Party Info

Electronic Family Festival


Electronic Family Festival

Details

Naam: Electronic Family Festival Organisatie: ALDA Locatie: Amsterdamse Bos Type: buiten Plaats: Amstelveen Datum: zaterdag 30 juni 2012 Tijd: 10:00 uur - 21:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.electronicfamily.nl Facebook: eventpagina

Genre's

Style: trance

Artiesten (a-z)

  Marco V

Prijzen

Regular Normal: 52,50

Vervoer


Meer infoen

  • 15/12/2011
  • 10/02/2012
  • 21/02/2012
  • 19/03/2012
  • 15/06/2012
Alda Events is trots om de officiële datum bekend te kunnen maken voor de tweede editie van Electronic Family. De dag dat trance ons wederom doet samenkomen!

In de zomer van 2011 kwam de Electronic Family voor het eerst samen om op integere wijze een feestelijk eerbetoon te geven aan trancemuziek. Wie daar bij was weet dat zij de familie waren die het feest hebben gemaakt! Na het succes van de eerste editie is het dan ook logisch dat Electronic Family een zeer gewilde tweede editie gaat krijgen. Dat heb je natuurlijk aan zien kunnen komen, al ben je geen paragnost.

Dus hier komt het: de tweede editie van Electronic Festival gaat plaatsvinden op de glorieuze zaterdag 30 juni, in 2012! Het unieke Amsterdamse Bos zal wederom de groene oase zijn waar deze geluksuitbarsting zal plaatsvinden. Een zeer toepasselijk decor voor 's werelds grootste eerbetoon aan trancemuziek in de buitenlucht. Markeer deze datum alsof het je eigen trouwdag is, want hier wil je bij zijn!

Iedereen die trance liefheeft of nieuwsgierig is naar deze collectieve ervaring mag een selectie van de beste dj's op deze aardbol verwachten die je zullen verwennen met de beats, geluiden en melodieën waar je naar verlangt. Vooralsnog houden ze de line-up nog even geheim. Wanneer de tijd daar is, zullen ze jullie verrassen met de aankondiging van de complete Line-up.

Geniet van je prettige kerstdagen en je Oud & Nieuw viering en kijk dan met gezonde spanning uit naar een dagje met je Electronic Family. Tot zaterdag 30 juni 2012!
Early bird tickets zijn tijdelijk en exclusief verkrijgbaar via de 538Ticketshop!
Aanstaande zaterdag 11 februari start de early bird actie voor de tweede editie van het Electronic Family festival. Een week lang zijn tickets via de 538Ticketshop te koop voor € 42,50 ex fee (€ 10 korting!). Met deze early bird actie stap je dus als vroege vogel sowieso met het goede been uit bed.

Op zaterdag 18 februari 2012 start de reguliere kaartverkoop via de officiële verkooppunten: www.electronicfamily.nl, Facebook en Free Record Shop. Sla het op in je agenda. Zet je alarm. Je hebt maar een week om actie te ondernemen en te profiteren van de early bird actie!

De eerste editie van het Electronic Family festival was een feestelijk succes. De positieve reacties klaterden als een warme waterval over de organisatie. Het was ook hartverwarmend om zoveel Trance fans van over de hele wereld bij elkaar te hebben. Dit zorgt voor een enorme motivatie om nog mooiere Electronic Family festivals voor jullie neer te zetten.

Te beginnen met de tweede editie op zaterdag 30 juni 2012! Electronic Family is het grootste outdoor trance festival op de aardbol. Het unieke Amsterdamse Bos is wederom de perfecte plek voor een samenkomst van de trance-familie. De line-up houden ze nog even geheim maar het spreekt voor zich dat deze bestaat uit de absolute wereldtop op trancegebied!

Verdere wetenswaardige nieuwtjes en unieke acties zijn te vinden op de Facebook page. Like, en je bent op de hoogte!

11.02.2012 tot 17.02.2012: Electronic Family early bird Tickets - www.538ticketshop.nl
18.02.2012: Electronic Family Regular Tickets - www.electronicfamily.nl, Facebook en Free Record Shop
Zaterdag 18 februari is de verkoop van de reguliere Electronic Family tickets gestart. Vanaf 24 februari wordt de line-up bekend gemaakt!

De early bird tickets vlogen de afgelopen week met € 10 korting over de toonbank. Beter één vogel in de hand dan tien in de ruimte, dus vanaf afgelopen zaterdag 18 februari is de normale kaartverkoop via www.electronicfamily.nl, Facebook en Free Record Shop gestart. Voor een toegangskaart moet je € 52,50 ex fee uit je spaarpot downloaden.

Ook bieden ze jou een goed excuus om Electronic Family op Facebook te 'liken'. Vanaf 24 februari komt er namelijk een einde aan alle geheimzinnigheid rondom de line-up van dit jaar. Deze lijst met louter grootheden wordt op speciale wijze en exclusief op de 'Electronic Family' Facebookpagina bekend gemaakt!
Omcirkel de zaterdag 30 juni 2012 met fel rood in je internationale festivalkalender. Dit is de dag waarop de tweede editie van het Electronic Family festival in het Amsterdamse Bos neerstrijkt. De perfecte locatie om als één elektronische familie samen te komen en de liefde voor trance met elkaar te delen.

De line-up van de Family Stage ziet er als volgt uit:

Armin van Buuren
Paul van Dyk
Markus Schulz
Ferry Corsten
Marco V
Dabruck & Klein

Dit jaar presenteert Electronic Family de Armada Stage met een keurkorps aan artiesten van het gelijknamige platenlabel. Het label is zonder twijfel toonaangevend in trance sinds jaar en dag en een veilige thuishaven voor vele producers en dj's. De line-up van de Armada Stage wordt gevormd door een gevarieerd gezelschap waarbij veel aandacht voor nieuw talent:

Alex M.O.R.P.H.
Shogun
Ørjan Nilsen
Sied van Riel
W&W
Ashley Wallbridge
Antillas
Ruben de Ronde

Als de line-up nog niet genoeg reden is om het festival als familie-uitje van het jaar te beschouwen doet de rest dat wel. Wat te denken van het geweldige publiek dat het event vorig jaar mocht verwelkomen en dat er nu weer veel zin in heeft?! Maar ook de organisatie Alda Events weet wat haar te doen staat! Want het hartverwarmende beeld van al die trance-fans van over de hele wereld, samen op één festivalterrein, prijkt als een tatoeage in het geheugen.

Het Electronic Family festival is het grootste buitenfeest in zijn soort, maar vooral een eerbetoon aan trance. Voor de organisatie is het muziek die gevoelens vertaalt. Het doet je hart pompen alsof je verliefd bent. Het doet je lichaam dansen alsof niemand het op YouTube gaat zetten. Trance was en is nog steeds de 'universal language' van miljoenen clubbers over de hele wereld. De internationale trance scene is hechter dan ooit. Door de gedeelde liefde voor trance voelt men zich bovenal familie.

Ze gaan voor een ultieme ervaring zorgen in het Amsterdamse Bos. Voor alle trance liefhebbende harten. 'It's about the people that make the party!'

Join the Electronic Family en creëer onuitwisbare souvenirs voor je geheugen!
Toegangskaarten voor deze tweede editie zijn reeds verkrijgbaar via www.electronicfamily.nl en Free Record Shop. Je gouden ticket voor zaterdag 30 juni kost €52,50 ex fee. Sluit je aan bij de familie op Facebook en Twitter (@electronicfamily) en je bent altijd op de hoogte.
Op zaterdag 30 juni komt de ‘Electronic Family’ voor de tweede keer bij elkaar in het Amsterdamse Bos om de zomer te vieren. Dat gebeurt met een ongekend programma van wereldsterren en de helden van morgen. En omdat de weersdeskundigen het erover eens zijn dat alle regen nu wel gevallen is in juni belooft het in meerdere opzichten een stralende dag te worden!

Wie ook straalt is projectleider Dennis de Bruin van ALDA Events. “Het is in deze tijd niet makkelijk om te groeien met je festival maar we zitten nu al op hetzelfde aantal bezoekers als vorig jaar. Het lijkt erop dat de geweldige reacties die we toen na afloop hebben gekregen hun uitwerking niet hebben gemist want de ‘Electronic Family’ wordt groter. Aan ons nu de taak om dit vertrouwen in ‘Electronic Family’ maximaal te belonen met een prachtig festival.”

De plannen liggen op tafel, over elk eettentje en elke loungeplek is zorgvuldig nagedacht. De Family Stage komt er natuurlijk weer imposant uit te zien. De Bruin: “Als de wereldtop bij je op bezoek komt kan je niet met een biscuitje bij de koffie aan komen zetten. Dan moet je uitpakken! De beleving van vorig jaar was uitzonderlijk maar wij gaan ervoor zorgen het dit jaar te overtreffen.”

Family Stage
Dat is in elk geval al goed gelukt met de line-up waarvan nu de timetable bekend is. Na een muzikale opwarming door Oosterburen Dabruck & Klein gaat het maximaal in de volgende versnelling met ’s werelds grootsten. Kijk hier wanneer je favoriet optreedt!

12.00-14.00 Dabruck & Klein
14.00-15.30 Marco V
15.30-17.00 Ferry Corsten
17.00-19.00 Markus Schulz
19.00-21.00 Paul van Dyk
21.00-23.00 Armin van Buuren

De presentatie is ditmaal in handen van Christian Burns, de zanger die bekendheid kreeg dankzij de samenwerking met veel bekende producers.

Armada Stage
De tweede stage is net als vorig jaar een hosting. Was het toen A State of Trance wat de klok sloeg met een aantal unieke back to back sets, ditmaal is alle eer aan de smaakmakers van Armada Music, het toonaangevende label in tranceland. Hier ziet het programma er als volgt uit:

12.00-13.15 Ruben de Ronde
13.15-14.30 Antillas
14.30-15.45 Ashley Wallbridge
15.45-17.00 W&W
17.00-18.15 Sied van Riel
18.15-19.30 Ørjan Nilsen
19.30-20.45 Shogun
20.45-22.00 Alex M.O.R.P.H.

Kaarten
Wil je dit moois niet missen dan zijn er nog kaarten verkrijgbaar via www.electronicfamily.nl en Free record shops. In de week voorafgaand aan het festival maken we alle bezoekersinformatie bekend die je moet weten om van een onbezorgd feest te kunnen genieten.

En dan nog dit…
Op kantoor gaat nu de daadwerkelijke productie beginnen, plannen worden gemaakt, de mailbox draait overuren. Wij wensen iedereen die van plan is om naar ‘Electronic Family’ te gaan ontzettend veel voorpret. We zien dat er op internet al druk afspraken worden gemaakt om elkaar te gaan zien op het festival en dat is natuurlijk precies zoals we het graag zien. It’s about the people who make the party!Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.231 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.231 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen