Welcome Home Festival, 29-31 mei, E3-Strand in Eersel!

zondag 23 februari 2014
Party nieuws: Welcome Home Festival, 29-31 mei, E3-Strand in Eersel!
Welcome Home Festival! Op 29, 30 en 31 mei is het E3-strand in Eersel de beste locatie voor een vakantie in eigen land. Het E3-strand wordt tijdens een volledig nieuw camping festival voor drie dagen je feestelijke thuis. Een vernieuwend festival van techno tot rock-n-roll maken Welcome Home tot een nieuwe vakantie bestemming om nooit meer te vergeten. Startend op Hemelvaartsdag met het campingprogramma en afsluitend op zondag met het gezamenlijke ontbijt zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt op dit prachtige Brabantse strand. Het wordt een weekend met je beste vrienden of vriendinnen want één ding is zeker; Welcome Home beleef je samen!

PROGRAMMA 
Donderdag 29 mei (Hemelvaartsdag) zet Welcome Home de deur open voor haar bezoekers. Met de opening van de camping en een dikke pre-party in de avond is deze dag de perfecte opwarmer voor een fantastisch weekend. Als de volgende ochtend de vogels fluiten, iedereen rustig zijn ogen opent en de zon het festival terrein al weer begint op te warmen, staat vrijdag 30 mei in het teken van de eerste volledige festivaldag. Bij de Open Huis stage voelt iedereen zich direct thuis met de stevige techno beats van binnen- en buitenland. De Tuinhuis stage zal zich van zijn meest sprekende tech-house kant laten zien en bij Le Garage, gehost door The Spineshakers, kun je zowel vrijdag als zaterdag terecht voor funky Rock ’n Roll. De intieme Blokhut Area staat op vrijdag en zaterdag garant voor eclectic sounds in de breedste zin van het woord! Na drie geweldige dagen van feesten, uit je dak gaan en genieten van de lekkerste muziek is er op zondag ochtend nog tijd voor een gezamenlijk camping ontbijt en de gewenste ochtendgymnastiek, voor we allen weer in een klein zomerslaapje duiken.

CAMPING 
De camping vormt jullie thuisbasis en zal gekenmerkt worden door diversiteit, gastvrijheid, gezelligheid en het ultieme vakantiegevoel. Of je nu wilt ontspannen, nieuwe mensen wilt ontmoeten of de grootste lol wilt maken met je vrienden, op de camping is altijd wat te beleven. Wil je met een tent, camper, caravan, iglo of je zelf in elkaar getimmerde boomhut komen dan kan dat, het maakt allemaal niks uit. Maak van de camping je thuis, de ruimte is er en de rest komt vanzelf!

BAAS OP EIGEN CAMPING!?
Hoe cool zou het zijn om je eigen camping in te richten? Welcome Home biedt de mogelijkheid om samen met 5 tot 10 vrienden een eigen plek op de camping te creëren! Een voetbalveldje om je helemaal uit te leven, een zwembadje in de Hawaii sferen of een ander uniek en creatief thema. Welcome Home heeft de ruimte en zoekt de 500 meest gezellige, actieve en 100% festival kampeerders! De groepen met de beste ideeën krijgen naast de titel “Founder of Welcome Home”, gratis toegang tot het volledige festival + camping en ruim de kans om voorafgaand aan Welcome Home hun eigen thuishaven op te bouwen!

Spelregels:
- Houdt rekening met algemene veiligheid!
- Denk aan een oppervlak van 10 x 10 meter.
- Alle groepsleden moeten duidelijk inbreng hebben binnen het plan.
- Mail je idee (tekst & afbeeldingen) naar baas@welcomehomefestival.nl
 
PLAYGROUND
Naast de camping zijn er op het festival terrein nog talloze andere leuke activiteiten te beleven. Op de Playground, met verschillende vette speeltoestellen kun je weer even helemaal terug naar de kindertijd. Verder staan er loungebedden op het strand, kun je voor leuke gadgets terecht op de markt en kun je genieten van mamma’s finest food op het centraal gelegen foodplein.

LINE UP & TICKETS
De line up van Welcome Home Festival wordt zeer binnenkort bekend gemaakt via de website en alle social media kanalen. Daaropvolgend zullen ook direct de diverse tickets in de verkoop gaan. Een weekend ticket inclusief camping (donderdag t/m zondag) voor één persoon is al verkrijgbaar voor €60. Kom je met vrienden, pak dan een groepsticket voor vier personen, die scoor je namelijk al voor €200. Heb je een bijzonder goede reden en kom je daarom niet het hele weekend, dan is er de mogelijkheid voor een vrijdag en zaterdag ticket voor €40 of een dag ticket voor de vrijdag á €20 of zaterdag á €25. Alle tickets zijn binnenkort gemakkelijk en snel verkrijgbaar via www.welcomehome.nl en www.firstvision.nl.

VOLG WELCOME HOME
Blijf up-to-date en volg Welcome Home via Facebook en Twitter en Spotify. Voor meer informatie en al het laatste nieuws kun je ook terecht op www.welcomehome.nl.  

First Vision
Foutje gezien? Let us know!

Laatste kans nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker!

Win een JBL draagbare Bluetooth Speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 134.590 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op een nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker twv €165!

De JBL Charge 5 is de ideale speaker voor buiten. Hij is waterdicht en stofbestendig. Zo neem je hem een dag mee naar het strand en gaat hij niet stuk door water of zand. Raakt de batterij van je smartphone leeg? Via de ingebouwde powerbank laad je jouw telefoon onderweg op. Hierdoor kom je niet snel zonder muziek te zitten.

Door de PartyBoost functie koppel je de speaker aan een andere JBL PartyBoost speaker voor een hoger volume. Op een volle lading gaat de speaker 20 uur mee.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in, controleer of alle gegevens zijn ingevuld en nog up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 134.590 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is ten strengste verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen