Party reports

Kingsland Festival Amsterdam, Amsterdam (27-04-2017)

maandag 1 mei 2017
Demi Groen

Party report: Kingsland Festival Amsterdam, Amsterdam (27-04-2017)
Oranje tompoezen, suikerspinnen, ballonnen en slingers… het was weer Koningsdag, de dag waarop onze koning zijn kroonjaar vierde en er ongelofelijk veel activiteiten en feesten georganiseerd waren. Dit jaar was ik aanwezig op Kingsland Festival wat naast Amsterdam ook in Den Bosch, Groningen, Twente en Maastricht werd gehouden. Warm aangekleed zonder iets met de kleur oranje verliet ik het huis met een enthousiast gevoel en de hoop dat het droog zou blijven.

Zoals de meeste studenten ging ik met het openbaar vervoer zodat we dan bij de RAI konden uitstappen. Voor de weekend studenten was het dubbel feest, want zij konden gratis reizen. Maar helaas voor mij moest ik mijn tegoed opladen bij een kaartautomaat. Eenmaal op het perron bleek ook de app van de NS last te hebben van oranjekoorts en werden we met de hulp van een conducteur naar het juiste spoor gewezen. Station RAI bleek afgesloten te zijn en daarom moesten we bij Amsterdam Zuid uitstappen om vervolgens 20 minuten naar het festival terrein te lopen. Het duurde even voordat ik uiteindelijk op het festivalterrein stond omdat ik via een andere ingang moest, terwijl anderen binnen 5 minuten binnen waren. Toch was er nog genoeg tijd over en stormden we gelijk naar de Kingsstage Deep.

Kingsstage Deep
De Kingsstage Deep was de enige stage die binnen in het donker was. Op de line-up stonden onder andere Moksi, Lucas & Steve, Sam Feldt en Chocolate Puma. Een applausje voor mezelf, want na bijna een jaar heb ik het dan eindelijk voor elkaar gekregen om de set van Lucas & Steve mee te krijgen nadat ik ze al ruim 3 keer had gemist. Chocolate Puma blijft toch één van mijn favorieten van deze avond. In hun set gebruikten ze hun eigen versie van Don Diablo’s nummer ‘Tunnelvision’ en natuurlijk hun eigen nummers zoals ‘Scrub the ground’ en ‘Lullaby’ wat het elke keer weer een verrassende set maakt!

Kingsstage Hard
Nu de Kingsstage Deep een beetje warm werd en we het weer buiten wilden zien waren we nog even naar de Kingsstage Hard geweest waar Wildstylez aan het draaien was en de lekkere meezinger ‘Earth meets water’ remix voorbijkwam. De stage was futuristisch vormgegeven met een leeuw, oranje accenten en verschillende lichten. Het zonnetje brak door en de jassen konden rond geknoopt worden. Plots werd daar een oranje hoed aan ons uitgedeeld en daarna gingen we op zoek naar wat vrienden die vlakbij de eettentjes zouden moeten staan. Later op de avond zouden Brennan Heart, Coone en Psyko Punkz nog op het programma staan.Mainstage

Samen liepen we naar de Mainstage waar de meiden van NERVO ons net voorbij kwamen, omdat ze klaar waren met hun set. Bij het midden van de Mainstage waren we als groep compleet en kon het feest pas écht beginnen! De stage was in de vorm van een grote kroon met veel visuals en vlammen tijdens drops. W&W, Blasterjaxx.. de uren vlogen voorbij. Tijdens de set van Don Diablo werd er een goede remix van Coldplay’s ‘Paradise’ gedraaid met een ongelofelijk drop. Wij vonden het fantastisch!

TIKTAK
Het was alweer 7 uur geweest en we hadden de Tiktak stage nog niet gezien. Deze stage was opvallend breder en stond flink vol. Hier waren eerder artiesten zoals Sevn Alias, The Flexican en Dyna te horen. Aan de achterkant waren er ook trappen waar mensen op konden staan en als ik zo rond keek zat ook hier de sfeer er goed in!

Niet veel later waren de muntjes net als onze energie zo goed als op, dus liepen we via de Mainstage naar de uitgang waar we nog een deel van Tiësto hebben gezien. Door het goede weer, de goede sfeer en de line-up is dit festival zeker een blijvertje! Ik hoop dat jullie de verjaardag van de koning ook groots hebben gevierd en willen jullie Kingsland Amsterdam herbeleven? Vergeet dan niet ons fotoalbum te bekijken! 


Reporter: Demi Groen

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.116 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.116 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen