Party Info

Frequence


Frequence

Details

Naam: Frequence Organisatie: First Vision Locatie: Beachclub Sunrise Type: buiten Plaats: Best Datum: zaterdag 17 september 2011 Tijd: 11:00 uur - 21:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.firstvision.nl

Genre's


Artiesten (a-z)

  Marco V
  Rank 1
  Showtek
  Tatanka
  Vince

Prijzen

Early Bird Normal: 15,00 Regular Normal: 30,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • 02/08/2011
  • 06/09/2011
Frequence, geboren in 2001 aan het water van Aquabest, kende een uitstekende start en wist in de vijf jaar dat het festival werd georganiseerd menig hartje van Brabantse festival bezoekers te stelen. Anno 2011, tien jaar na de eerste editie van Frequence, keert het concept terug naar haar roots!

Frequence is anno 2011 een vriendelijk en toegankelijk festival waar diverse stijlen en interesses bij elkaar komen. Het festival kent drie grote stages waar nieuwe en frisse hedendaagse stromingen met een rauw randje worden gepresenteerd.

De mainstage heeft een divers en opbouwend karakter, van house tot techhouse tot trance, een stage waar ruimte is voor nieuwe ideeën en stromingen. De tweede grote stage is bestemd om het Headliner concept nieuw leven in te blazen. Headliner staat sinds het jaar 2000 voor de populaire en kwalitatieve vormen van Hardstyle en Oldschool, een stroming die ongekend populair is binnen en buiten de Brabantse grenzen. De derde stage is bestemd voor de energieke en soms verwarrende sound; Electro, een muziekstroming die diverse stijlen combineert en tot een explosief geheel brengt.

Dit alles maakt Frequence tot een nieuw maar volwassen festival wat vooral bekent zal staan om zijn saamhorigheid omdat alle bezoekers op dezelfde frequentie zitten!
Herinneringen worden opgehaald en geschiedenis wordt geschreven tijdens de wedergeboorte van Frequence op zaterdag 17 september 2011. Na ruim vijf jaar maakt het festival haar herintrede aan het water bij Aquabest met ruim 20 (inter)nationale artiesten verdeeld over drie zeer uiteenlopende podia. Showtek en Marcel Woods, bekend om hun nostalgische optredens in de begin jaren van Frequence, vormen samen met Marco V, D-Block & S-te-Fan en Mightyfools de toonaangevende aanvoerders van de muzikale stromingen binnen dit frisse en vernieuwende festival.

Main Stage
Tijdens de eerste editie van Frequence sinds 2006 brengt het festival een divers scala aan muzikale stromingen naar het strand van Aquabest. Op de Main Stage brengt Marco V, bekend om zijn klassiekers ‘Godd’ en ‘Simulated’, samen met Marcel Woods, Rank 1 en Jochen Miller hun wereldveroverende ‘trance’ en ‘progressive’ sound ten gehoren. Nationale ‘big room house’ vedette Jordy Lishious zal deze kopstukken samen met de getalenteerde JoeySuki en Yves Eaux ondersteunen.

Headliner
Het alom bekende concept, met haar roots diep in de Brabantse provincie, vertegenwoordigt de kwalitatieve ‘hardstyle’ en ‘oldschool’ klank binnen het festival. Wereldartiesten als Showtek, D-Block & S-te-Fan en Tatanka voeren samen met ‘oldschool’ held Vince de toon binnen deze stage. Deze keihard gevulde line-up wordt verder aangevuld met raspaarden Dutch Master, Robbie Magura en het energieke duo Josh & Wesz.

Rare
Met een wirwar aan opzwepende en krachtige ‘electro’ beats vertegenwoordigt deze stage het rauwe randje van het festival. De alsmaar rijzende supersterren van Mightyfools, die wereldwijd bekendheid scoorde met hun ‘Milkshake’ remix voor Kelis, zullen samen met Gelazer! en Bassjackers een oorsplijtend en explosief schouwspel verzorgen. Het bekwame duo Rawendz zal deze geweldenaren samen met Kruh, Rawfare en Cursed P begeleiden.

Volg Frequence!
Wie Frequence volgt via Facebook of Twitter heeft de afgelopen periode dagelijks een artiest toegevoegd zien worden aan de line-up van het festival. Deze twee social media kanalen zijn de prominente plekken voor alle nieuwtjes, updates en win-acties rondom het festival. Iedereen zonder Facebook of Twitter account kan Frequence uiteraard ook volgen via www.frequence.nl of www.firstvision.nl.

Tickets
Tickets voor Frequence op 17 september kosten slechts €30,- (Excl. Fee) en zijn verkrijgbaar via www.firstvision.nl/tickets en alle Free Record Shops in Nederland en België.

Frequence online
http://www.frequence.nl
http://www.facebook.com/frequenceoutdoor
http://www.twitter.com/frequencenl
http://www.firstvision.nl

Frequence
Datum: 17-09-2011
Tijd: 13:00 t/m 23:00
Locatie: Beachclub Sunrise, Ekkersweijer 3, Aquabest, Best (bij Eindhoven)
Line-up: Mainstage
Marco V, Marcel Woods, Rank 1, Jochen Miller, Jordy Lishious, JoeySuki en Yves Eaux.
Headliner
D-Block & S-te-Fan, Showtek, Tatanka, Josh & Wesz, Vince, Dutch Master en Robbie Magura.
Rareware
Mightyfools, Bassjackers, Gelazer!, KruH, Cursed P, Rawendz en Rawfare.
Tickets: €30,- (excl Fee)
Voorverkoop: www.firstvision.nl/tickets en alle Free Record Shops in Nederland en België.
Op zaterdag 17 september 2011 sluit First Vision het festivalseizoen af met de wedergeboorte van Frequence aan het strand van Aquabest. Na ruim 5 jaar brengen meer dan 20 (inter)nationale top artiesten het historische festival uit Brabant weer tot leven. Jochen Miller, D-Block & S-te-Fan en Mightyfools zorgen samen met Marcel Woods, Showtek en Marco V voor een nostalgisch en knallend terugkeer van Frequence.
Vanaf klokslag 13:00 tot 23:00 uur brengen ruim 20 (inter)nationale artiesten hun muzikale kunsten ten gehore verspreidt over drie zeer diverse podia. Marco V, Marcel Woods en Jordy Lishious vormen samen met Rank 1 en Jochen Miller de prominente leiders van hun wereldveroverende ‘progressive’ en ‘trance’ sound binnen de ‘Main Stage’.

Het ‘Headliner’ concept, bekend om haar karakteristieke ‘hardstyle’ en ‘oldschool’ klank, wordt vertegenwoordigd door muzikale geweldenaren Showtek, D-Block & S-te-Fan, Tatanka en Vince. De de alsmaar rijzende supersterren van Mightyfools serveren samen met Bassjackers en Gelazer! hun oorsplijtende en krachtige ‘electro’ beats op de ‘Rare’ stage.

Time-table Frequence 17 September
Main Stage
13.00 - 14.00 Yves Eaux
14.00 - 15.30 Joey Suki
15.30 - 17.00 Jordy Lishious
17.00 - 18.30 Marcel Woods
18.30 - 20.00 Rank 1
20.00 - 21.30 Marco V
21.30 - 23.00 Jochen Miller
Host: Lady Blizz

Headliner
13.00 - 14.30 Robbie Magura
14.30 - 16.00 Dutch Master
16.00 - 17.30 D-Block & S-te-Fan
17.30 - 19.00 Showtek
19.00 - 20.30 Tatanka
20.30 - 21.45 Josh & Wesz
21.45 - 23.00 Vince
Host: Da Hustla

Rare
13.00 - 14.30 Rawfare
14.30 - 16.00 Cursed P
16.00 - 17.15 Rawendz
17.15 - 18.30 Kruh
18.30 - 20.00 Bassjackers
20.00 - 21.30 Mightyfools
21.30 - 23.00 Gelazer!
Host: MC Mac

Volg Frequence!
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, updates en win-acties omtrent het festival via de Frequence Facebook en Twitter pagina’s. Niet in het bezit van een Facebook of Twitter account? Geen probleem! Frequence is ook te volgen via www.frequence.nl en www.firstvision.nl.

Frequence zet de alvast de juiste toon en heeft drie opzwepende mixen gepubliceerd via haar Soundcloud kanaal. De mixen vertegenwoordigen het gevoel en klank van de ‘Main Stage’, ‘Headliner’ en ‘Rare’ podia binnen het festival en zijn te beluisteren via soundcloud.com/frequence-nl.
NH-Hotel Best

Lekker los gaan tijdens Frequence en zondagochtend heerlijk uitslapen in het luxueuze NH-Hotel Best is al mogelijk voor slechts 60 euro per persoon (gebaseerd op een verblijf voor 2 personen). Naast een Frequence ticket is een late check out en anti-kater ontbijt inbegrepen. Een frisse duik nemen in het zwembad en lekker ontspannen in de sauna behoren ook tot de mogelijkheden.
Voor reserveringen neem telefonisch contact op met NH-Hotel Best via +31(0)499 334612 of per e-mail via nhbest@nh-hotels.com. Wie al in het bezit is van een Frequence ticket en toch gebruik wil maken van het arrangement, kan contact opnemen met NH-Hotel Best voor de beschikbare opties.

Bus, trein & auto
Wie het festival bezoekt met het openbaar vervoer kan gebruik maken van pendelbussen, deze rijden de gehele dag tussen station Best en festivalterrein bij Aquabest. Voor bezoekers per auto is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Ga voor uitgebreide reisinformatie of een routebeschrijving naar frequence.nl of 9292ov.nl.

Tickets
Nog niet in het bezit van een Frequence ticket? Deze kosten slechts €30,- (Excl. Fee) en zijn verkrijgbaar via www.firstvision.nl/tickets en alle Free Record Shops in Nederland en België.

Frequence online
http://www.frequence.nl
http://www.facebook.com/frequenceoutdoor
http://www.twitter.com/frequencenl
http://soundcloud.com/frequence-nl
http://www.firstvision.nlFoutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.223 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.223 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen