Mysteryland 2017 - Day 2, Hoofddorp (27-08-2017)

zondag 17 september 2017
Demi Groen

Party report: Mysteryland 2017 - Day 2, Hoofddorp (27-08-2017)Eind augustus werd het Haarlemmermeer weer omgetoverd tot een prachtig festivalterrein voor het oudste jaarlijkse terugkerende dancefestival ter wereld genaamd Mysteryland, dat naast 24 edities in Nederland ook edities in Chili en de Verenigde Staten kent. Met genres zoals techno, trance, hardstyle, hiphop en wel veertien stages is er voor iedereen wat wils en als frequent bezoeker wilde ik hier dan ook graag een report over schrijven.

Elke editie van Mysterland is anders, de stages, de artiesten, het terrein, de activiteiten en ga zo maar door. Ongelofelijk veel werk hebben ze er ieder jaar aan om alle stages te bouwen, de artiesten te regelen en het iedereen naar hun zin te maken. Sinds 2015 is er naast een meerdaags festival op zaterdag en zondag ook een camping op Mysteryland toegankelijk waar het feest al op vrijdag begint. Kamperen kan back tot the basics door je eigen tent mee te nemen of je kan gaan ‘glamperen’ door een tipi tent pakket aan te schaffen, waar je na een avondje feesten zo in kunt glijden! Daarbij heb je nog de mogelijkheid om zelf wat eten en drinken mee te nemen, een ontbijt pakket aan te schaffen of gewoon op het festivalterrein zelf naar de supermarkt te gaan om je ontbijt samen te stellen.Feesten kan een volledig weekend met camping, maar je kan ook gewoon één dagje gaan of een heel weekend zonder camping. Ook kun je je tickets upgraden naar VIP zodat je bij een aantal stages een beter zicht hebt en je sneller naar de bar en de toilet kan. De mogelijkheden zijn dus eindeloos, niet gek ook dat Mysteryland, net als de edities van 2016, volledig uitverkocht was. Of je nu met de trein, de auto, de fiets of de taxi naar Mysteryland gaat het is altijd top geregeld. Máár dit jaar had je ook de kans om volledig in stijl met de Uber Chopper helikopter op het festivalterrein afgezet te worden. Voor 100,- Euro per persoon kon je vanaf een locatie in Amsterdam of Den Haag worden opgehaald en afgezet.

Nadat de zaterdag spectaculair was afgesloten, was ik op zondag met twee vrienden van de partij voor een goed dagje Mysteryland. Eenmaal aangekomen op het festival hoorde ik de beats al door de speakers klinken en was ik alweer bijna gedesoriënteerd omdat ik overal mensen en stages zag. Op de borden stond –gelukkig- overal goed aangegeven waar ik mijn favoriete stage kon vinden, maar soms was ik wel even een half uurtje onderweg omdat het terrein zo gigantisch groot was. De organisatie van Mysteryland had álles tot in de puntjes geregeld. Zo stond zowel de line up als de plattegrond op de app en werden er bij aankomst boekjes met plattegrond én line-up uitgedeeld, zodat je jouw favoriete artiest niet zou missen.De stages Cocoon, Paradise, Elrow en Puna waar op zaterdag artiesten als Sven Väth, Benny Rodrigues & Michel de Hey, Dubfire en Waxfriend optraden en natuurlijk de Mainstage, Big Top Live en Q Dance stages waar op zondag dj’s zoals Axwell /\ Ingrosso, Armin van Buuren, Above & Beyond, Coone en de Noisecontrollers aanwezig waren, maakten samen natuurlijk een line-up om van te smullen! Maar naast je beste dance moves laten zien kon je ook heel veel andere dingen doen zoals heerlijk ontspannend naar de Healing Garden gaan voor een massage, de carrousel in gaan wat je een prachtig uitzicht gaf over het festivalterrein of bungeejumpen voor de echte dare devils!

Op de mainstage begonnen we ons avontuur waar house/techno legend Benny Rodrigues de voetjes van de grond kreeg terwijl het zonnetje op ons gezicht brandde. Ik vond hem persoonlijk echt een fantastische toevoeging aan de line-up van dit jaar op de Mainstage. We zijn hier nog een paar uur gebleven waar nummers zoals Tunnelvison van Don Diablo in een verrassende remix voorbijkwamen. Na een tijdje besloten we het terrein verder te gaan verkennen en zo strandden we bij de Mac Decent x Crazy Town stage waar het nummer Promises van Nero door NGHTMRE in een compleet ander jasje werd gestoken!Naast al dat aanbod aan activiteiten en de aanwezigheid van de zon tot een uur of 6 moest er natuurlijk ook goed gegeten en gedronken worden. Op Mysteryland is er een ongelofelijk aanbod van diverse foodcounters voor zowel vleeseters als vegans! Drankjes varieerden van bier tot heerlijke cocktails of vers gemaakte fruit en groentesapjes. Kortom ben je op dieet, moet je aankomen of heb je totaal geen idee wat je gaat eten? De keuze is enorm en anders probeer je het gewoon allemaal :).

Na het eten en een rustpauze begon het langzamerhand donker te worden. Andere vrienden bleken ook aanwezig te zijn, dus besloten we de rest van de avond samen af te maken. We verplaatsen ons met de hele groep weer terug naar de Mainstage waar we Oliver Heldens, Axwell /\ Ingrosso en de eindshow van Armin van Buuren hebben gezien. Waarna we met de aanwezigheid van een vermogen aan vuurwerk, rook en slingers de avond feestelijk afsloten!

In mijn mening is Mysteryland een festival wat zeker bovenaan je to do list moet staan als je nog nooit bent geweest. Spijt dat je niet ben geweest of is het je niet gelukt dit jaar een kaartje te bemachtigen? Vergeet dan niet op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rond dit festival door Mysteryland – en Guestzone- op social media te volgen.

And remember… Yesterday is history, today is gift and tomorrow… is a mystery.Reporter: Demi Groen

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!


Guestzone is weer terug aan de top!

Members nemen soms de moeite om ons te bedanken voor de gewonnen gastenlijstplekken en/of vrijkaarten, wat wij natuurlijk erg leuk vinden.

Check een aantal van de reacties.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 140.783 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 140.783 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducé aanmelden
Degene die ik graag mee neem naar event-name op event-date is:
Geef dit vóór introduce-name aan ons door!
Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen