Party Info

Solar weekend 2014


Solar weekend 2014

Details

Naam: Solar weekend 2014 Organisatie: Extrema Locatie: Recreatiegebied Maasplassen: Noorderplas Type: binnen Plaats: Roermond Datum: zaterdag 2 augustus 2014 Tijd: 10:00 uur - 21:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.solarweekend.com Facebook: eventpagina

Artiesten (a-z)

  Deepend
  Java

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • 05/12/2013
  • Bericht 2
Solar Weekend 2014 start de voorverkoop van de eerste tickets op vrijdag 27 september om 11:57 uur precies. Hét creatieve crossoverfestival vindt komend jaar plaats op 31 juli, 1, 2 en 3 augustus. De Early Bird-kaartkopers ontvangen de online Solar Weekend 2013-film, omdat het festival dit jaar zijn 10-jarige jubileumeditie viert. Dat maakte organisator Extrema zojuist bekend. Het festival is al vier jaar op rij uitverkocht.

Solar Weekend vindt komend jaar voor de tiende keer plaats bij recreatiewater ‘De Weerd’ in Roermond. Het festival is misschien wel één van de meest creatieve crossoverfestivals van Europa. Solar Weekend staat bekend om de uitgebreide line-up met allerlei verschillende muziekstijlen. Maar Solar is meer dan muziek alleen: een totaalbeleving van hedendaagse kunst, muziek en theater, vier dagen lang.

Sprookje
Solar Weekend werkt jaarlijks met een thema. Dit jaar is dat ‘Sprookje met een knipoog’. De organisatie doelt daarmee niet op Sneeuwwitje en Roodkapje, maar juist eigenzinnige, stoere, nog-nooit-eerder-vertelde sprookjes. Het festival daagt creatieven en kunstenaars uit om interactieve concepten te bedenken rondom dit thema. Een creatief idee indienen voor Solar Weekend 2014 kan spoedig via www.solarweekend.com.

De allereerste tickets van het festival gaan vrijdagochtend 27 september stipt om 11.57 uur in de online verkoop de festivalwebsite. Solar’s Day 3 en 4 Day Holiday Ticket kosten respectievelijk €115,- en €135,- Een weekendticket voor de festivaldagen zaterdag en zondag bedraagt €79,-.

Extrema benadrukt de aanwezigheid van malafide ticketaanbieders op de online markt en waarschuwt voor valse en doorgaans veel te dure kaarten. Check op Weetwaarjekoopt.nl waar je je kaarten veilig kunt kopen: http://www.weetwaarjekoopt.nl/.
Het creatieve festival Solar Weekend is deze week tijdens de Gouden Kabouter Awards verkozen tot het beste meerdaagse festival van Nederland. Een mooie bekroning op het inmiddels tienjarig bestaan van het festival. Marcel Mingers, creatief directeur van Solar Weekend: “Een geweldige prijs, hier zijn wij bijzonder trots op.”

In de tien jaar dat Solar Weekend bestaat, is het uitgegroeid van een vooruitstrevend initiatief tot het meest creatieve festival van Nederland. Mingers vindt dat de term ‘festival’ Solar Weekend eigenlijk geen eer meer aandoet. “Solar Weekend is meer dan een festival, sinds tien jaar bouwen wij aan een totaal nieuwe creatieve omgeving. Solar Weekend is een springplank voor de creatieve industrie. Duizenden jonge creatievelingen hebben afgelopen tien jaar meegebouwd, gecreëerd aan en opgetreden op Solar Weekend. Dat heeft Solar gemaakt tot wat het nu is en die prijs is een bekroning op het werk van al die mensen.”

Het tienjarig jubileum verdient extra aandacht en zodoende is besloten de creatieve omgeving die het festival geschapen heeft vanaf dit jaar breder te trekken. Solar Weekend wordt als evenement in een nieuw jasje gestoken, maar ook de festivalwebsite wordt uitgebreid tot een interactief creatief platform. De creatieve projecten die tijdens Solar Weekend 2014 worden ontplooid, krijgen een eigen profiel op de vernieuwde community site, de diverse mensen die daar aan bijdragen (de Solar Citizens) krijgen een Solar Paspoort.

Mingers: “De website wordt net zo’n belangrijk onderdeel voor de community als het jaarlijkse festival. Dat betekent dus dat de bezoekers van de site er naast de jaarlijkse festivalinformatie het hele jaar door worden voorzien van inspiratie, creatieve tips, blogs, filmpjes en meer. Zo introduceren we bijvoorbeeld het Solar Blog, waar talentvolle jonge journalisten het laatste nieuws zullen brengen. Solar is in tien jaar tijd van een evenement in een levensstijl veranderd. Het Solar Weekend, begin augustus, is het centrale punt waarop iedereen in levende lijve bij elkaar komt. De site wordt de plek waar de bezoekers elkaar 365 dagen per jaar kunnen ontmoeten.”

Solar Weekend 2014 vindt van 31 juli tot en met 3 augustus plaats. Het thema van de jubileumeditie is Sprook. Alle informatie over het festival en de camping is op het vernieuwde SolarWeekend.nl te vinden. Buiten het muzikale en creatieve programma vind je ook alle prijzen en additionele info. De camping wordt dit jaar voorzien van nog meer en betere facilitaire voorzieningen. Dit om er voor te zorgen dat de jubileumeditie van Solar Weekend de beste editie ooit wordt.Foutje gezien? Let us know!Agenda Extrema


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.223 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.223 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen