Party reportsAls groot fan en liefhebber kijk ik al tijden uit naar deze avond. Het label Spirit of Hardstyle vertegenwoordigt precies de hardstyle waar ik enorm van kan genieten en vlinders van in mijn buik krijg. Helaas zijn er weinig feesten, waar deze vorm van hardstyle de hele avond ten gehore wordt gebracht. In de hardstyle-gemeenschap wordt ook wel de term “meisjeshardstyle” gebruikt, wat staat voor hardstyle met een vrolijke melodie, veel emotie en teksten die luidkeels meegezongen kunnen worden. Ik heb het natuurlijk over euforische hardstyle en dan is er maar één feest waar we moeten zijn vanavond en dat is Euphoria - Spirit of Hardstyle in de 013 in mijn “hometown” Tilburg.

We vertrekken vanavond al vroeg en dat is niet alleen omdat we er enorm veel zin in hebben, maar ook omdat er geen timetable bekend gemaakt wordt. De artiesten hebben te kennen gegeven dat ze wel gaan zien hoe de avond verloopt en aan de hand daarvan bepalen wie wanneer draait en met wie. Spontaniteit wordt natuurlijk flink gewaardeerd, alleen is het voor de bezoeker niet altijd handig. Soms wil je toch wel even weten wanneer je iets te eten of drinken kan gaan halen en wanneer je even snel naar de WC kan, zonder dat je enorm vette dingen mist.

We komen rond 22.15 aan bij de parkeergarage die pal naast de 013 ligt, wat ideaal is natuurlijk. We laten onze jassen in de auto, want we zijn natuurlijk zo binnen. Eenmaal bij de 013 aangekomen staat er toch wel een flinke rij, dat hadden we toch niet echt verwacht. Ongeveer 20 minuten later zijn we eindelijk binnen en kan het feestje gaan beginnen. Munten halen gaat vrij snel door de automaten die beschikbaar zijn in de gang. De 013 is een leuke locatie, omdat je op meerder manieren en op meerdere gedeeltes de zaal in kan stappen. Namelijk vooraan, in het midden en zelfs helemaal achteraan waar de trap naar boven loopt waar je de gehele zaal mooi kunt overzien. Als echte fans gaan we natuurlijk lekker vooraan staan en komen meteen veel bekenden tegen. Het feest kan beginnen.Het podium is een grote kubus van led schermen die gedraaid op het podium staan. Het ziet er enorm tof uit en we zijn benieuwd wat er gaat komen. Er worden al leuke platen gedraaid en we zijn nieuwsgierig welke dj deze avond opent. We krijgen een lach op ons gezicht, omdat het niet een dj is die we verwachten. Het is namelijk Melle, de vaste videograaf van Noisecontrollers, die achter de draaitafels staat. Hij doet het enorm goed en de zaal staat al lekker te dansen. Dit gaat een avond vol verrassingen worden.

De volgende verrassing is alweer aanstaande, want één van de hoogtepunten van deze avond gaat direct van start. De Attack Again act van Noisecontrollers staat op het programma en dat wordt genieten geblazen. Oude Noisecontrollers platen gaan namelijk nooit vervelen. De hele zaal gaat al volop los en we zijn eigenlijk pas net begonnen. Iedereen lijkt er enorm veel zin in te hebben. Het uur vliegt voorbij en we halen nog snel even wat drinken en maken een sanitaire stop, zodat we de opening van de volgende act niet hoeven te missen.Het is tijd voor Audiotricz en ze beginnen meteen met een nieuw nummer met een live gitaar. Het ziet er spectaculair uit en het klinkt erg goed. Ze draaien een aantal nieuwe nummers, waar de zaal goed op reageert. Uiteraard komen er wat bekende platen voorbij zoals Audiotricz - Let There Be Light en Audiotricz - Inception. Inception zal altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben, omdat het een nummer is die op mijn bruiloft is gedraaid. Elke keer krijg ik overal kippenvel. Ook komt het nieuwe nummer van Headhunterz voorbij, die “Say my name” heet. Ook Sound Rush & Villain – One komt nog voorbij en iedereen heeft zijn handen in de lucht.

Er is weinig tijd om bij te komen, want het is tijd voor de ALLSTVRS. Deze act bestaat uit Audiotricz en Atmozfears. De Spirit of Hardstyle vlaggen gaan de lucht in, de echte fans zijn zeker aanwezig. Een leuke mix van diverse nummers wordt gedraaid. Uiteraard komt hun eigen hits voorbij: Atmozfears & Audiotricz – Reawakening en Audiotricz & Atmozfears - What About Us. Bij Headhunterz & Sub Zero Project - Our Church gaat de hele zaal los en wordt er luidkeels meegezongen. Het geeft een fantastisch saamhorigheidsgevoel, wat deze scene zo mooi maakt. Iedereen is je vriend en heeft een grote lach op zijn gezicht.Het is tijd voor Bass Modulators, ook zij hebben een speciale acts, het is namelijk de Limitless album showcase. Deze heren hebben geen introductie meer nodig en hebben een dijk van een album neergezet. Ze openen meteen met Bass Modulators - Limitless en draaien natuurlijk veel nummers van het nieuwe album. Toen de track Imagine uit de speakers knalde voelde ik me net een klein kind die een nummer uit volle borst doet meezingen van haar favoriete boyband. Ik was echter niet de enige, de hele zal barstte compleet uit zijn voegen! Tijdens deze track werd ook een grote fan onstage geroepen. Dit moment was voor mij echt tof om te zien, heerlijk hoe een mede-fan zo intens kan genieten met tranen in zijn ogen… Tijdens de set gooien ze nieuwe vlaggen het publiek in en ik ben zelf één van de gelukkigen die er met een Limitless vlag vandoor gaat. Het is een leuke set die ook weer enorm snel voorbij is.

Noisecontrollers komt de heren van Bass Modulators vergezellen voor een setje van NCBM. Het is het enige optreden als NCBM in 2018, dus het is leuk om ze weer eens samen te zien draaien. Deze heren hebben namelijk een chemie die lastig te beschrijven valt. Noisecontrollers & Bass Modulators - Holding On en Noisecontrollers & Bass Modulators - Rocked Up komen voorbij en het is ouderwets genieten.Hoe verder de avond vordert des te meer samenstellingen van dj’s komen op het podium. Noisecontrollers solo, Noisecontrollers samen met Atmosfearz en ook nog met Devin Wild. Er komt een hoop nieuwe muziek voorbij, namelijk een collab van Noisecontrollers & Devin Wild die net pas klaar is. Ook komt er nog een grote verrassing voorbij. Noisecontrollers draait een nieuwe plaat en daaruit blijkt dat hij de maker van de anthem van de laatste Hard Bass is, die waarschijnlijk Noisecontrollers - The Last Formation heet. Het is echt een speciale avond die we niet snel gaan vergeten.

We zijn gesloopt en hebben helaas geen puf meer voor Spirit of Hardcore. We kunnen melden dat het echt een zeer geslaagde avond was met veel verrassingen en speciale sets. Het was echt de moeite om dit feest de bezoeken. Doordat de locatie niet heel erg groot was, hing er een leuke intieme sfeer waarbij iedereen het naar hun zin had. Ik heb me echt enorm goed vermaakt en velen met mij. b2s is er in samenwerking met het label Spirit of Hardstyle zeker in geslaagd om een heel tof feest zeer te zetten. We genieten op de terugweg nog even na van deze fantastische avond. Achteraf baal ik wel toen ik de Instastorie van Noisecontrollers bekeek, hij besloot namelijk om samen met de bezoekers nog even keihard los te gaan tussen het publiek in de zaal.. Kunnen we deze nacht aub overdoen?

Beeld: b2s.nl


Reporter: Nicole Nijs-Waarts

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Maak kans op een Apple Gift Card twv €100!

Win een Apple giftcard twv €100


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 137.169 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er gemiddeld ruim 825 per maand!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een Apple Gift Card twv €100!

Gebruik hem om te shoppen bij de App Store, Apple TV, Apple Music, iTunes, Apple Arcade, de Apple Store-app, apple.com en de Apple Store.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 137.169 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen