Party Info

Electronic Family


Electronic Family

Details

Naam: Electronic Family Organisatie: ALDA Locatie: Amsterdamse Bos Type: buiten Plaats: Amstelveen Datum: zaterdag 19 juli 2014 Tijd: 10:00 uur - 21:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.aldaevents.nl Facebook: eventpagina

Genre's

Style: trance

Artiesten (a-z)

  DiVasco
  Fausto
  KhoMha
  MaRLo
  Marco V
  Omnia
  Shogun

Prijzen

Regular Normal: 45,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2

Electronic Family was één van de hoogtepunten van afgelopen festivalseizoen. Het welbekende trancefestival breidde flink uit en ontving op een zonovergoten dag de meeste bezoekers uit haar geschiedenis. Zodoende is er besloten om nu alvast de datum voor de 2014-editie bekend te maken én op vrijdag 29 november te starten met de early bird ticketverkoop. Het was pas de derde editie van Electronic Family (EF), afgelopen juli in het Amsterdams Bos bij Amstelveen. Toch bleek het al een vaste speler onder de grote dancefestivals die ons land telt; duizenden feestgangers wisten hun weg naar het evenement te vinden, afgekomen op een brede programmering waarmee alle hoeken van de trancemuziek werden verkend. EF was namelijk flink uitgebreid. Meer podia op het terrein, waardoor ook meer dj’s aan het programma waren toegevoegd. Zo was het festival meer dan ooit een ‘gathering’ van de trancefamilie. Met dank aan een fanatiek partypubliek en de meer dan uitstekende weersomstandigheden (de zon was een belangrijke aanwezige deze dag) ontstonden er vele bijzondere momenten tussen de bomen van het Amsterdamse Bos. Met die gedachte wordt nu alvast vooruitgeblikt naar 2014. Hoewel de winter nog moet beginnen ligt het festivalseizoen daar vlak achter, EF gaat dan ongetwijfeld voor een baanbrekende vierde editie. De datum is nu bekend: zaterdag 19 juli 2014 Voor de liefhebbers start ook de early bird ticketverkoop op vrijdag 29 november 2013 (om 00.01 uur). Deze toegangskaarten zijn extra goedkoop (€ 35,- ex fee) en met een oplage van 2.500 stuks slechts beperkt verkrijgbaar. De early bird verkoop gaat door tot vrijdag 6 december 2013 (23.59 uur) of wanneer de tickets zijn uitverkocht. Early bird tickets zijn verkrijgbaar via de website en de Facebook pagina van Electronic Family. Haast is overigens wel geboden, vorig jaar waren de eerste 2.000 early bird tickets binnen 48 uur uitverkocht. Hieronder alle info over Electronic Family 2014, meer info volgt binnenkort via de EF website en social media. Electronic Family Zaterdag 19 juli 2014 12.00 – 23.00 Amsterdamse Bos – Amstelveen www.electronicfamily.nl www.facebook.com/electronicfamilyfestival www.twitter.com/electronicfam www.youtube.com/electronicfamilynl

Op zaterdag 19 juli strijkt Electronic Family opnieuw neer in het sfeervolle Amsterdamse Bos. Dit roemrijke en tevens grootste trance-festival ter wereld beleeft alweer haar vierde editie. Liefhebbers van over de gehele wereld vierden vorig jaar een zonovergoten editie en dit jaar belooft het festival wederom groots en vooral memorabel te worden. Eén ding is zeker: de line-up is er één die zijn weerga niet kent. Na het succes van vorig jaar heeft Electronic Family weer ruimte voor vier stages met het allerbeste dat de trance-wereld te bieden heeft. Iconen als Armin van Buuren, Cosmic Gate with Emma Hewitt, Andrew Rayel en KhoMha brengen op 19 juli van 12h00 tot 23h00 de ongekende Electronic Family-sfeer opnieuw tot leven! Na het grote succes van de uitbreiding naar vier stages verzorgt ALDA Events samen met hosting partners Armada en Grotesque dit jaar wederom het programma. Op elk van deze stages geven - op wat wederom een zonnige dag moet gaan worden - de artiesten de aanwezige fans precies datgene waar ze voor gekomen zijn: een dag non-stop dansen op de allerbeste trance van het moment! De Family Stage is het kloppende hart van Electronic Family, hier staan absolute zwaargewichten als Andrew Rayel, Armin van Buuren, Cosmic Gate with Emma Hewitt, Jochen Miller, MaRLo, Orjan Nilsen en Ruben de Ronde. De Armada stage biedt plek aan internationaal befaamde DJ’s als Andy Moor, David Gravell, ElSandro & Rodg, Jerome Isma-ae, KhoMha, Max Graham, Omnia, Protoculture, Shogun en Toby Hedges. Met artiesten als Bryan Kearney, Driftmoon, Giuseppe Ottaviani, John O’Callaghan, Mark Sixma, Photographer, RAM, Sied van Riel, Super8 & Tab en Susana dekt de naam Grotesque perfect de muzikale lading van de line-up van deze stage. Om het geheel compleet te maken wordt op de Global Grooves de breedte opgezocht qua genres. Allure, DiVasco, Fausto, Heatbeat, Marco V, Mark Sherry, Scot Project en MC Boogshe verzorgen hier een diversiteit aan muziekstijlen en delen hun liefde voor aanvullende, trance-gerelateerde stijlen met hun fans. Kortom, een line-up voor de liefhebber die zowel in de breedte als in de diepte de Electronic Family-familie een onvergetelijke dag bezorgt! De kaartverkoop voor Electronic Family 2014 is reeds van start gegaan. Voor tickets en meer informatie over het festival bezoek je de Facebook-pagina en de website.
Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 140.497 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 140.497 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducé aanmelden
Degene die ik graag mee neem naar event-name op event-date is:
Geef dit vóór introduce-name aan ons door!
Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen