InterviewsPsy trance is een stroming die de afgelopen editie van A State of Trance centraler stond dan voorgaande jaren. De hele nacht door werd er hard los gegaan bij de Psystage. Echter werd er niet alleen bij deze stage los gegaan op psy trance. Pioniers Vini Vici kregen de kans om het publiek bij de mainstage hun eigen sound te laten horen. Wij spraken de heren Aviram Saharai & Matan Kadosh vlak voor hun optreden op A State of Trance Festival 800.

Terwijl de mannen druk van het ene naar het andere interview gaan, is het eindelijk aan ons de beurt om Vini Vici te mogen interviewen. Ondanks het tijdstip (02.00), zijn de mannen erg enthousiast. Nog zo’n 2 uur te gaan voordat ze moeten draaien. “We voelen ons erg goed en zijn erg enthousiast om op dit grotere podium te draaien. De sfeer op dit evenement is fantastisch. Het is lang geleden dat wij zó enthousiast zijn geweest om ergens te mogen draaien."

De mannen zijn vereerd dat ze vanavond op de mainstage mogen draaien. “Wij vinden het een grote eer. Wij staan in het rijtje tussen Liquid Soul, Astrix en Coming Soon, wat natuurlijk al te gek is. Wij bouwen een brug tussen trance en psy trance en wij vinden het fantastisch om daar een rol in te hebben. We willen iedereen laten zien hoe tof psy trance nou eigenlijk is. Het is daarom super dat wij deze kans krijgen.” Tijd om andere artiesten te gaan checken hebben de heren nog niet gehad. “We stonden eigenlijk op het punt om naar de psy stage te gaan, maar toen kwamen alle interviews nog. Misschien straks, als we nog tijd hebben.’’Een favoriete tune of the week hebben de heren niet echt. "Omdat we zoveel produceren en met muziek bezig zijn, is het lastig voor ons om daarnaast ook nog veel andere muziek te luisteren. Stel je voor dat je zo’n 10 à 12 uur in de studio hebt gezeten. Dan ga je daarna niet veel muziek meer luisteren. In onze eigen sets bijvoorbeeld, draaien we voor zo’n 99 procent onze eigen muziek. Het komt zelden voor dat wij muziek draaien van een andere DJ. Alleen als wij het écht heel leuk vinden."

De mannen zijn op natuurlijke wijze in aanraking gekomen met psy trance. “Wij komen uit Israël. In Israël hoor je het echt overal. Op bijvoorbeeld scholen en tijdens bruiloften. Echt heel veel gelegenheden. Zo is het voor ons eigenlijk begonnen.” Het succes van het duo is ongekend. Wat is de kracht achter Vini Vici? “Elkaar de ruimte geven voor creativiteit. Daarnaast kennen we elkaar al langer door Sesto Sento. Het klikt gewoon heel goed. Daar ligt onze kracht.’’ Inmiddels heeft het duo veel succesplaten uitgebracht, waaronder ‘Great Spirit’, de plaat met ambassadeur van de trance, Armin van Buuren. “Wij hebben Armin gemaild met ons idee. Na heel veel heen en weer mailen is de track ontstaan. We hebben hem net samen met Armin mogen draaien tijdens zijn set. Dat was echt te gek. Wij zijn erg trots op het eindresultaat van deze samenwerking.’’

Vini Vici vliegt de hele wereld over voor vele optredens, maar is er een bijzonder optreden dat hun is bijgebleven? “Wij vinden elk optreden fantastisch. Groot of klein, maakt ons niet uit. Alles is voor ons even bijzonder. Wij voelen ons vereerd dat we dit allemaal mogen doen.’’

Voor de toekomst staan er genoeg plannen op het programma. “Veel optredens en er komen nieuwe platen aan, waaronder een paar toffe collabs. Wij kunnen niet wachten wat de rest van dit jaar ons gaat brengen.’’

Het einde van het interview nadert. Wat kunnen we verwachten van deze pioniers tijdens hun set? “Een tal aan mash-ups, maar vooral onze eigen platen. Wij kunnen niet wachten om het podium op te gaan. Als laatste willen de mannen alle fans die Guestzone volgen bedanken voor de support. “Zonder onze fans hadden we nu niet hier gestaan. Het is allemaal erg snel gegaan, maar wij waarderen elk moment. Dank aan onze fans voor hun steun en support!’’
Het snelle succes van Vini Vici laat de mannen alleen nog maar meer stralen. De plannen voor 2017 zijn groots. Van ons krijgen de heren een duim omhoog voor hun enthousiasme!

Voor de heren was het bijna tijd om naar het podium te gaan, voor ons tijd om snel de zaal in te gaan. De heren draaide echt een mega set. Het was voor even a State of Psy trance. De mannen straalden en je kon zien dat ze echt aan het genieten waren.

Heb je de set van Vini Vici moeten missen en wil je ook ervaren hoe het is om in A State of Psy trance te zijn? Luister hem hier terug en laat ons weten of je hem net zo te gek vond als ons!
Interviewer: Danouschka De HaasFoutje gezien? Let us know!
Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.118 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.118 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen