WE MOGEN WEER!!!!!!! Ja ja mijn eerste festival van 2022 na alle lockdown ellende is een feit! En dan hebben we het niet over zomaar een festival, nee we hebben het over het Amsterdams Verbond in het Olympisch stadion! Met duizenden mensen de vrijheid vieren in een stad die mooier is dan Parijs: Amsterdam. Gelukkiger kan je mij niet krijgen. Met een line-up waar je u tegen zegt en de weergoden die in een goeie bui waren met de zon die op mijn bol scheen. Kon dit alleen maar een hele mooie dag worden. Wil jij weten hoe het was? Lees dan snel verder!

Na een ritje met de trein vanuit Almere kwamen wij aan op station Zuid. Vanuit daar werden wij opgehaald door een vriend en reden wij door naar het Olympisch Stadion. Parkeerplaats was er genoeg, maar er waren ook pendelbussen van station Rai. Fijn dat dit goed geregeld was. In de buurt rondom het stadion was er al een goede sfeer. Iedereen was gezellig en had weer zin om naar een festival te gaan. Vrouwen zagen er prachtig uit en je merkte dat iedereen zijn uiterste best had gedaan om te weer te dansen en te sjansen. Iedereen was in een goede mood. De binnenkomst verliep soepeltjes en was goed geregeld. Van tevoren hadden wij online een code gekocht voor een kluis. Dit scheelde enorm veel tijd, hierdoor hoefde wij niet in lange rijen te staan. Eenmaal binnen zat de sfeer er meteen goed in. Alleen maar blije mensen. Rijen voor de bar waren lang, maar het liep wel goed door. Heerlijk dat de muntjes zijn afgeschaft en je gewoon kan pinnen. Dit scheelt zoveel gedoe en tijd. Met twee drankjes per persoon liepen we het festivalterrein op en het eerste wat opviel was natuurlijk een prachtig versierd reuzenrad.


Om eerlijk te zijn kijk ik nooit naar de line-up van het Amsterdams Verbond, omdat ik weet dat het altijd goed zit. Ook dit jaar was er voor ieder wat wils. Grote namen zoals Benny Rodrigues, Ronnie Flex, Irwan, Kevin en Hef stonden op het programma. En als grote surprise act kwam niemand minder dan Martin Garrix even langs om het dak eraf te blazen. Echt vet dat hij spontaan langs was gekomen. Er waren 7 area’s verdeeld over een niet al te grote ruimte, maar toch was het erg overzichtelijk.


De eerste twee stages die wij tegenkwamen waren die van de Oliva x FluFlu en de Soos (Chicago Social club) x Yellow House, daar blaasde “Do It To It” uit de speakers. Ik werd vooral enthousiast van de club Nyx x Disco Dolly stage. Mijn twee favo clubs die een stage hosten, dat kan alleen maar goed gaan. Van de DJ’s die daar draaide kende ik alleen Nayla, maar Maura V heeft ook echt mijn hart gestolen. Afro, Caribisch, Urban, alle soorten genres kwamen langs. Nadat we onze heupen los hadden gegooid, hadden wij ook zin in House.

The Shelter was dé grote favoriet onder het publiek. Het was daar echt propvol, maar nog steeds was de vibe goed en voelde ik mij veilig. Wel werd er overal met drinken gesmeten alsof het niets was, maar dat hoort een beetje bij festivals. The Shelter was een walhalla voor de houseliefhebbers, helemaal door the big boss Benny Rodrigues. Wat een geweldige set draaide die man. Halverwege Benny zijn wij toch even naar de mainstage gelopen.


De mainstage werd dit jaar gehost door Appelsap x Four. Ik vond het echt heel tof dat ze daar artiesten zoals Kevin en Hef neer hebben gezet. Hef is echt een legend in de hiphop wereld. Hoog in de lucht op de rug van mijn lange nichtje heb ik genoten van zijn show.

Wij waren zo erg aan het dansen en feesten dat wij eigenlijk vergeten zijn om te eten. Ik zag dat er genoeg foodtrucks waren. Aan het einde van het festival hadden wij zo’n honger, thank god konden wij gelukkig terecht bij een poffertjeskraam die nog open was. En ze waren heerlijk!

De prijzen waren voor Amsterdamse begrippen normaal. Het is wel wat aan de hoge kant, maar we zijn inmiddels niet anders gewend. Mixdrankjes waren rond de 8/9 euro. Er waren voldoende wc’s, ik als lopende kraan moet om de minuut naar de wc. En gelukkig hoefde ik nergens lang te wachten en maakte ik iedere keer weer nieuwe vriendinnen. Nog steeds blijf ik Dixie’s echt super goor vinden, maar dat is iets waar ik mij overheen moet zetten.

Organisatorisch was Verbond goed geregeld. Er werden geen mensen geplet en het was overal veilig, integendeel tot een festival waar ik op koningsdag was geweest. Al met al was het weer een super geslaagde dag. Ik ben er trots op dat Amsterdam zo een mooi festival heeft met alleen maar fijne, gezellige en mooie mensen. Een festival waar iedereen zich thuis voelt, waar voor elk muziekgenre iets te beleven valt en waar je je geen minuut hoeft te vervelen. Ik lag met een voldaan gevoel in bed na te genieten van de dag. Heb nu al zin in volgend jaar.


Festival season just started baby!
Foutje gezien? Let us know!Laatste kans nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker!

Win een JBL draagbare Bluetooth Speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 134.548 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op een nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker twv €165!

De JBL Charge 5 is de ideale speaker voor buiten. Hij is waterdicht en stofbestendig. Zo neem je hem een dag mee naar het strand en gaat hij niet stuk door water of zand. Raakt de batterij van je smartphone leeg? Via de ingebouwde powerbank laad je jouw telefoon onderweg op. Hierdoor kom je niet snel zonder muziek te zitten.

Door de PartyBoost functie koppel je de speaker aan een andere JBL PartyBoost speaker voor een hoger volume. Op een volle lading gaat de speaker 20 uur mee.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in, controleer of alle gegevens zijn ingevuld en nog up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 134.548 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is ten strengste verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen