Oeh die poes complex

dinsdag 12 november 2019
Eric Van kleef

Party column: Oeh die poes complexEerlijk is eerlijk: het is voor mediawatchers op dit moment zeker geen komkommertijd. Marco vouwt ‘m in Hond, en heeft volgens boze tongen ook al op Maan gelegen, nu Frits Wester uitgeschakeld is grijpt Rutte zijn kans om er een paar belachelijke maatregelen doorheen te jassen en deze week kwam ook nog eens naar buiten dat die kleine geile Dreetje, inmiddels lichamelijk een volwassen Andre, regelmatig op Bridget Maasland. Op zich niet zo moeilijk want er is plek zat, maar toch op zijn minst opmerkelijk te noemen.

Voor de goede orde, waar hij zijn microfoon in parkeert dat moet hij wat mij betreft lekker zelf weten, maar misschien is het dan niet zo handig om op de valreep maar met de helft van het verhaal naar buiten te treden. Bridget, in mediakringen beter bekend als de Gooise matras, liet deze week op Radio538 weten dat ze precies een week met elkaar aan het daten zijn. Dat staat ongeveer gelijk aan beweren dat je elkaar precies 20 centimeter kent. Een ding weet je dan zeker, De Telegraaf gaat het tot op de millimeter nameten.

En dus kwam al snel het verhaal naar boven van de bruiloft van Patty Brard vijf jaar geleden. Daar schijnen Andre en Bridget namelijk ook al samen een speekseltest gedaan te hebben, wat het verhaal er niet geloofwaardiger op maakt, maar wel een stuk smeuïger. Saillant detail, die bruiloft vond plaats in september 2014, een maand daarvoor deelde Andre de eerste kiekjes van zijn nieuwe liefde Monique Westenberg op Instagram.

Nu ik er over nadenk vraag ik me wel af hoe dat destijds op die bruiloft gegaan is. Heeft Bridget Dreetje daar uit de ballenbak gevist om hem kennis te laten maken met haar eigen ballenbak, of is ze met hem meegegaan naar het springkussen om daar de betekenis van dat woord een hele nieuwe dimensie te geven? Ik geef toe, mijn fantasie slaat hierbij misschien een beetje op hol, maar hoe dan ook: het was wel duidelijk dat die twee het daar al erg gezellig hadden. Op zich een hele prestatie want bij de gedachte aan Patty Brard in een trouwjurk is bij mij daarna iedere vorm van erotiek uitgesloten. Ik ben een liefhebber, maar als zelfs mijn cappuccino doodslaat hoeven we het verder op dat vlak nergens meer over te hebben. De kans op welke amoureuze activiteit dan ook is bij mij dan per direct nihil. Wat dat betreft een dikke shout out naar Andre en “De Matras”.

Het moge inmiddels wel duidelijk zijn dat Andre Hazes een moedercomplex heeft anders kom je niet voor de 2e keer aanzetten met een nieuwe liefde die meer dan 20 jaar ouder is. In vaktermen heet dat een oedipuscomplex, al is er hier volgens mij meer sprake van een “oeh die poes” complex. Nu kan dat gelukkig nog net op zijn leeftijd, maar ik ben toch blij dat ik daar geen last van heb anders was ik menige wilde nacht in Huize Avondrood geëindigd in plaats van bij Van Der Valk. Het kan ook zijn dat hij gedacht heeft dat mensen het verschil niet zouden zien als ie gewoon weer aan zou komen zetten met een blonde veertiger met grote tieten.

Nogmaals, ik vind het allemaal prima, maar kom dan niet met een halfbakken verklaring op het moment dat het bijna naar buiten dreigt te komen zogenaamd “uit respect voor je ex” . Die voelde allang nattigheid (of juist al heel lang niet meer) en heeft alleen heel subtiel gepost dat er een andere vrouw in het spel is, waardoor ze nu aan de goede kant van de publieke opinie staat. Vervolgens mocht Bridget in de programma’s die ze normaal presenteert uitleggen hoe het zat, met als belangrijkste argument dat ze pas een week met elkaar aan het daten zijn. Dat is ongeveer net zo geloofwaardig als de liedjes van Andre Hazes nu ineens klinken. Met uitzondering dan van zijn grootste hit, LEEF.. alsof het je laatste dag is. Hele volksstammen zingen het, hij doet het en dan is het ook weer niet goed. Wat dat betreft leven we in een vreemde wereld. Het is natuurlijk wel hilarisch dat er juist nu een spotje op radio en tv loopt, waardoor Andre zo’n beetje om het half uur door het hele land te horen is en zingt “Pak alles wat je kahahahan”. Ik kan iedere keer weer opnieuw aan het zuurstof van het lachen.

Opvallend was ook de reactie van de collega’s van Bridget van RTL Boulevard. Ze hadden het over “tortelduifjes die op een roze wolk leefden, maar helaas werden omringd door donderwolken”. Verbazing was er daar ook over wat er op “de socials” geschreven werd. WTF ? Ineens is Boulevard in de duiding dus een derde partij. Overal en altijd wordt de beerput maximaal open getrokken, behalve als het een collega betreft. In vaktermen heet dat “De wet van Verlinden”, vernoemd naar de doofpot n.a.v. wat gymnastische oefeningen die de echtgenoot van Albert destijds op een hotelkamer in zijn stad deed met iemand die nog wel zijn eigen piemel kon zien. Iemand waar die wel echt van genoot zal ik maar zeggen. Oops, ik dwaal weer af. Snel terug naar “Bridgen met Dre” wat meteen een goeie titel voor de volgende real life soap zou zijn, maar dit terzijde.

De lezing van Andre is dat ie vrijgezel was, dat ze al een tijdje uit elkaar waren en dat de een hierin al wat verder was dan de ander. Vooral die laatste toevoeging werpt hem mijlenver terug in de publieke opinie en is meteen stof tot nader onderzoek voor de media. Het wordt nog een hele klus voor Andre en Bridget om de inmiddels flink aangewakkerde mediastorm te trotseren. Sterker nog, ik voorspel dat er komende tijd nog wel een aantal lijken uit de kast komen, en dan heb ik het niet over Patty Brard. Gelukkig overwint echte liefde alles, en lukt dat niet dan waren het in ieder geval 20 onvergetelijke centimeters.

Eric van Kleef is Hooked on House, DJ-Producer, Radio DJ, Dance Consultant, Columnist en Media-watcher.

 


Columnist: Eric Van kleefFoutje gezien? Let us know!


Guestzone is weer terug aan de top!

Members nemen soms de moeite om ons te bedanken voor de gewonnen gastenlijstplekken en/of vrijkaarten, wat wij natuurlijk erg leuk vinden.

Check een aantal van de reacties.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.882 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.882 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducé aanmelden
Degene die ik graag mee neem naar event-name op event-date is:
Geef dit vóór introduce-name aan ons door!
Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen