Party Info

A Day at the Park


A Day at the Park

Details

Naam: A Day at the Park Organisatie: ALDA, A Day at the Park Locatie: Amsterdamse Bos Type: buiten Plaats: Amstelveen Datum: zaterdag 11 juli 2015 Tijd: 09:00 uur - 21:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.aldaevents.nl Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)


Stage: Park Stage
  Umek

Stage: Flow
  Redondo

Stage: Buddha to Buddha
  Brian S
  Tahko
  Tom Ven
  Yax.x

Stage: Under the Radar

Stage: The Playground
  BIGGI
  Irwan

Prijzen

Regular Normal: 52,50

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
Op zaterdag 11 juli vindt de achtste editie plaats van A Day at the Park. De kaartverkoop voor het festival in het Amsterdamse Bos is zojuist gestart via www.adayatthepark.nl.
A Day at the Park is meer dan een line-up van kwalitatief goede dance muziek van de bekendste internationale acts en DJ’s. Het eten en drinken (bourgondisch, biologisch, en bijvoorbeeld een goedgevulde picknickmand) staat zeer hoog in het vaandel en bezoekers kunnen zich volledig mee laten voeren in de sfeer van het festival door de vele theater acts, kunst en decor.

A Day at the Park biedt ook dit jaar diverse areas met een groot aantal nationale en internationale DJ's en live acts, waaronder: A Day at the Park routiniers Housequake, een van de grootste Afrikaanse DJ’s van dit moment Black Coffee, Toolroom Records frontman Mark Knight, feestmeester Low Steppa, het populaire Amsterdamse dj duo Kris Kross, Flow-baas Franky Rizardo, en Duitse techno helden Gabriel Ananda en Dominik Eulberg. Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt.
Het Land van Bosse in het Amsterdamse Bos wordt voor A Day at the Park omgetoverd tot een intieme festival area met o.a. de Park stage, de underground stage Under The Radar, de Flow stage van Franky Rizardo met de beste en nieuwste deep house, de nieuwe area The Playground en de Buddha to Buddha area is ook weer van de partij met hun craftsmen en creatieve invulling inclusief deep house-rooted dance optreden.

Cijfer? Een 10. Echt, niets meer aan doen (…) Door het heerlijke weer was het een prima dag vertoeven op een prachtig aangekleed terrein. (Het Parool, 2014)

Service, comfort en oog voor detail. Alles is tot in de puntjes verzorgd (…) Het is niet verwonderlijk dat ‘A Day at the Park’ een grote schare trouwe bezoekers kent. (Festivalinfo, 2014)

A Day at the Park is niet zomaar een zomerfestival, het is luxueus, eigenzinnig, intiem en heeft een persoonlijke stijl. Kenmerkend voor het festival zijn comfort, kwaliteit, gezelligheid en vooral creativiteit.

Tickets voor A Day at the Park 2015 bedragen € 52,50 en zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via www.adayatthepark.nl

A Day at the Park
Met o.a. Housequake, Black Coffee, Mark Knight, Low Steppa, Kris Kross, Franky Rizardo, Gabriel Ananda en Dominik Eulberg. Meer namen volgen.
Zaterdag 11 juli 2015
Land van Bosse – Amsterdamse Bos
Aanvang: 12.00 uur (tot 23.00 uur)
Tickets: € 52,50 (ex. fee)

De kaartverkoop voor A Day at the Park festival start vandaag, donderdag 12 februari, om 10.00 uur via www.adayatthepark.nl

Partners A Day at the Park 2015: Buddha to Buddha – SLAM!FM – Veronica TV
Op zaterdag 11 juli vindt de achtste editie plaats van A Day at the Park en ook dit jaar zijn er op het prachtig aangeklede terrein diverse areas met een flink aantal (inter)nationale live acts en DJ’s. Vanaf 12.00 uur ‘s middags tot middernacht zijn o.a. Erick Morillo, Mr. Polska (live), Oliver $, Sunnery James & Ryan Marciano, Technasia, Umek en de al eerder aangekondigde Zuid-Afrikaan Black Coffee, Franky Rizardo en Housequake van de partij.

Het Land van Bosse in het Amsterdamse Bos wordt voor A Day at the Park omgetoverd tot een intieme festival area met de Park Stage (main stage), de populaire underground stage Under The Radar, de Flow stage van Franky Rizardo, de Buddha to Buddha area en het nieuwe The Playground.

Park Stage
0p de open air main stage van A Day at the Park zal met dit programma niemand stil kunnen staan. De Park Stage is het domein van Black Coffee, Eli & Fur, Erick Morillo, Housequake, Mark Knight, Pep & Rash, Sunnery James & Ryan Marciano en Umek.

Flow by Franky Rizardo
Nieuw dit jaar is de hosting van Flow. Deze stage, vernoemd naar het radioprogramma van Franky Rizardo op SLAM!FM wordt gehost door deephouse kenner Franky Rizardo met de beste en nieuwste deephouse van dit moment met Disciples, Fur Coat, Jasper Fioole, Low Steppa, Oliver $, Redondo, Technasia, en natuurlijk Franky Rizardo zelf.

Under The Radar
Het intieme Duits/Amsterdamse technofeestje onder de radar van Schiphol is terug! Op het radarterrein van het Amsterdamse Bos is er wederom volop plaats voor techno en deephouse van Arjuna Schiks (live), Benny Rodrigues, Dominik Eulberg, Gabriel Ananda, Ici Sans Merci, Oliver Weiter en Patrice Baumel.

Buddha to Buddha – Embrace Life
De Buddha to Buddha craftsmen zullen iedereen ook weer versteld doen staan met hun verrassende activiteiten. Uiteraard ontbreekt natuurlijk ook de deep house-rooted dance van onder anderen Brian S, Delafino & Licious, Junior S, Loudgarden, Luuk van Dijk, Marcella, Tahko, Tom Ven en Yax.x niet.

The Playground
Nieuw! The Playground gaat hoge ogen gooien op A Day at the Park met dancefloor fillers en killers van Alamaison, Biggi feat. MC Elton Jonathan, Irwan, Jayh (live), Kris Kross Amsterdam, Lady Bee, Mr. Polska (live), Phalerieau & MC Alainde Lon, Snelle Jelle en The Darkraver.

A Day at the Park is niet zomaar een zomerfestival, het is luxueus, eigenzinnig, intiem en heeft een persoonlijke stijl. Kenmerkend voor het festival zijn comfort, kwaliteit, gezelligheid en vooral creativiteit. Het eten en drinken (bourgondisch, biologisch, en bijvoorbeeld een goedgevulde picknickmand) staat zeer hoog in het vaandel en bezoekers kunnen zich volledig mee laten voeren in de sfeer van het festival door de vele theater acts, kunst en decor. De programmering hiervoor volgt.

Tickets voor A Day at the Park 2015 bedragen € 52,50 en zijn verkrijgbaar via www.adayatthepark.nlFoutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.870 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.870 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducé aanmelden
Degene die ik graag mee neem naar event-name op event-date is:
Geef dit vóór introduce-name aan ons door!
Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen