Party Info

Amsterdam Music Festival


Amsterdam Music Festival

Details

Naam: Amsterdam Music Festival Organisatie: ALDA, ID&T Locatie: Johan Cruijff ArenA Type: binnen Plaats: Amsterdam Datum: zaterdag 17 oktober 2015 Tijd: 16:00 uur - 04:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.aldaevents.nl Facebook: eventpagina

Genre's

Style: house

Artiesten (a-z)

  Alesso
  Showtek
  Tiësto

Prijzen

Regular Normal: 110,00 Regular VIP: 180,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
  • Bericht 3
De eerste namen voor Amsterdam Music Festival zijn zojuist bekend gemaakt in Café Nol te Amsterdam. Niemand minder dan Armin van Buuren, David Guetta, Hardwell en Tiësto zullen tijdens het weekend van 16 en 17 oktober 2015 optreden in de Amsterdam ArenA. Een unieke combinatie: voor Armin van Buuren en Tiëstois het lang geleden dat zij samen te zien waren op een evenement in Nederland. Voor degenen die dit niet willen missen, de kaartverkoop voor Amsterdam Music Festival is gestart via www.amsterdammusicfestival.com

Armin van Buuren, David Guetta, Hardwell en Tiësto, vier van ’s werelds grootste DJ’s, werden vandaag op z’n Amsterdams aangekondigd in één van de kleinste cafés van Amsterdam, Café Nol. Een grotere tegenstelling ten opzichte van de Amsterdam ArenA bestaat er niet. Met de aankondiging van deze eerste namen wordt de derde editie van Amsterdam Music Festival wederom naar een hoger niveau getild. Uiteraard blijft het niet bij deze namen en zullen er later nog meer headliners aan de line-up worden toegevoegd.

In 2013 organiseerden ALDA Events en ID&T de eerste editie van Amsterdamse Music Festival. Een groot succes tijdens Amsterdam Dance Event (ADE). Nu twee jaar later is dit nog jonge festival uitgegroeid tot een begrip, overtreft het alle verwachtingen en zet het tijdens ADE Amsterdam op de kaart als de dance hoofdstad van de wereld. Amsterdam Music Festival maakt haar naam meer dan waar en mag als afsluiter van ADE dan ook absoluut niet ontbreken op de bucketlist van de wereldwijde feestganger. Dit jaar biedt het festival maar liefst een tweedaagse productie met ’s werelds beste DJ’s en performers.

Voor meer informatie en tickets, bezoek de website: www.amsterdammusicfestival.com
Na de aankondiging van de eerste namen in mei, presenteert Amsterdam Music Festival vandaag het volledige programma. De line-up bestaat uit alleen maar headliners met niemand minder dan Alesso, Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Snake, Hardwell, Klingande, Martin Garrix, Oliver Heldens, Robin Schulz, Showtek, Tiësto, Vicetone en Yellow Claw. Amsterdam Music Festival vindt dit jaar voor het eerst een heel weekend plaats op 16 en 17 oktober in de Amsterdam ArenA.

Twee jaar geleden was de eerste editie van Amsterdam Music Festival. Een groot succes tijdens Amsterdam Dance Event (ADE). Nu is het jonge festival al uitgegroeid tot het grootste evenement tijdens ADE en zet Amsterdam op de kaart als de dance hoofdstad van de wereld. Met maar liefst 14 headliners die hun opwachting maken, maakt het festival haar naam meer dan waar en belooft deze editie alle verwachtingen te overtreffen.

Amsterdam Music Festival verwelkomt tienduizenden fans van over de hele wereld in de Amsterdam ArenA om twee dagen lang te genieten van de populairste muziek die de dance wereld te bieden heeft. Voor meer informatie en tickets, bezoek de website: www.amsterdammusicfestival.com
Met het sluiten van de DJ Mag Top 100 DJs poll, maakt Amsterdam Music Festival haar langverwachte dag line-up bekend. Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Nervo en Vicetone betreden op vrijdagnacht het podium van de Amsterdam ArenA. Op zaterdag schitteren Alesso, David Guetta, DJ Snake, Klingande, Oliver Heldens, Robin Schulz, Showtek, Tiësto en Yellow Claw in de line-up.

De vrijdagavond van Amsterdam Music Festival staat in het teken van de DJ Mag Top 100 DJs Awards, waarbij ’s werelds populairste DJ - volgens de stemmers op de poll van het magazine - bekend gemaakt wordt. De show wordt ondersteund door optredens van de crème de la crème uit de internationale DJ scene. De line-up van zaterdagavond doet niets anders dan de mate van kwaliteit op de vrijdag voortzetten. De Amsterdam ArenA zal twee nachten achtereen op zijn grondvesten schudden.

Amsterdam Music Festival
Amsterdam Music Festival is sinds de eerste editie in 2013 een groot succes. Voor zowel de industrie, de fans als voor de artiesten is Amsterdam Music Festival een absoluut landmerk tijdens Amsterdam Dance Event (ADE). Het jonge festival is in korte tijd uitgegroeid tot het grootste evenement tijdens ADE en draagt bij aan het op de kaart zetten van Amsterdam als dé dance-hoofdstad ter wereld.

Kaartverkoop gaat snel
Mede dankzij de populariteit van dit festival en de line-up, is de vraag naar tickets hoog. De weekend tickets zijn uitverkocht, losse tickets voor de DJ Mag Top 100 DJs Awards op vrijdag en de show van zaterdag zijn nog beperkt beschikbaar.

Amsterdam Music Festival TV
In lijn met voorgaande jaren wordt Amsterdam Music Festival ook dit jaar weer live uitgezonden, onder meer via de online platformen van MTV en Beatport. Wereldwijd kunnen fans getuige zijn van de kroning van de nieuwe nummer 1 DJ en genieten van optredens door en interviews met al hun favoriete artiesten.Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 140.520 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 140.520 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducé aanmelden
Degene die ik graag mee neem naar event-name op event-date is:
Geef dit vóór introduce-name aan ons door!
Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen