Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

vorige volgende

Interview Pep & Rash‘Onze muziekdroom werd op Dancefair realiteit’

Mooier kan haast niet: op de Dancefair je droom zien uitkomen. Dat overkwam Jesse van de Ketterij en Rashid El Uarichi, aka Pep & Rash, twee jaar geleden. “Wij gingen naar de Demo Drop van Spinnin’ Records waar we onze demo hebben laten horen en die is toen erg goed ontvangen!”, vertelt Rashid. “Een week later zaten we bij Spinnin’ Records op kantoor om te kijken of we wat voor elkaar konden betekenen.”

Zo zie je maar hoe een balletje kan gaan rollen. De ontstane situatie was in het begin overigens erg onwerkelijk voor beiden. Rashid: “We konden het eerst niet geloven. Pas later drong het een beetje door.” Op de vraag wat de grootste verandering voor ze was, antwoordt Jesse: “Het vele reizen. We komen op plekken waar we nog nooit zijn geweest.”  
De jongens kennen elkaar nu al een tijdje. “We hebben elkaar ontmoet bij een vriend thuis, zo’n kleine 6 jaar geleden!”, reageert Rashid enthousiast. “Vanaf het begin klikte het tussen ons en zijn we samen lekker muziek gaan maken. Niet lang daarna is Pep & Rash ontstaan.”

Over hun artiestennamen kunnen ze kort en bondig zijn. Jesse: “Toen ik nog klein was dronk ik altijd het drankje Dr. Pepper, vandaar de naam Pep. Rash is een afkorting van Rashids voornaam.”

En wat je echt over de jongens moet weten: “Muziek is onze ziel en zaligheid. Muziek is ons leven”, reageert Rashid. Dat zullen ze ook uitdragen tijdens de Dancefair op zondag 14 februari. Om 12.00 uur geven ze een Q&A in de ‘Solar Room’ waarin ze een demo gaan bespreken. “Uiteraard kunnen de mensen vragen stellen die we zo goed mogelijk proberen te beantwoorden”, gaat Rashid verder. “Daarnaast doen we om 15:00 uur een Demo Drop in de ‘Network Arena’, so be there!”

Jesse vult aan: “De Dancefair is de ideale plek om elkaar te ontmoeten en te praten over muziek. We hopen dat we weer veel mensen gaan ontmoeten! Niet alleen fans maar ook collega dj’s die je meestal niet ziet omdat iedereen te druk is. Ook hopen we wat leuke demo's te gaan beluisteren.”

Aankomend jaar kunnen we een hoop nieuwe muziek gaan verwachten van het duo. “Onze eerst aankomende release komt uit op 7 maart. De track heet ‘Love The One You're With’ en is op onze SoundCloud te beluisteren”, laat Jesse weten. “Ook hopen we veel dikke shows te doen op vette feesten. We kunnen niet wachten tot het festival seizoen begint!”

Als het gaat om een eventuele samenwerking in te toekomst, dan weten de vrienden ook wel wat ze zouden willen. Rashid: “Tchami vinden we heel dik. Maar we zouden ook graag met Hardwell of Tiësto samen willen werken, lijkt ons heel leerzaam!”

Tot slot geeft het duo graag een aantal tips mee aan aankomend talent: “Doe vooral lekker je eigen ding. Laat je inspireren door mensen, maar doe ze niet na!! Voor de rest zouden wij zeggen: heb plezier in wat je doet!”


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ