Party Info

The Best of Armin Only


The Best of Armin Only

Details

Naam: The Best of Armin Only Organisatie: ALDA Locatie: Johan Cruijff ArenA Type: binnen Plaats: Amsterdam Datum: vrijdag 12 mei 2017 Tijd: 18:30 uur - 23:00 uur Min.leeftijd: 16 jaar Website: www.aldaevents.nl Facebook: eventpagina

Genre's

Style: trance

Artiesten (a-z)


Prijzen

Regular Normal: 59,50

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • 02/12/2016
  • Bericht 2
Op zaterdag 13 mei 2017 geeft Armin van Buuren zijn grootste soloshow ooit in zijn thuisland Nederland. Het is de eerste keer dat een DJ een eigen soloshow geeft in de Amsterdam ArenA. De wereldberoemde dj, die al vijftien jaar lang tot de beste vijf dj’s ter wereld behoort, neemt zijn fans mee terug in de tijd met ‘The Best Of Armin Only’, ter gelegenheid van zijn twintigjarige carrière. Van zijn allereerste clubherinnering in Nederland tot het allerbeste uit de Armin Only wereldtournees en een vooruitblik naar de toekomst, ieder persoonlijk hoogtepunt komt voorbij. De wereldwijde voorverkoop van ‘The Best of Armin Only’ start op 24 november. Men kan zich vooraf registreren op www.arminonly.com om kans te maken om bij de show aanwezig te zijn.

The Best of Armin Only is een once in a lifetime experience en de allergrootste Armin Only show ooit in één van de meest prestigieuze venues van Nederland; de Amsterdam ArenA. ‘Dit wordt mijn grootste show ooit. Alles komt hier voor mij samen, zoals alle mensen waar ik ooit mee heb samengewerkt. Het is een echte mijlpaal om alle hoogtepunten uit al die jaren te kunnen vieren met mijn fans uit de hele wereld. Om dat ook nog in mijn eigen thuisland, op een droomlocatie als de Amsterdam ArenA te kunnen doen; dat is een droom die uitkomt.’

Armin van Buuren is één van de grootste internationale dj’s en producers van de wereld op gebied van elektronische muziek. Hij is maar liefst vijf maal uitgeroepen tot de beste dj ter wereld en heeft gedurende de afgelopen twintig jaar andere diverse prestigieuze prijzen en onderscheidingen mogen ontvangen. Hij heeft meer dan 100 Armin Only shows gegeven op vijf continenten en in 68 landen. Momenteel reist Armin de wereld over met zijn wereldtournee Armin Only Embrace. Op 18 februari 2017 staat er tevens een nieuwe editie van A State of Trance gepland in Utrecht, gebaseerd op zijn wekelijkse radioshow dat uitgezonden wordt in meer dan 84 landen en met meer dan 37 miljoen luisteraars per week.
Armin van Buuren ontvangt tijdens The Best of Armin Only shows op 12 en 13 mei 2017 menig (inter)nationale special guest performance. De wereldberoemde DJ heeft voor deze bijzondere avonden zijn keuze laten vallen op onder anderen Kensington, Mr. Probz, Trevor Guthrie, Laura Jansen, Eric Vloeimans en zijn broer Eller van Buuren. The Best of Armin Only is de allergrootste Armin van Buuren show ooit, in één van de grootste venues van Nederland; de Amsterdam ArenA. De show van 12 mei was binnen enkele minuten uitverkocht, voor de show van 13 mei zijn er nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar op arminonly.com.

Naast onder meer Kensington, Mr. Probz en Laura Jansen is de line-up uitgebreid met guest performances van Angel Taylor, Bart van der Meide (zanger Racoon), Betsie Larkin, Bullysongs, Cees Trappenburg, Christian Burns, Cimo Frankel, Eric Vloeimans, Koen Herfst, Lauren Evans, Michiel Eilbracht, Susana en Sharon den Adel.
Armin van Buuren is razend enthousiast: “The Best of Armin Only is natuurlijk heel bijzonder voor mij. Op deze avonden komt alles van de afgelopen twintig jaar samen. Dat ik dit mag delen met de artiesten waarmee ik de beste momenten van de show heb mogen creëren, is fantastisch. Het tilt de shows naar een hoger niveau dan ooit tevoren”.
Armin van Buuren is één van de grootste internationale dj’s en producers van de wereld op gebied van elektronische muziek. Hij is maar liefst vijf maal uitgeroepen tot de beste dj ter wereld en heeft gedurende de afgelopen twintig jaar diverse andere prestigieuze prijzen en onderscheidingen mogen ontvangen. Hij heeft meer dan 100 Armin Only shows gegeven op vijf continenten en in 68 landen. Momenteel reist Armin de wereld over met zijn wereldtournee Armin Only Embrace. Op 18 februari 2017 staat er tevens in Utrecht een nieuwe editie van A State of Trance gepland, gebaseerd op zijn wekelijkse radioshow die uitgezonden wordt in meer dan 84 landen en met meer dan 37 miljoen luisteraars per week.Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.587 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.587 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen