Party columns

De meest gestelde vraag aan bekende deejays is niet “mag ik mee naar je hotel” maar zonder twijfel “hoe word ik een bekende DJ”? Tot voor kort was het antwoord daarop vrij duidelijk:

1. Ga zelf tracks produceren
2. Zoek je eigen stijl en unieke sound en wijk daar niet meer vanaf
3. Werk hard aan je draai-skills en leer alle YouTube tutorials van Laidback Luke, Chuckie en Roger Sanchez uit je hoofd
4. Stalk mensen die je verder kunnen helpen tot ze er helemaal gek van worden en ja zeggen. 5 Geniet ervan als hobby want slechts 1 % slaagt in deze business en wordt er uiteindelijk rijk van

Een helder verhaal waar weinig misverstanden over kunnen bestaan. Alleen slaat het na de beide 2018 edities van Tomorrowland als een lul met 136 bpm op een drumpad.

Eén mafkees had er slechts 56 minuten en 46 seconden voor nodig om die hele theorie te cremeren, daarna te begraven, om vervolgens voor de zekerheid zowel het crematorium als het kerkhof tot de grond toe af te fikken.
Normaal gesproken is dat laatste gedeelte mijn werk hier, maar aangezien de beste man niet toerekeningsvatbaar leek, waag ik me daar maar is een keer niet aan. Of zoals Gerrie van New Kids het zo warm en treffend verwoordde “Ik ga ginne Mongol stompuh jonguh !”

Deze mafkees, Salvatore Ganacci, had een dusdanig #WTFisditopdemainstage gehalte dat iedereen stomverbaasd was en daardoor niemand op het idee kwam om zijn 9mm te trekken en hem (en daarmee iedereen) ter plekke uit zijn lijden te verlossen.Misschien dat men dacht dat hij een epileptische aanval had, maar waarom stak dan niemand van de ruim 600 aanwezige EHBO-ers een poot uit?

Voor de goede orde ik heb niks tegen vriend Ganacci en het is zeker niet de bedoeling dat er op hem geschoten wordt want hij kan er ook niets aan doen, maar ik stoorde me echt mateloos aan het feit dat Tomorrowland hem de heilige mainstage als podium voor die onzin gaf.
Het is een klap in het gezicht van alle deejays die al jaren keihard werken en wiens ultieme droom het is om daar uiteindelijk te staan. Bovendien zet je daarmee indirect alle deejays die een mainstage performance gaven voor lul.

Geef deze man lekker zijn eigen “Koekoek” area en laat iedereen die het leuk vindt vooral naar Salvatore Ganacci gaan kijken. Wat mij betreft mag ie ook nog een paar vrienden van zijn begeleid wonen project meenemen die ook op play kunnen drukken en uit de maat kunnen klappen. Wat mij betreft flikkert Tomorowland er ook nog een gastoptreden van Zanger Rinus tegenaan die dan met Ramona achterop op zijn solex (of als het echt een geile bende is op zijn e-bike) de stage oprijdt.
Het kan wat mij betreft niet cheesy genoeg , maar ik wil godverdomme wel graag zelf kunnen kiezen of ik dat wil zien. Ik ben namelijk nogal close met mijn bloeddruk en die werd hier niet beter van. Dus geen mainstage meer voor die polonaise pompers please want gaat het mis dan duurt het zomaar 20 minuten voordat iemand met een defibrillator aan komt zetten en een dooie columnist op je festival gaat toch een beetje ten koste van de sfeer op de afterparty.

En nou niet meteen zure reacties gaan typen in de comments over dat begeleid wonen gedeelte want volgens mij is het een top idee. Voor die mensen wordt zo’n area natuurlijk een feest dat zijn weerga niet kent, net zoals voor de bezoekers . Laat ik het zo zeggen: John of Johnny de Mol, je mag mij bellen, maar ik heb het format uiteraard wel eerst even vastgelegd voordat ik deze column instuurde.

Even terug naar Takkie* Ganacci en zijn mainstage performance waarmee hij niet alleen mijn eerder genoemde theorie maar ook hoogstpersoonlijk binnen een uur alle deejay opleidingen wereldwijd om zeep hielp.

Ja maar Eric … HOE DAN ?

Heel simpel, het antwoord op de vraag “hoe wordt ik een bekende dj” luidt voortaan namelijk:

1. Leer zelf die gruwelijke greatest hits mix op usb zetten en druk op play
2. Laat je haar groeien, rij keihard tegen een chemicaliën truck aan en zeg dat het jouw eigen unieke hairstyle is en wijk daar niet vanaf
3. Werk hard aan je “Oliver Heldens on steroids” dans-skills en check alle YouTube tutorials over speakerzoenen en monitorneuken van Salvatore Ganacci
       3a TIP: Pas op als je een beugel hebt, een speaker is eigenlijk een hele grote magneet
       3b TIP: Doe gerust een kort powernapje on stage als je steroids zijn uitgewerkt
4. Stalk mensen en organisaties die je verder kunnen helpen en biedt ze “tot aan je elleboog” aan tot ze er helemaal gek van worden en ja zeggen
5. Ga er snel mee aan de slag want voor je het weet sta je mainstage op Tomorrowland en loop je helemaal binnen door alle streams. Da’s pas genieten.

*Takkie = kakineuze Tokkie

Vorige columns van Eric:
Weergajes
Trollensnolleke
Ego's
Wereldkampioen!
Boom Boom dingen!
Een open brief aan Boef


Columnist: Eric Van kleefFoutje gezien? Let us know!
Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.132 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.132 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen