Party reports

Sander van Doorn Presents An ADE Special, Amsterdam (20-10-2016)

maandag 24 oktober 2016
Demi Groen

Party report: Sander van Doorn Presents An ADE Special, Amsterdam (20-10-2016)
Afgelopen donderdag liep ik al een hele dag met een enorme lach op mijn gezicht. Mijn schooljaar was sinds een paar weken weer van start gegaan, waarin vrije dagen volledig waren opgevuld en de weekenden in het teken stonden van werk. De hoogste tijd dus voor een goed feestje en dat feestje begon dit keer in de Melkweg in Amsterdam.

Vanaf woensdag 19 oktober tot zondag 23 oktober stond Amsterdam in het teken van Dance, wat ook wel het Amsterdam Dance Event wordt genoemd. Als enorme muziek- en festivalliefhebber begrijpen jullie dat ik dit natuurlijk niet kon missen. Mijn koffer voor dit weekend lag dus al een paar dagen ingepakt te wachten tot ik hem dicht zou ritsen en richting Amsterdam zou vertrekken. Nummers zoals ‘This’, ‘Range’ en ‘Your not alone’ stonden al in mijn playlist, ik was ready to go!

Na aankomst bij een vriend die niet ver van de Melkweg woont, besloten we rond half 12 te vertrekken zodat we iets voor 12 uur in de Melkweg zouden zijn. In de Melkweg was ik zelf nog nooit geweest, maar de line-up zag er veelbelovend uit. Zo stonden naast Sander van Doorn ook Zonderling, Chocolate Puma en het duo Pep en Rash op het programma.

Eenmaal aangekomen in de Melkweg was de zaal al goed gevuld, ook redelijk veel jonge mensen viel ons op. De aankleding van de zaal was niet speciaal, het was donker en er werd veel gebruik gemaakt van rook -en lichteffecten. Vooral tijdens ADE en grote festivals krijg ik altijd een beetje “festivalzenuwen” die na binnenkomst gelijk veranderen in energie en enthousiasme. Na 10 minuten in de zaal te hebben gestaan besefte ik weer waarom ik met zoveel liefde dit soort feestjes bezoek: de sfeer, de muziek en allemaal mensen die voor dezelfde muziek komen, ADE heeft voor mij écht iets speciaals.

Kort hierna heb ik met een collega van Guestzone gemeet en daarna zijn we in het midden van ’t publiek gaan staan. Ik beheerde die avond ook de snapchat van Guestzone, waar jullie vast een aantal filmpjes voorbij hebben zien komen. Zonderling’s nummer ‘Sonderling’ en EDX met zijn track ‘Roadkill’ waren twee tracks die ik heb onthouden. Nummer zoals Missing’ en ‘My Friend’ hoef ik natuurlijk ook niet uit te leggen aan deephouse-liefhebbers die dit lezen of die afgelopen donderdag in de Melkweg waren.

Hierna was het tijd voor Chocolate Puma. Wat klonk de track ‘Scrub the Gound’ lekker! ‘Step Back’ en ‘Steam Train’ volgden, Chocolate Puma had de sfeer gezet!

Vervolgens was het de beurt aan de man van de avond: Sander van Doorn. Heerlijk dat ie ‘This’ en ‘Range’ door de speakers heen bonkte, dat waren de nummers waarvoor ik gekomen was. En hij was niet alleen… Halverwege was er nog een special guest uitgenodigd, die bekend is van nummers als ‘Space Sheep’ en ‘Flaming’…Jawel, niemand anders dan Oliver Heldens was on stage! Twee top Dj’s uit Eindhoven op één podium, kon iemand nog meer wensen van deze avond? ‘Koala’ - één van Oliver zijn beste nummers naar mijn mening - was heerlijk om weer te horen na een lange tijd. Samen pompten ze het dak van de Melkweg eraf, stilstaan was geen optie.

Toen de mannen van het podium vertrokken besloten we een rustpauze te houden. We liepen een aantal trappen omhoog naar een plek waar stoelen waren uitgestald. Daar zijn we neergeploft en een half uur later weer naar beneden gegaan, waar we Kryder en Tom Staar nog hebben meegekregen.

Het viel ons op dat veel mensen gelijk na Sander van Doorn waren weggegaan: de zaal was een stuk leger dan aan het begin wat ten koste ging van de sfeer. Tom Staar deed enorm zijn best, maar kreeg de sfeer helaas niet zoals de uren daarvoor. Ondanks zijn verrassend goede set, besloten we daarom onze avond in de Melkweg af te ronden en terug naar huis te keren. Het was wat ons betreft een goed begin van onze ADE week!


Reporter: Demi Groen

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.088 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.088 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen