Party Info

Electronic Family


Electronic Family

Details

Naam: Electronic Family Editie: The Gathering Organisatie: ALDA Locatie: Autotron Type: buiten Plaats: Rosmalen Datum: zaterdag 5 augustus 2017 Tijd: 10:00 uur - 22:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: electronicfamily.nl Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)


Stage: Mainstage
  KhoMha

Stage: Trance Classics by Johan Gielen
  Chicane
  Ton TB

Stage: Grotesque
  RAM

Stage: Psy
  Astrix

Prijzen

Regular Normal: 49,00 Regular VIP: 75,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
Amsterdam, 8 mei 2017 – De volledige line-up van T-Mobile presents Electronic Family: The Gathering 2017 is bekend. Eerder werd al aangekondigd dat onder meer Gaia, Aly & Fila, Andrew Rayel en Bryan Kearney headliners zijn op het festival. De line-up is aangevuld met grote namen als Ferry Corsten, Vini Vici, Markus Schulz en Johan Gielen. Het is een uniek optreden van trancelegende Gaia, het laatste optreden in Nederland was in 2014. Tevens is Electronic Family hiermee het grootste outdoor trance festival in Nederland ooit. Het meerdaagse festival vindt plaats op 5 en 6 augustus in Autotron, Den Bosch. De bosrijke omgeving geeft de organisatie de kans om een fantastisch weekendfestival met een uitgebreidere line-up neer te zetten. T-Mobile is presenting partner van Electronic Family.

Het festival heeft met het toevoegen van de laatste namen een primeur te pakken. Met ruim 60 acts is dit het grootste outdoor trance festival in Nederland ooit. Naast het unieke optreden van Gaia kunnen bezoekers genieten van een stage vol trance classics, gehost door legende Johan Gielen. Ook is er de ‘Who’s afraid of 138?’ stage, bekend van Armin van Buuren’s A State of Trance, waar Bryan Kearney de zondag afsluit. Daarnaast is er dit jaar een aparte psy trance stage.

Voor de volledige line-up: www.electronicfamily.nl

Dit jaar heeft Electronic Family drie outdoor stages, één unieke indoor venue ‘de Club’, een VIP village en een lounge area bij het strand. Het meer is het unieke decor en het hart van Electronic Family: The Gathering 2017. Hier kan men onder andere waterfietsen en zonnen. Bezoekers kunnen ook direct naast het festivalterrein verblijven in comfortabele bungalows en tipi’s.

Tickets voor T-Mobile presents Electronic Family: The Gathering, op 5 en 6 augustus in Den Bosch zijn verkrijgbaar via de officiële website www. electronicfamily.nl. Dagtickets zijn verkrijgbaar vanaf 39 euro (excl. reserveringskosten).Over ALDA
ALDA is een wereldwijde producent, conceptontwikkelaar en promotor van electronic music en DJ concepten. ALDA gebruikt haar jarenlange ervaring en kennis op gebied van decorontwerp, storytelling, technische productie, video, special effects en entertainment om succesvolle en kwalitatieve producties te ontwikkelen en op te zetten. Het bedrijf werkt samen met wereldberoemde DJ’s als Armin van Buuren en Hardwell en organiseert evenementen als Armin Only, I AM Hardwell, A State of Trance, Electronic Family, AMF en The Flying Dutch. www.aldaevents.com.

Over T-Mobile
T-Mobile Nederland is een van de grootste aanbieders van telecommunicatie en is toonaangevend op het gebied van mobiel internet. Met uitdagende proposities en het best geteste netwerk, daagt T-Mobile consumenten en bedrijven uit om nog meer te halen uit de mogelijkheden van mobiel internet. Daarbij kiest T-Mobile voor Unlimited. Unlimited is ontdekken dat we dankzij technologie meer kunnen dan we denken. T-Mobile Nederland voert de merken T-Mobile, T-Mobile Thuis, KNIPPR en Ben. www.t-mobile.nl
De eerste namen van T-Mobile presents Electronic Family: The Gathering 2017 zijn bekend: Aly & Fila, Andrew Rayel en Bryan Kearney zijn drie van de headliners op het festival. Aly & Fila is de afsluiter op de zaterdag. Net als Bryan Kearney die op zondag de afsluiter is van de ‘Who’s afraid of 138?’ stage, bekend van Armin van Buuren’s A State of Trance. Andrew Rayal draait op zondag. Het meerdaagse festival vindt plaats op 5 en 6 augustus in Autotron, Den Bosch. De bosrijke omgeving geeft de organisatie de kans om een fantastisch weekendfestival met een uitgebreidere line-up neer te zetten. De volledige line-up wordt de komende weken bekendgemaakt. T-Mobile is presenting partner van Electronic Family.

‘Who’s afraid of 138? is een slogan en motto van de trance community, geïnitieerd door Armin van Buuren. Na verschillende keren een stage gehost te hebben op A State of Trance, staan ze nu voor het eerst met een eigen stage op Electronic Family. Aly & Fila won recentelijk, voor de derde keer op rij, de prijs voor de beste Trance DJ act van de wereld tijdens de Trance Top 100 DJ Poll.

Dit jaar heeft Electronic Family drie outdoor stages, één indoor stage, een VIP village en een lounge area bij het strand. Ook vinden er exclusieve pre- en afterparties plaats op het festival. Bezoekers kunnen onder meer verblijven in comfortabele bungalows en boomhutten, direct naast het festivalterrein.

Tickets voor T-Mobile presents Electronic Family: The Gathering, op 5 en 6 augustus in Den Bosch zijn vanaf 17 februari via de officiële website www. electronicfamily.nl. Dagtickets zijn verkrijgbaar vanaf 49 euro (excl. reserveringskosten).

Tijdens A State of Trance op 18 februari maakt de organisatie een exclusieve headliner bekend van Electronic Family.Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.587 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.587 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen