Party reports

Leo's XL & Friends, Rotterdam (21-09-2018)

donderdag 27 september 2018
Demi Groen

Party report: Leo's XL & Friends, Rotterdam (21-09-2018)
In vrijwel heel Rotterdam kon je er bijna niet onderuit, de felrode posters van Leo’s XL & Friends. De bekende Rotterdamse organisatie heeft op vrijdag 21 september gekozen voor een nieuwe locatie in Rotterdam genaamd de Doelen, om ter ere van het 5-jarig conceptbestaan groots uit te pakken. Naast deze unieke locatie zorgde de organisatie ook voor een bomvol programma met DJ’s als Fedde le Grand, Housequake, Schermanology en nog vele anderen gecombineerd met een Luxury & Lifestyle Fair. Ik kan jullie vertellen, ik was extreem benieuwd!

Toen we werden afgezet met de taxi zagen we de rode loper en een aantal prachtige auto’s, waaronder een gifgroene Lamborghini en een Mercedes AMG bij de voordeur staan. Bij binnenkomst lieten we onze e-tickets zien, waarna we onze VIP-bandjes kregen en op de foto gingen. Nog voordat we de zaal in liepen werd ons kort uitgelegd waar we onze jassen konden ophangen, waar we konden komen met onze VIP bandjes we kregen vervolgens een fijne avond toegewenst. Tot zover top geregeld!Wat ons gelijk opviel was dat de zaal chique aangekleed was en iedereen zijn of haar best had gedaan om er prachtig uit te zien. Ook de locatie was zeer geschikt. Zo was de bar in het midden te vinden en de verschillende area’s aan de kant van de draaitafel. We liepen de zaal binnen richting de garderobe om daarna een aantal muntjes aan te kopen. Voor 30 Euro kreeg je 10 muntjes en de prijzen van varieerden van 1 muntje voor frisdrank tot 3 munten voor cocktails. Dit waren in mijn ogen geen gekke prijzen, want voor 3 muntjes kreeg je wel een lekkere gin tonic met Fever-Tree. Wat wel jammer was is dat de gin tonic in eenzelfde plasticbeker als een cola werd geserveerd. Persoonlijk had ik daarvoor liever een groot glas voor terug gezien.

Boven de The Main Hall, was de Luxury & Lifestyle Fair gevestigd waar je onder andere kunst, een helikopter, een auto en kleding kon aanschouwen. Daarnaast was er de mogelijkheid om oesters te proberen, voor 1 muntje, die elegant op een bordje met wat rode uitjes werden geserveerd. Vanuit hier zijn we verder gelopen naar de tweede zaal genaamd House of Classics waar Raymundo bezig was met zijn set. Toen we weer beneden stonden viel het ons op dat wij wel een van de jongste waren. Aan de voorkant vlakbij de draaitafel van de DJ stonden de mensen die een dansje waagden en voor de bar waren op de grond wat hogere plateaus geplaatst waar ook op gedanst kon worden.De muziek was fantastisch! Dat mag zeker gezegd worden. Shermanology verzorgde een live set met nummers als Blast en Move Out Of My Way en ook Housequake zorgde voor maximaal plezier op de dansvloer. Naar mijn idee miste er alleen een korte aankondiging, wanneer er een nieuwe DJ achter de draaitafel stond. Opeens stond Fedde le Grand daar! Zijn twee gouden platen Put Your Hands Up for Detroit en Let Me Think About It konden natuurlijk niet ontbreken in zijn fantastische set met ook wat recentere nummers als Side Effects en Flex. Leroy Styles, een DJ die ik zelf nog niet eerder had gezien of gehoord, wist iedereen te verrassen met zijn Just House beats die zorgden voor een aantal grote glimlachende en geamuseerde mensen. Het duo van Soulvation, die opgegroeid zijn in Rotterdam, draaide Reset Your Brain een nummer die het natuurlijk bij het gehele feestende publiek héél goed deed.Al met al hebben wij ons bij Leo’s & Friends XL goed vermaakt. De mensen waren vriendelijk, de muziek was fantastisch, de drankjes waren goed verzorgd en het feest zag er tip top uit. Heb jij nu ook zin gekregen in de volgende editie van Leo’s & Friends? Vergeet ons dan niet te volgen op onze social media kanalen. Wij zijn benieuwd naar de volgende editie, graag tot dan!


Reporter: Demi Groen

Meer info evenement
Foutje gezien? Let us know!
Maak kans op een Apple Gift Card twv €100!

Win een Apple giftcard twv €100


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 137.175 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er gemiddeld ruim 825 per maand!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een Apple Gift Card twv €100!

Gebruik hem om te shoppen bij de App Store, Apple TV, Apple Music, iTunes, Apple Arcade, de Apple Store-app, apple.com en de Apple Store.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 137.175 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen