Wat in 2004 begon als een relatief klein festival in Brabant is tot op de dag van vandaag uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende festivals van Nederland. Ontzettend dikke stages, twee fantastische eindshows op zaterdag en zondag en een perfect uitgewerkt thema wat over het gehele terrein tot in de puntjes is uitgewerkt. Van heide en verre wordt dit festival bezocht en het festival (zaterdag) is uitverkocht voordat je er erg in hebt. Ik heb het natuurlijk over Intents Festival. Uit alle windstreken kwamen de bezoekers voor de waanzinnige stunts, muzikale hoogstandjes, adembenemende acts en overweldigende shows!

Intents pakt het in mijn ogen net wat anders aan dan de rest van de organisaties. Het festivalseizoen is immers net voorbij en wij hadden het geluk dat we een uitnodiging kregen voor, gelukkig, een extra feestje van Intents! En dit is niet zomaar een feestje… Na een heuse ‘anthem release party’ voorafgaand aan het festival kon er natuurlijk ook geen feest ontbreken met betrekking tot de première van de aftermovie. En als je deze organisatie kent, dan weet je dat je hier niet zomaar naar een aftermovie van 4 minuten gaat kijken vanaf een beamer. Intents zou Intents niet zijn als ze niet met een unieke locatie zouden komen om met zeker 500 man naar dit 12 minuten durende schouwspel te komen kijken.

Vrijdag kreeg ik de uitnodiging in mijn mail voor de première van de aftermovie van Intents Festival. Een heus rode loper event met verschillende artiesten die op de mainstage stonden. Wie dit waren, bleef nog een verrassing. Omstreeks 20.15 vertrokken we richting de locatie. Een kerk in Oostelbeers die omgebouwd is tot een evenementen locatie. Eenmaal aangekomen lag de rode loper uit voor de gasten en werden we hartelijk ontvangen door de medewerkers die in fantastische circus outfits waren gehesen. Als echte VIP’s werd er van iedere bezoeker een foto gemaakt met 2 entertainers van Intents en kregen we daarna een heerlijk glas champagne. Een ballonnenclown maakte de gekste creaties. En door de hele zaal zag je wel een hoed voorbij komen waar een aapje in was geklommen, of liep iemand met een hondje om zijn arm. Erg leuk gedaan! Bij een film hoort natuurlijk popcorn en ook hier kon je bij een leuk popcorn kraampje terecht. Met een glaasje champagne en een zakje popcorn in de hand zochten we een goed plekje in de zaal waar we de aftermovie goed konden bekijken. The Z was het publiek al lekker op aan het warmen en de nodige classics kwamen voorbij. MC Da Syndrome was de host voor deze avond.Om 22.15 was het moment dan eindelijk daar, de aftermovie! De lichten gingen uit en het volume ging een flink stuk omhoog. De hele sfeer die neergezet werd omtrent deze aftermovie was ongekend! De bass pompte door de speakers en een heuse lichtshow nam je mee tijdens deze 12 minuten. De film is ontzettend goed opgebouwd en neemt je vanaf de eerste seconden mee terug naar het festival. Eigenlijk is het erg lastig om een goede review over deze aftermovie te schrijven. Ik ben er namelijk zo van onder de indruk! De muziek, de mensen, het festival en alle verschillende stages. De lichtshow, de vlammen en heel de show tijdens deze première klopte tot in het kleinste detail. Precies wat je ervan verwachte, eigenlijk zelfs wel meer dan dat! Uiteraard werd de aftermovie afgesloten met het anthem. Een geweldige en vooral energieke plaat die zelfs op film zijn uitwerking laat zien. Niemand kan zijn danspasjes nog in bedwang houden en begint aardig mee te springen!Na de première is het tijd voor een feestje! Code Black, Sub Zero Project en Radical Redemption & Digital Punk staan voor ons klaar om de voetjes van de vloer te brengen.

Code Black begint met lekker wat euforische hardstyle. De voetjes gaan van de vloer en de handjes in de lucht. De sfeer begint er steeds meer in te komen en om me heen zie ik een hoop lachende gezichten die duidelijk aan het genieten zijn.

Na Code Black gaan we een tandje harder met Sub Zero Project. Deze jongens zijn de laatste tijd erg goed bezig en hebben een geheel eigen stijl ontwikkelt die heel herkenbaar en uniek is in de hardstyle. Platen zoals “The Project” en “Basstrain” zorgen ervoor dat iedereen flink los gaat op deze prachtige locatie. De hitte in de kerk loopt inmiddels flink op en er wordt al flink gas gegeven.Om nog even alle energie eruit te knallen komen Radical Redemption & Digital Punk nog even draaien. Mooi om te zien dat de Dj’s nog steeds veel plezier hebben tijdens het draaien, ze hebben een hoop lol en gaan volledig los tijdens hun set. Wij natuurlijk ook, want dit geweld bevalt ons wel. Het nieuwe nummer van Radical Redemption “America” valt behoorlijk goed in de smaak. Het uur is zo voorbij en dan is er helaas alweer een einde gekomen aan deze toffe première. We hebben genoten!

Intents Festival viert in 2018 zijn 15 jarige jubileum. Een weekend waarin ze volledig uit gaan pakken! En als je nog niet overtuigd bent om komend jaar dit festival te bezoeken.. Bekijk dan even de aftermovie van de afgelopen editie, gegarandeerd dat je de editie in 2018 zeker niet wilt missen!

Beeld: vincentvandenboogaard.nl

Reporter: Nicole Nijs-Waarts

Meer info evenement

Foutje gezien? Let us know!Laatste kans nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker!

Win een JBL draagbare Bluetooth Speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 134.548 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op een nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker twv €165!

De JBL Charge 5 is de ideale speaker voor buiten. Hij is waterdicht en stofbestendig. Zo neem je hem een dag mee naar het strand en gaat hij niet stuk door water of zand. Raakt de batterij van je smartphone leeg? Via de ingebouwde powerbank laad je jouw telefoon onderweg op. Hierdoor kom je niet snel zonder muziek te zitten.

Door de PartyBoost functie koppel je de speaker aan een andere JBL PartyBoost speaker voor een hoger volume. Op een volle lading gaat de speaker 20 uur mee.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in, controleer of alle gegevens zijn ingevuld en nog up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 134.548 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is ten strengste verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen