Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

vorige volgende

Interview Tony JuniorTony Junior gaat op dit moment als een trein. Met een eigen kledingmerk , een reallifesoap en veel vette releases is Tony een man om de komende tijd in de gaten te houden. Tijdens 7th Sunday kregen wij de kans om hem wat vragen voor te schotelen.

Tony, het eerste seizoen van je televisieprogramma zit er op. Heeft het programma invloed gehad op je carrière?
“Ja, dit heeft uiteraard invloed gehad op mijn carrière. Televisie is een groot medium en je bereikt er zoveel mensen mee. Het heeft me zoveel positiefs gebracht, ook qua boekingen. Mijn agenda zit de komende maanden bomvol.”

En hoe reageerden je collega’s er op?
“Eigenlijk ook alleen maar positief. Jongens zoals W&W zeiden dat ze alles gingen kijken. Ik denk dat ze ook hadden verwacht dat het een stuk platter was geweest, maar dat het uiteindelijk allemaal best meeviel.
 

Zit er een vervolg in of was dit iets eenmalig?
“De bedoeling was dat de serie iets eenmaligs was, maar op dit moment weet ik het eigenlijk nog niet.”

Naast het televisieprogramma ben je ook een kleding merk begonnen “IMMRTL” Hoe ben je aan dit idee gekomen?
“Dat wilde ik eigenlijk al heel lang. Ik hou er van om dingen te maken en om dingen te creëren. Van muziek, feesten tot kleding. Toen ik hoorde dat het televisieprogramma er aan kwam en dat er veel op social media over werd gesproken. Dacht ik, dit is het moment om het te doen. Je moet dit soort zaken op het juiste moment doen.”

Nu je steeds populairder wordt krijg je meer fans en meer haters. Hoe ga je om met negatieve feedback en/of reacties?
“Ik heb eigenlijk de neiging om overal op Facebook te reageren. Als iemand dan negatieve reacties achterlaat en ik reageer er op dan is het gelijk omgedraaid. Dan vinden ze het tof dat je reageert.”

Vroeger ben je drummer geweest, of doe je dat nog steeds? En waarom besloot je de overstap naar elektronische muziek te maken?
“Ik drum nog steeds 1 x per maand een half uurtje om het bij te houden. Mijn band waarmee ik speelde ging helaas uit elkaar. Een paar maanden later ging ik voor het eerst naar een housefeest met een maatje van me. Dat vond ik zo geweldig dat ik de volgende dag ben begonnen met muziek maken.”


Je vormde eerst een duo samen met Nicolas Nox. Hoe komt het dat je nu solo bent?
“Met Nicolas Nox heb ik in mijn beginperiode samengewerkt. Dit was het moment dat ik pas net begonnen was met muziek maken. Hij was zeg maar al dj en toen besloten we om het samen te gaan doen. Maar al heel snel kwam ik er achter dat zijn identiteit en motivatie anders waren dan die van mij. We hadden allebei een andere visie voor onze muziek, dus na een tijdje hebben we besloten allebei een andere kant op te gaan.”

Afgelopen jaar bracht je voornamelijk veel collabs uit. Dit deed je samen met o.a. DVBBS en Steve Aoki. Betekent dit dat jij een voorkeur voor collabs hebt? Of hoe komt dit? En heb je nog een aantal solo platen op het programma staan?
“Het is soms ook gewoon slim om een collab te maken. Als ik bijvoorbeeld een track maak met Steve Aoki, die man heeft ruim 8 miljoen volgers op Facebook. Ik stuur dan een plaat naar hem op en hij vindt het te gek. Het is eigenlijk ook gewoon een soort van marketing. Uiteraard heb ik ook een aantal solo platen op de plank staan die er binnenkort aankomen en ook nog een aantal collabs. Er komt de komende tijd nog genoeg aan.”

Waarmee onderscheid jij je van andere artiesten?
“Ik probeer in mijn tracks altijd een rock and roll sound te hebben. Platen moeten voor mij iets heel rauws hebben en ik moet er op kunnen headbangen. Dat wil ik gewoon in iedere plaat hebben. En qua show probeer ik altijd wat gekker te zijn dan anderen. Ik ben het altijd gewend om naar bands als Slipknot, Rammstein en Slayer te kijken. Bij concerten van die bands wordt je gewoon 2 uur lang vermaakt. Als mensen 1,5 uur naar mijn set komen kijken wil ik ze ook vermaken, dat ze staan te kijken van wat is hij nu aan het doen.


Wat zijn jouw verdere plannen voor het komende jaar?
“Kleding maken, platen uitbrengen en het hele jaar staat voor de rest helemaal volgepland. Het is echt niet normaal.”

Naar welke zomergig kijk je het meeste uit? En waarom?
“Draaien in de Pacha op Ibiza. Daar heb ik echt fucking veel zin in. Daarnaast ga ik weer touren in Amerika en Azië. Om eerlijk te zijn kijk ik overal onwijs naar uit.

Hoe zou jouw leven eruit zien, als je geen dj zou zijn?
“Dan was ik advocaat geworden. Dan had ik geen tattoos gehad en mijn school afgemaakt. Daar had ik echt voor willen gaan dan. Als ik eenmaal iets in mijn hoofd heb zet ik met daar voor de volle 100% voor in.

Tot slot wat zou je nog tegen de lezers van Guestzone willen zeggen?
“Lekker wodka drinken, seks hebben en lekker feesten!”

Reporter: Alex Van Leeuwen 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ