Party Info

Solar Weekend


Solar Weekend

Details

Naam: Solar Weekend Organisatie: Extrema Locatie: Recreatiegebied Maasplassen: Noorderplas Type: buiten Plaats: Roermond Datum: zondag 4 augustus 2013 Tijd: 10:00 uur - 21:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: solarweekend.com Facebook: eventpagina

Artiesten (a-z)

  DANNIC
  Doka
  Erick E
  Gomes
  Laxx
  Monki
  ROOG
  Requake
  SCNTST
  Starkey
  Swindle

Prijzen

Regular Normal: 49,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
Op 2, 3 en 4 augustus 2013 vindt alweer de negende editie van Solar Weekend Festival plaats. Het meerdaagse festival opent dit jaar de deuren van de camping een dag eerder, waardoor een beperkt aantal bezoekers een dag en een prachtnacht langer kunnen genieten van het ultieme
vakantiegevoel waar de Solar strandcamping al jaren om bekend staat. Kampvuur met gitaarmuziek langs het water, worstjes en marshmallows op de barbecues en allerlei creatieve en interactieve activiteiten zijn dit jaar te vinden op deze extra campingdag.

Solar strandcamping een dag eerder open Dit jaar opent Solar Weekend Festival voor het eerst de deuren van de Solar strandcamping op donderdag. Een beperkt aantal kampeerders krijgen vanaf vandaag de mogelijkheid om voor €20,- een Priority Ticket te kopen op www.solarweekend.com en zo hun Solar Weekend te verlengen. Hiermee krijgen zij de kans om verkeersdrukte te ontwijken en een dag eerder hun tent op te zetten op één van de mooiste plekjes van het terrein, bij het hart van de camping. Het feest barst nog niet helemaal los, maar men kan alvast genieten van allerlei creatieve en interactieve activiteiten als kampvuur langs het water, akoestische muziek, barbecues, modderworstelen, buikglijden, Oudhollandse spellen en nog veel meer.

Extra programmering op de camping
De Solar strandcamping is vanaf het begin al net zo populair als het festival zelf. Naast eigen programmering vindt enorm veel partYcipatie plaats vanuit de kampeerders. Zo worden dit jaar meer dan tachtig caravans, campers en vouwwagens door bezoekers omgetoverd tot een kleurrijke plek waar andere kampeerders terecht kunnen voor creativiteit, gezelligheid, theatervoorstellingen en allerlei gekkigheid.

‘Solar Trash-concept’
Solar Weekend werkt sinds vorig jaar met een ‘trash-concept’, waarbij campinggasten die netjes hun rotzooi opruimen een exclusieve Solar-sleutelhanger met persoonlijke code ontvangen. Deze persoonlijke code is goed voor 5 euro korting op hun kaartje voor de volgende editie en nog veel meer leuke kortingen.

SOLAR WEEKEND
Solar Weekend Festival is een eigenzinnig meerdaags festival met een uitgebreide programmering van allerlei verschillende muziekstijlen, theater, interactieve bouwwerken en hedendaagse kunst. Het creatieve cross-over
festival is al drie jaar achter elkaar volledig uitverkocht.

2 + 3 + 4 augustus 2013
Recreatieplas ‘De Weerd’, Roermond
Voorverkoop via Timoco op www.solarweekend.com
Ook dit jaar presenteert Solar Weekend Festival weer een gevarieerde line-up van allerlei verschillende muziekstijlen. House, jazz, techno, Afrikaanse beats, hiphop en nog veel meer. Het creatieve cross-over festival vindt dit jaar plaats op 1, 2, 3 en 4 augustus aan de Maasplassen in Roermond. Eerder maakte de organisatie al de creatieve line-up en een aantal namen van de muzikale programmering bekend, maar deze week melden zij de rest van de line-up.

Solar Weekend Festival staat bekend om haar gevarieerde, brede muziekprogramma van zowel nationaal, internationaal als zelfs lokaal Limburgs talent. Zo zijn op het festival meer dan acht grotere muziekpodia te vinden, allen met een eigen kleurrijk, creatief decor en een eigen muziekstijl. Van vrolijke jazzmuziek tot diepe techno en betoverend klassiek tot energieke hip-hop. Groot talent en doorbrekende bands houden je twee dagen lang aan het dansen. Voor ieder wat wils met ruimte om je te laten verrassen en op onderzoek uit te gaan naar nieuwe muziekstromingen of ontdekkingen. Naast het muzikale programma, maakte het festival al eerder de creatieve programmering bekend.

Variëteit op het hoofdpodium
De programmering op het hoofdpodium weerspiegelt de variëteit van het hele festival. Eén van de meest vrolijke headliners van Solar is het Afrikaanse jazz-danceduo Goldfish, bestaande uit twee blonde Zuid-Afrikaanse surfdudes. Zwijmelen bij de meer zwoele soul-jazz sounds kan op de Solar-zondag met Sven Hammound Soul. Maar ook op de mainstage ’s werelds grootste dupstepact van Benga ft. P Money. En nadat ze vorig jaar gecanceled waren, mogen we met blijdschap vermelden dat ze dit jaar wel komen: de DJ-virtuozen Birdy Nam Nam. Verder swingen in Kudurostijl bij Buraka Som Sistema en los tijdens een knallend live performance van Goose. Al eerder op Solar, maar dit jaar extra groot op de mainstage zijn Fresku en FeestDJRuud met een XXL-show. Verder ook live optredens van The Opposites, Staygold, Nobody Beats The Drums en nog veel meer.

Techno, House, Hip Hop, en veel meer
Het technolab wordt op zaterdag gehost door Elite en op zondag door Blueprint en dit levert techno van de hoogste rang op met onder andere internationale toppers als Josh Wink, Darren Emerson, James Ruskin (live) en Sandwall District. Ook uniek dit jaar is het dj-trio DJ Sneak, Derrick Carter en Mark Farina die voor Solar weer samen komen met een unieke show. Bij de House of House vinden we een paar gouden ouden als Roog, Erick E, Gregor Salto en Benny Rodrigues, maar ook een paar nieuwe toppers als Yellow Claw en Flexican & Sef. Verder nog veel meer artiesten uit allerlei muzikale hoeken zoals When Harry met Sally, Mightyfools, Dem Slackers, Girls Love DJ’s, Surkin en Club Cheval.

Hostings
Solar Weekend staat voor ‘samen bouwen’ en zo wordt er ook dit jaar veel samengewerkt. Missin’ Link en zijn Hip Hop Galore zal wederom het Hip Hop “court” hosten op zaterdag. Hiphoppers als Safi & Spreej, Nitty Wow met Kraantje Pappie en Kleine Viezerik. Op zondag wordt deze area gehost door Gomes en Guerilla Speakerz en verandert deze in ‘Oi! meets Boycott’, een area vol met actuele bass sounds van dubstep en grime tot trap. Joost van Bellen is natuurlijk ook weer aanwezig met zijn RAUW-stage en neemt artiesten mee als Surkin en Mike Mago. Daarnaast is er dit jaar een nieuwe stage ‘Jukebox’, waar allerlei creatieve en muzikale collectieven om de beurt de area hosten. Als laatste levert Sober Music dit jaar de artiesten met voor het middendorp dit jaar.

Kortom: met een rijkelijk festijn aan topartiesten uit allerlei muzikale hoeken waar het festival trots op mag zijn, belooft Solar Weekend Festival 2013 zelfs haar voorgaande edities te overtreffen.Foutje gezien? Let us know!Agenda Extrema


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 137.175 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een Apple Gift Card twv €100!

Win een Apple giftcard twv €100


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 137.175 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er gemiddeld ruim 825 per maand!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een Apple Gift Card twv €100!

Gebruik hem om te shoppen bij de App Store, Apple TV, Apple Music, iTunes, Apple Arcade, de Apple Store-app, apple.com en de Apple Store.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen