Party Info

Armin Only


Armin Only

Details

Naam: Armin Only Editie: Intense the Final Show Organisatie: ALDA Locatie: Ziggo Dome Type: binnen Plaats: Amsterdam Datum: zaterdag 6 december 2014 Tijd: 21:00 uur - 04:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.arminonly.com

Genre's

Style: trance

Artiesten

Status: Nog niet bekend

Voorverkoop


Vervoer


Meer info

  • 19/08/2014
Armin van Buuren kondigde vanavond tijdens zijn closing set op Electronic Family de laatste show van zijn Armin Only Intense wereldtoernee aan. ALDA Events, verantwoordelijk voor het concept, de ontwikkeling en de uitvoering van de gehele wereldtournee, bevestigt dat de ‘Final Show’ van deze Intense tour plaatsvindt op 5 december in de Ziggo Dome Amsterdam. De locatie waar het allemaal begonnen is.

Armin Only Intense kende een ongelofelijk succesvol jaar, met twee volledig uitverkochte kick-off shows in de Ziggo Dome (Amsterdam) in november 2013. De tour die daarop volgde leidde Armin en zijn crew naar alle 5 continenten van de wereld en naar honderdduizenden fans in Noord Amerika, Azië, Australië, Zuid Afrika en Europa. De Armin Only Intense crew geniet op dit moment van een welverdiende zomerstop, maar zal haar muzikale reis deze herfst vervolgen naar Valencia, Buenos Aires, Moskou, Quito, Sao Paulo en Ostrava. Er zullen de komende tijd nog meer nieuwe bestemmingen aangekondigd worden. Echter, het laatste showweekend vindt plaats in december in de Ziggo Dome, Amsterdam.

Concept en Visie
De wereldtournee, welke volledig geïnspireerd is op Armin’s meest recente solo album, ‘Intense’, is tot op heden de grootste en meest indrukwekkende Armin Only tournee. Armin van Buuren zegt hier zelf over: “Deze wereldtour is een ware droom. We hebben zoiets ongelooflijk groots neergezet. Wat ik van de mensen begrepen heb, is dat iedereen die de show bezocht heeft er compleet versteld van stond. We hebben zoveel bloed, zweet en tranen in de productie, de visuals, optredens en de muziek gestopt! Over elk detail is nagedacht. Het is bijna onmogelijk om te bevatten hoeveel werk en toewijding er in de ontwikkeling van Armin Only Intense is gaan zitten. We treden op in grote Arena’s en stadions en reizen met grote hoeveelheden materiaal rond. Veel Dj’s zeggen dat ze zich willen focussen op hun creativiteit, maar eindigen toch vaak in het spelen van hits. Er is verder niks mis met hits, maar voor mij is dit zo’n grote creatieve uitdaging, toeren met zes zangers, een volledige band en elke keer een nieuwe non-stop set afleveren van 5 uur is simpelweg geweldig!”

Armin van Buuren, die inmiddels 5 keer nummer 1 DJ van de wereld is geweest, kan niet wachten om ‘The Final Show’ Naar de Ziggo Dome te brengen op 5 december. Het is dé ultieme manier om de Armin Only Intense cirkel rond te maken. Ik ben tegen die tijd een heel jaar tournee op geweest en wordt ontzettend blij van de gedachte dat ik dit spektakel nog eenmaal aan alle fans kan laten zien. De aftrap in 2013 was absoluut onvergetelijk en deze ‘Final Show’ zal het zeker overtreffen, omdat we het grootser gaan aanpakken dan ooit. Ik ben er heilig van overtuigd dat dit de grote finale en climax is die deze wereldtoernee verdiend. We zijn deze show vanaf dag 1 blijven ontwikkelen en de afsluiting in Amsterdam zal veel nieuwe elementen en effecten bevatten om elke show die we tot nu toe gedaan hebben te overtreffen.

Presale
Tickets voor de officiële kick-off shows in November waren al binnen enkele uren uitverkocht. Net als toen, zal ALDA Events een exclusieve pre-sale creëren waarbij fans de unieke mogelijkheid krijgen om hun tickets een paar uur voor de reguliere verkoop te kopen. Om te registreren voor de pre-sale code schrijven fans zich via de volgende link in: www.arminonly.com/subscribe

De inschrijffase start op 19 juli vanaf 21h00 en sluit op donderdag 7 augustus om 22h00. De pre-sale start op zaterdag 9 augustus vanaf 10h00 tot 12h00 en de general sales (voor iedereen zonder pre-sale code) start op zaterdag 9 augustus om 12h00 (alles CEST).

Voor meer informatie over Armin Only Intense ga je naar:
http://www.arminonly.com/ en https://www.facebook.com/ArminOnlyOfficialFoutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 140.727 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 140.727 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducé aanmelden
Degene die ik graag mee neem naar event-name op event-date is:
Geef dit vóór introduce-name aan ons door!
Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen