Party Info

I AM Hardwell


I AM Hardwell

Details

Naam: I AM Hardwell Editie: United we Are Organisatie: ALDA Locatie: Ziggo Dome Type: binnen Plaats: Amsterdam Datum: zaterdag 24 januari 2015 Tijd: 21:00 uur - 03:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.iamhardwell.com Facebook: eventpagina

Artiesten (a-z)


Voorverkoop


Vervoer


Meer info

  • Bericht 1
Eerder vandaag maakte de nummer 1 DJ van de wereld tijdens een exclusieve persconferentie tijdens ADE meerdere primeurs bekend. Zo deelde hij de eerste teaser en de titel van zijn nieuwe I AM Hardwell – United We Are wereldtournee en daarmee het feit dat zijn grootse I AM Hardwell tournee een wereldwijd vervolg krijgt. Daarnaast kreeg de pers een exclusieve viewing van de videoclip van zijn nieuwe single Young Again feat. Chris Jones, onthulde hij de cover van zijn allereerste artiestenalbum ‘United We Are’ (release 23-01-2015) én vertelde hij dat zijn door miljoenenpubliek beluisterde radioshow ‘Hardwell On Air’ met ingang van zaterdag 25 oktober van Slam FM naar Radio 538 verhuist.

Concept & visie
I AM Hardwell ‘United We Are’ is volledig geïnspireerd op Hardwell’s gelijknamige artiestenalbum. Door de titel I AM Hardwell te behouden borduurt de wereldberoemde DJ voort op de huidige I AM Hardwell wereldtournee waarmee hij eerder dit jaar tientallen uitverkochte shows in landen als India, Australië, Brazilië en Zuid Afrika beleefde. Sinds show één is het I AM Hardwell-concept altijd blijven evolueren en de insteek van de nieuwe tournee is in dat specifieke opzicht identiek.

De kick-off van zijn nieuwste wereldtournee zal op zaterdag 24 januari 2015 plaatsvinden in de Ziggo Dome en Hardwell zal ook komend kalenderjaar de gehele wereld over vliegen om zijn nieuwste state of the art show met tienduizenden fans te delen. ALDA Events, die verantwoordelijk is voor het concept van deze tour benadrukt dat I AM Hardwell – United We Are één van de absolute must-see shows op het gebied van EDM gaat worden.

Hardwell licht toe: “Het afgelopen jaar is een ongelofelijk avontuur geweest waarbij ik naar zo veel mooie bestemmingen ben gereisd, tientallen onvergetelijke shows heb mogen geven en de meest bijzondere momenten met mijn fans heb beleefd. Het idee dat we vanaf januari weer de gehele wereld af zullen reizen met een nog grotere show is echt te gek! United We Are staat voor mijn persoonlijke connectie met fans die ik voel als ik voor hen draai en dit gevoel kan ik zowel via mijn album als de nieuwe tour keer op keer gaan opzoeken en herbeleven maar nog belangrijker: met hen delen. Die ultieme connectie en verbintenis via muziek is in essentie uiteindelijk waar ik het allemaal voor doe!”

De precieze bestemmingen voor deze tournee zullen via de vernieuwde website in een later stadium bekend worden gemaakt, maar de pre-registratie voor de aftrap in de Ziggo Dome is inmiddels van start gegaan en de ticketverkoop start op 1 november om 10h00 CET (beide via amsterdam.iamhardwell.com).

Young Again feat. Chris Jones
‘Young Again’ is de nieuwste single van DJ/Producer Hardwell. De vocalen van ‘Young Again’ worden verzorgd door de Britse singer-songwriter Chris Jones. Toen Hardwell de ruwe demoversie van ‘Young Again’ hoorde, was hij direct enthousiast over de rauwe sound van Jones’ stem. Tekstueel past ‘Young Again’ perfect bij Hardwell; het gaat over de dromen die je najaagt als je jong bent en dat je dit gevoel moet proberen vast te houden. Hardwell blijft ook zijn dromen najagen, ondanks dat zijn droom om de nummer 1 DJ van de wereld te worden, inmiddels is uitgekomen. ‘Young Again’ is de tweede track die Hardwell presenteert, van zijn nog te verschijnen eerste artiestenalbum ‘United We Are’.‘Young Again’ feat Chris Jones gaat morgen digitaal in release. De release van het album ‘United We Are’ staat gepland op 23 januari 2015.

iTunes - Young Again
Radio 538
Vanaf 25 oktober zal Hardwell wekelijks zijn programma Hardwell On Air presenteren op Radio 538, het nummer 1 radiostation van Nederland. Het programma zal elke zaterdagavond van 23:00 – 0:00 uur te beluisteren zijn na 538 Dance Department met Dennis Ruyer. Dave Minneboo, Programma directeur 538 Groep: “De nummer 1 dj van de wereld hoort natuurlijk thuis op het nummer 1 radiostation! Dance zit in ons DNA en met Hardwell in onze dance programmering hebben we naast Nicky Romero, Afrojack, Fedde Le Grand en David Guetta, op de zaterdag een dj line-up van wereldklasse”Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.267 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.267 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen