Don't Let Daddy Know, Amsterdam (03-03-2017)

woensdag 8 maart 2017
Demi Groen

Party report: Don't Let Daddy Know, Amsterdam (03-03-2017)Als er één feest is dat ik in geen jaren vergeten ben, is dat Don’t Let Daddy Know. Dit feest was in 2014 mijn állereerste indoorparty waar ik tot de dag van vandaag nog goede herinneringen aan heb. Alles was die avond tot in de puntjes verzorgd en ik heb elke seconde gedanst. De hoogste tijd om weer eens een bezoekje te brengen aan Don’t Let Daddy Know. En dit jaar mochten we niet een, maar twee dagen genieten van dit concept. 

Op vrijdag 3 maart om 22:30 uur kwamen wij aan bij de Ziggo Dome, die vanaf een afstand verlicht was. Zowel de vrijdag als de zaterdag waren op dat moment volledig uitverkocht en overal kwamen de welbekende Don’t Let Daddy Know caps en vlaggen voorbij. Don’t Let Daddy Know is een internationaal feest wat onder andere in Hong Kong, Turkije, Chili, India en Schotland wordt georganiseerd. Gek was het dan ook niet dat er enorm veel mensen uit het buitenland waren afgereisd voor dit feest, ik geef ze in ieder geval groot gelijk!Eenmaal aangekomen in de zaal lieten we ons betoveren door de prachtig vormgegeven stage, die later van alle markten thuis bleek te zijn. Het DLDK logo kon omdraaien, waarachter er zich een aantal schitterende lasers tevoorschijn kwamen. Prachtige visuals bij elke Dj waar je als feestend publiek gewoon niét om heen kon en ook het geluid was picco bello in orde. Genoeg bewonderd, let’s dance!

De line-up vond ik goed opgebouwd! Mike Williams trapte af, waarna Dannic volgde en Sem Vox pas écht iedereen liet bouncen. De beat bonkte heerlijk in de oren en je voelde zomaar de energie stromen, wauw! Als er één persoon was waar ik deze avond veel van verwacht had, was het wel Don Diablo. In zijn set kwamen zijn nieuwe tracks ‘Switch’ en ‘Tunnelvision’ voorbij, maar in zijn geheel bleef het allemaal een beetje hetzelfde. Jammer Don, ik weet dat je véél beter kunt!

Vanaf boven gezien leek de Ziggo Dome vol, maar met een kleine zoektocht hier en daar was het geen enkele moeite om ver vooraan te staan zonder het sardine-in-blik gevoel. Heerlijk! Daarnaast vond ik de temperatuur ook een enorm pluspunt is. Het is namelijk ideaal wanneer je veel kunt bewegen en je het niet ongelofelijk warm krijgt óf je de buurman zijn drankje uit zijn handen slaan, gezelligheid gegarandeerd!De Dj waar we het nu over gaan hebben heeft natuurlijk geen introductie meer nodig. Op vrijdag 3 maart werd het al snel duidelijk dat iedereen op deze man zat te wachten, want Tiësto brak de Ziggo Dome af alsof het zijn eigen Club Life 500 feest was. 1 woord: kippenvel! Tussen de vlaggen en feestend publiek met DLDK- t-shirts stonden we opeens allemaal een stuk dichter op elkaar. Tracks als: ‘On My Way’ en ‘Secrets’ maar ook die weer die heerlijke oude klassiekers zoals ‘Lethal Industry’ die na jaren nog steeds niet uit de muziekwereld te denken zijn. Deze man, doet het gewoon iedere keer opnieuw en ik blijf ervan houden!

Met nog twee artiesten te gaan was het tijd voor de mannen van W&W die ‘Arcade’ en ‘Get Down’ door de speakers lieten bonken, waardoor zij het feestende publiek zelfs in de late uurtjes nog door konden laten springen. Heerlijk als naar mate de avond de beats wat harder worden, dat motiveert mij altijd nog wel om nét dat laatste beetje energie te geven. Voordat we het wisten was het alweer de beurt aan Ummet Ozcan om het fantastische feest af te sluiten en om nog op een redelijke tijd thuis te komen pakten wij om 5:39 weer de trein vanaf de Bijlmer Arena. Om 7:15 kwamen wij thuis zonder energie, maar vol fantastische herinneringen!

Of Don’t Let Daddy Know een goed feest was? Zeker weten! De line-up, de sfeer, de stages met de prachtige lasers en de visuals maakten het allemaal een feest om nooit meer te vergeten. De sfeer bij dit soort feesten is altijd top, je kan elk moment merken dat iedereen zin heeft om er een goed feestje van te maken. Het is ook gewoon een super ervaring om met allemaal verschillende mensen op één plek te zijn, voor dezelfde reden namelijk: liefde voor de muziek. Ik hoop dat jullie ook allemaal genoten hebben en ik zie jullie graag bij de volgende editie!
Bekijk hier de recap die de Dutch Dance Reporters exclusief voor Guestzone maakte:


Reporter: Demi Groen

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!


Guestzone is weer terug aan de top!

Members nemen soms de moeite om ons te bedanken voor de gewonnen gastenlijstplekken en/of vrijkaarten, wat wij natuurlijk erg leuk vinden.

Check een aantal van de reacties.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 140.668 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 140.668 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducé aanmelden
Degene die ik graag mee neem naar event-name op event-date is:
Geef dit vóór introduce-name aan ons door!
Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen