Party reportsHet is een mooie zonnige dag wanneer wij ons klaar gaan maken voor een heerlijk dagje WiSH Outdoor. Het feest begint eigenlijk al vanaf het moment dat je uit de auto stapt en naar het terrein loopt. Iedereen in de straat die langs het festivalterrein woont haalt alles uit de kast om er een feestweekend van te maken. Muziekinstallaties, barbecues, hangtafels, alles wat je maar kan bedenken staat op de opritten van de bewoners. Ze maken, ieder op hun eigen manier, een klein buurtfeest van dit festival. Zo kan het dus ook!

De controle verloopt snel en voorspoedig en we staan binnen no-time op het kleurrijke festivalterrein. Een onwijs grote banner wacht ons op, voordat we daadwerkelijk “The Holy Grounds” van WiSH doen betreden. Gisteren waren we ook op het festival en het valt meteen op dat het terrein een kleine kindvriendelijke make-over heeft gehad. De stage Electricity is namelijk vandaag het walhalla van de springkussens. Hier kunnen de jongste bezoekers helemaal los gaan en de leukste parcours afleggen. Een schot in de roos wat mij betreft, want de springkussens zijn vanaf het moment dat ik binnen ben meteen druk bezocht.

Het programma liegt er niet om vandaag: Sound Rush, Warface, Tony Junior, Puinhoop Kollektiv, Guus Meeuwis, de area Villa Ananas: alle stijlen zijn goed vertegenwoordigd. Het is zonde om op WiSH gebonden te zijn aan één stage. Het is namelijk een kleurrijk festival en de stages zijn altijd tot in de puntjes uitgewerkt. De Mainstage is het pronkstuk van het festival en ook dat was dit jaar zeker weer het geval. Als we binnenkomen is Johnny 500 zijn set af aan het ronden. Dat is wel even wennen, na de hardstyle die gisteren hier te horen was. Maar na even bij deze stage te staan begin ook onze heupen steeds meer te wiebelen en staan we gewoon weer keihard los te gaan op de eclectische sound die uit de speakers knalt.We lopen even een rondje over het festivalterrein. Al komen we alweer snel uit bij de Ace of Spades area waar Sound Rush bezig is met hun set. De sfeer is goed en er wordt uit volle borst meegezongen. Het valt ons op dat de jongere generatie, al elk nummer mee kan zingen. Het is leuk om te zien dat iedereen zich zo goed vermaakt!

Als echte Tilburgse kan ik natuurlijk het volgende optreden niet missen. We zijn onderweg naar The Grand Theater waar een Tilburgse grootheid zijn entree gaat maken. Ik heb het natuurlijk over Guus Meeuwis! De tent is afgeladen vol en iedereen heeft zin in een heerlijk Brabants feestje. Al zijn bekende platen passeren de revue en letterlijk iedereen zingt uit volle borst mee. Per spoor, verliefd zijn, het is een nacht, tranen gelachen: alles komt aan bod. Maar er is natuurlijk één plaat die bij iedere Brabander een speciaal plekje in zijn/haar hart heeft. Ik heb het natuurlijk over Brabant. De sfeer tijdens dit nummer is ongekend en iedereen, jong en oud, kent de tekst volledig uit z’n hoofd. Vlaggen worden uitgedeeld en heel de barrierline kleurt groen van de WiSH Outdoor vlaggen. Het was een uurtje non-stop herinneringen ophalen en even genieten van de muziek die je vroeger zo leuk vond. Heerlijk om hier bij te mogen zijn!Het is tijd om even een hapje te gaan eten. Er is een groot scala aan foodtrucks op het festival, wat de keuze een stuk lastiger maakt. Je kan zelf s een broodje carpaccio krijgen wat bij velen enorm in de smaak valt. Onze keus is uiteindelijk gevallen op een leuk BBQ-kraampje waar we een heerlijke kipwrap krijgen. Het is lang geleden dat ik zó goed heb gegeten op een festival. De prijs was wel wat aan de hoge kant (drie munten), maar dit was het meer dan waard!

Op de mainstage is op dit moment Puinhoop Kollektiv bezig. Een mix van diverse stijlen zorgt ervoor dat er voor iedereen wel iets bij zit. We komen wat bekenden tegen en de jongere bezoekers vinden het hier ook erg leuk. Alles loopt door elkaar net zoals de muziek, een aanrader dus.

Om toch nog wat mee te krijgen van andere stijlen dan dat we gewend zijn op festivals gaan we ook nog even kijken bij BLØF. Liedjes die ik normaalgesproken alleen op de radio hoor komen voorbij. Soms kan ik wel een beetje meezingen. De sfeer is erg gemoedelijk en het publiek is hier nu wel ietsje ouder.
Wij zijn weer toe aan een beetje hardstyle en gaan naar de Ace of Spades area waar Ran-D bezig is met het einde van zijn set. De tent staat behoorlijk vol. Bij zijn hits “Hurricane” en zijn Defqon. 1 anthem “No Guts, No Glory” wordt de tent afgebroken.Vandaag wordt de tent afgesloten door Warface en je hoeft hem niet te vertellen hoe dat moet. Hij begint meteen met zijn edit van “Stampuh” en de toon is meteen gezet. Hij draait een mix van oudere en nieuwe platen en dat bevalt ons goed. Vooral “Warface - I Need You” en “Bloodlust - Imma Boss” zijn voor ons een schot in de roos en we gaan volledig uit onze plaat. Leuk om te zien dat de kleine mannen onze danspassen na proberen te doen om zo te leren hoe ze moeten dansen op deze muziek.

We nemen nog even een kijkje bij de mainstage waar Frequencerz en Mental Theo bezig zijn met hun set. Een leuke combinatie en je ziet dat de mannen lol hebben op het podium. Een mix van freestyle, hardcore en hardstyle komt ons tegemoet. We persen onze laatste energie eruit en begeven ons daarna rustig richting de uitgang. We hebben ons prima vermaakt en gaan met een voldaan gevoel richting huis.

WiSH Outdoor heeft er dit weekend weer voor gezorgd dat veel Brabanders de tijd van hun leven hebben gehad. Door de variatie van dit festival is er voor ieder wat wils en dat maakt het erg leuk. De organisatie was zoals altijd weer top en er wordt altijd erg goed gezorgd voor de gasten. Volgend jaar zullen we er zeker weer bij zijn!


 
Beeld:
 WiSH OutdoorReporter: Nicole Nijs-Waarts

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.088 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.088 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen