Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

vorige volgende

Interview Ted Langenbach & Pietra Ligura

MTC Party Hairyween   Leiden

Op 29 oktober is het weer tijd voor de houseparty der houseparty’s, namelijk MTC Party! Dit memorabele classic acid housefeestje is één van de kindjes van Ted Langenbach en Pietra Ligura. Dit jaar gaat MTC on tour. De organisatoren (die daarnaast bekend staan om NOW & WOW), kiezen dit jaar voor het Leidse poppodium Gebr. Nobel. Het thema is Hairyween, een knipoog naar Halloween waarbij het publiek de artiest is. Dit hilarische thema nodigt het publiek uit om absurde keuzes te maken. Guestzone sprak met Ted en Pietra over het feest en kreeg een kijkje backstage.


Waar staat MTC voor?
MTC staat voor de beleving van de enige echte houseparty met veel acid zoals het ooit eind jaren ’80 ontstond. Retro ontmoet de Future. Generaties bestaan niet meer.

Waarom Gebr. de Nobel?
Het kwam op ons pad. In de 80’er jaren speelde Ted al in het L.V.C. in Leiden met zijn No Wave band ‘Dojoji’. Gebr. de Nobel is de opvolger van de oude L.V.C. De zaal is geweldig met een fantastisch podium, geluid en balkonnetjes boven de dansvloer.

Waar staat het thema ‘Hairyween’ voor?
Hairyween is een knipoog naar Halloween. Met het thema nemen we de vanzelfsprekendheid op de hak van de lifestylecultuur. Veel decors, performances en totaaltheater. Natuurlijk wordt dit het meest hilarische Halloweenfeest. Er is ruimte voor veel ironie en vrouwen met baarden.

Wat kunnen we van de line-up verwachten?
Muzikaal ontmoeten de iconische DJ’s (o.a. Michel de Hey) de nieuwe generatie DJ’s zoals Boris Ross en William Djoko. Het publiek zal hysterisch zijn.

Wat zijn jullie toekomstplannen?
We zijn bezig met een nieuwe club in Rotterdam (techno en house is het DNA van Rotterdam) en MTC staat voor inspiratie van de diverse generaties. Het domein van vrijheid staat onder druk in Europa. You have to fight for your right to party!

Hebben jullie nog dresscode tips voor de bezoekers op 29 oktober?
Hoerig, harig en harig. Tip: kijk naar de videoclip ‘Electric Six: Gaybar’. Uiteindelijk moet je dansen, dansen en dansen tot dat je er bij neervalt toch?

Reporter: Suzanne Van kooij
 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ