Party reports

538JingleBall 2016, Amsterdam (17-12-2016)

maandag 19 december 2016
Demi Groen

Party report: 538JingleBall 2016, Amsterdam (17-12-2016)
Rendieren, kerstvrouwen, verlichting en een hele gezellige sfeer… je zou bijna denken dat ik naar de Kerstmarkt in Oberhausen ben geweest, maar ik was gewoon in eigen land! Zaterdag was ik namelijk, net als een heleboel andere mensen, op het volledig uitverkochte 538Jingleball feest! Benieuwd of dit echt The Wild Side Of X-Mas is geweest, lees dan snel verder!Onze avond startte bij een goede vriend van ons die een echte techno fanaat is én die eigenlijk de hele week al zin had in een feestje. Een paar minuten voordat we zouden vertrekken kregen we hem overgehaald om gezellig met ons mee te gaan en kort hierna scoorden we één van de laatste tickets online. We liepen richting de Ziggo Dome waar we rond kwart voor 12 aankwamen en allemaal gelijk door konden lopen!

Nadat we onze jassen in de kluisjes hadden gestopt en de nodige munten waren gehaald realiseerde ik me dat ik wéér Lucas & Steve had gemist. Balen, die wilde ik nou echt nog een keer live zien. Ik had dit duo afgelopen zomer al twee keer moeten missen en had hierna mezelf voorgenomen om deze mannen bij 538Jingleball echt te gaan zien. Maar helaas was het ook dit keer niet gelukt.

Tijd om een traan te laten was er niet, want Jonas Blue was begonnen met zijn set! Bij binnenkomst in de zaal zagen we een super mooie stage met een ijsschots met uitlopers naar het dak waar 2 supergrote kerstballen op lagen. De schakels van de kerstballen waren allemaal blokken met visuals die veranderden bij elk nummer. Het nummer “By Your Side” bonkte door de speakers. We begonnen er nóg meer zin in te krijgen!

Toen we voorzien waren van wat drankjes startten we onze zoektocht naar andere vrienden van ons. Nog geen 5 minuten later stonden we in het midden van de zaal tussen allemaal feestende mensen met een groep van 8 man. De sfeer zat er al goed in!

We hadden net iedereen kunnen spreken en wat gedanst tot Sunnery James & Ryan Marciano alweer aangekondigd werden. We stonden versteld van het nummer waarmee ze hun set aftrapten en ze waren nog maar net begonnen! Nummers zoals “Don’t Make Me Wait” en “Too Good” van Drake kwamen voorbij. Veel verschillende soorten muziek kregen we te horen van het duo met zo af en toe een latin tintje eronder, stil gestaan hebben we zeker niet. Opeens bonkte het nummer “Loreley” van Kölsch uit de speakers… Op dat moment moest ik de techno fanaat zijn biertje vasthouden zodat ie even VOLLEDIG uit zijn dak kon gaan. Een dikke high five volgde, ja ook dit hadden we écht niet verwacht.De klok wees 2 uur aan wat betekende dat het tijd was voor Hardwell, die voorafgaand aan zijn optreden een gouden plaat voor zijn track “Call Me A Spaceman” uitgereikt kreeg. “Live The Night” was het nummer waar de Nr. 3 van de DJ MAG Top 100 de tent mee afbrak. Ja, je voelde gewoon aan de sfeer dat iedereen hierop had gewacht. Grappig was de “All I Want For Christmas” remix waar iedereen luidkeels met mee zong. “Mad World” en “Off The Hook” konden natuurlijk ook niet ontbreken aan zijn set en voordat we het wisten moesten we alweer afscheid nemen van deze Bredase Dj om plaats te maken voor R3hab.

Kort hierna kreeg ik toch wel trek, waarna we in de hal een lekker broodje zijn gaan halen en even zijn gaan zitten. Ik moet wel zeggen dat ik dit een groot voordeel van de Ziggo Dome vind, je hebt er altijd een ruime keus aan broodjes of snacks en dat is natuurlijk een uitkomst voor een vreetzak zoals ik! Qua drinken is er ook een ruime keus, alleen jammer dat de “glazen” wijn half gevuld waren. 4,50 omgerekend voor een half wijntje vind ik dan weer net een beetje too much.

Voordat we weer terug de zaal in zouden gaan wilde ik nog snel even naar de wc, maar bij de damestoiletten was er inmiddels een rij ontstaan die tot halverwege de garderobe stond. Zoals jullie begrijpen ging ik daar natuurlijk niet op wachten en dus glipten ik en wat anderen snel de jongens wc in, dat scheelde weer een kwartier in de rij. We konden verder feesten!

De laatste 1,5 uur waren ingegaan en in de zaal was het minder druk worden wat betekende dat we nu een stuk naar voren konden gaan staan. R3hab draaide het welbekende nummer “Revolution”, die het áltijd goed doet bij ’t feestende publiek en zijn eigen track “Karate”. R3hab’s set liep iets uit of Dannic kwam iets later, waardoor de laatste 3 kwartier voor Dannic waren. Nummers van The Weekend zoals “Starboy” en een verrassende remix van “All I Want For Christmas” die uitmondde in het nummer “Santa Claus Is Coming To Town” maakten het hele publiek vrolijk. We naderden de 5 uur waarna Dannic ons bedankte voor onze komst en hij ons fijne feestdagen toe wenste. We namen afscheid van iedereen, pakten onze jassen en liepen vervolgens samen met allemaal kerstvrouwen, rendieren en andere verklede mensen naar de uitgang.

Wat mij betreft is dit zeker een gezellig feest om met je vrienden heen te gaan voordat je aan het kerstdiner zit met je familie. Erg leuk was het ook dat je dit jaar een VIP-upgrade kon winnen als je de ballenbak in ging en je in de stand daarnaast je haar een extra wilde boost kon geven. Wat mij betreft is dit dus zeker The Wild Side Of X-Mas!

Fijne feestdagen gewenst!


Reporter: Demi Groen

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Maak kans op een Apple Gift Card twv €100!

Win een Apple giftcard twv €100


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 137.235 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er gemiddeld ruim 825 per maand!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een Apple Gift Card twv €100!

Gebruik hem om te shoppen bij de App Store, Apple TV, Apple Music, iTunes, Apple Arcade, de Apple Store-app, apple.com en de Apple Store.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 137.235 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen