Party nieuws

Het Onthullen van de Verborgen Juweeltjes van Amsterdam

vrijdag 20 oktober 2023

Party nieuws: Het Onthullen van de Verborgen Juweeltjes van Amsterdam


Bij schemer transformeert Amsterdam van een levendige metropool naar een verlichte, betoverende stad die zowel voor inwoners als bezoekers een geheel nieuwe wereld aan ervaringen biedt. Sommige van deze ervaringen vinden plaats in onverwachte oases van vermaak en luxe: de hotels van de stad. Het Waldorf Astoria biedt niet alleen ongeëvenaarde luxe in zijn accommodaties en culinaire creaties in zijn restaurants, maar heeft ook een sfeervolle bar waar gasten op hun eigen apparaten online casino Nederland kunnen spelen terwijl ze genieten van een handgemaakte cocktail. Deze iconische setting combineert elegantie en vermaak volledig, waardoor een unieke avond in de stad ontstaat die zowel stijlvol als vermakelijk is.
Iconische Structuren Verlicht

In de avond, worden bekende gebouwen in Amsterdam zoals het Rijksmuseum en het Koninklijk Paleis helder verlicht, waardoor er een aangename sfeer ontstaat in de omliggende gebieden. De zorgvuldig vervaardigde verlichtingsontwerpen accentueren de historische architectuur en zorgen voor een visueel feest dat hun majestueuze status versterkt. Bezoekers observeren regelmatig het samenspel van licht en schaduw, met reflecties zichtbaar in het nabijgelegen kalme kanaalwater. Het maken van rustige wandelingen langs deze verlichte wonderen biedt een rustige maar ontzagwekkende ervaring, compleet anders dan hun dagelijkse personages.

Daarnaast brengen de sfeervol verlichte bruggen van Amsterdam, zoals de Magere Brug over de Amstel, romantiek en nostalgie samen in een tijdloos tableau. De delicate structuren van de bruggen, versterkt door subtiel licht, creëren een uitnodigend pad dat de ene betoverende buurt met de andere verbindt. Dat nodigt bezoekers uit om de verhalen en legendes die in de oude stenen zijn geëtst te ontdekken en te ervaren.

Culturele Evenementen Onder de Sterrenhemel
De levendige culturele hartslag van Amsterdam vervaagt niet door de ondergaande zon. Het transformeert gemakkelijk en biedt een scala aan nachtelijke evenementen onder de hemelse gloed van de sterrenhemel. Het Openluchttheater in het Vondelpark wordt bijvoorbeeld een centrum van culturele rijkdom, met een diversiteit aan openluchtconcerten die de nacht een serenade brengen met melodieën variërend van klassiek tot hedendaags. In verschillende wijken veranderen nachtmarkten zoals de Middernachtmarkt op het NDSM-plein tot levendige knooppunten, waar lokale ambachten, gastronomische verrassingen en levendige gesprekken samenkomen in een organische symbiose. Deze stad staat ook bekend om de goede feesten, waar bezoekers kunnen ontspannen op een van de bekendste evenementen zoals het Amsterdam Dance Event.De Jordaan ontpopt zich als een nachtelijke culturele oase, waar intieme galerieavonden en buurtfeesten de boventoon voeren. Op deze charmante locaties, zoals Café de Klepel en de verschillende galerieën langs de Prinsengracht, vermengen de geluiden van livemuziek zich met het zachte geroezemoes van nachtelijke gesprekken. Hier hebben zowel bewoners als bezoekers de mogelijkheid om zich onder te dompelen in lokale kunstuitingen, omarmd door een authentieke Amsterdamse ambiance die zowel gastvrij als inspirerend is. Als je graag in de herfst door Amsterdam reist, kun je ook altijd het zeer interessante Mystieke Tuinfestival bezoeken.

Intieme Locaties en Verborgen Toevluchtsoorden
Ver verwijderd van de bekende en drukkere straten, vind je in Amsterdam een wereld van besloten en intieme plekjes die een unieke nachtelijke beleving bieden. Neem bijvoorbeeld de kleine en gezellige cafés aan de grachten, waar men in een sfeervolle, bijna geheime omgeving van een drankje en goed gezelschap kan genieten. Of ontdek de stille tuinen verscholen achter de majestueuze grachtenpanden, waar de tijd langzamer lijkt te gaan en de stadsdrukte ver weg lijkt. In deze verborgen oorden worden bezoekers getrakteerd op een exclusieve, serene atmosfeer die de zintuigen prikkelen met zowel visuele als auditieve delicatessen.

Een andere betoverende enclave is de serene binnentuin van het Begijnhof, een historische plek waar de tijd lijkt stil te staan onder de schitterende nachthemel. Deze ingetogen, rustige ruimte, verscholen in het hart van de stad, biedt een vredig toevluchtsoord van de buitenwereld. 
Foutje gezien? Let us know!
Maak kans op een Apple Gift Card twv €100!

Win een Apple giftcard twv €100


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 137.173 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er gemiddeld ruim 825 per maand!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een Apple Gift Card twv €100!

Gebruik hem om te shoppen bij de App Store, Apple TV, Apple Music, iTunes, Apple Arcade, de Apple Store-app, apple.com en de Apple Store.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 137.173 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen