Over onsVoordat Facebook, Instagram, YouTube en Snapchat etc populair werden, bestond er een community genaamd Hyves. Tot 2013 was Hyves ontzettend populair in Nederland. Ruim 10 miljoen gebruikers hadden een Hyves profiel, dat zijn er net zoveel als Facebook op dit moment (2021) heeft.

De oprichter van Guestzone ontdekte pas laat de Hyves community maar was vanaf dat moment geïntrigeerd door het netwerk. Zijn uitdaging was om groepen te starten, die zo snel mogelijk - binnen enkele weken of maanden - meer dan tienduizenden leden hadden. Binnen een jaar had hij dan ook een aantal groepen die gezamelijk goed waren voor een paar honderdduizend profielen.

Een beheerder van een groep kon met één druk op de knop een bericht sturen naar alle leden. Een bericht werd altijd afgeleverd en had een enorm hoog open-ratio. Conversies die nog niet eerder waren gerealiseerd. Voor marketeers een waanzinnige tool om een product en/of dienst aan te bieden.

Dat was ook de reden waarom heel veel partyorganisaties een verzoek deden om een promotioneel bericht/flyer en/of winactie te versturen voor hun events naar de leden van die groepen. Niet alleen was het bereik enorm, er was geen of nauwelijks waste.

Heel veel van de contacten en klanten die Guestzone heeft, zijn ontstaan in die tijd. Een bijzondere periode. In ruil voor het versturen van promoberichten werden vrijkaarten of gastenlijstplekken gevraagd die vervolgens verloot werden onder de leden.

Omdat niet alle leden van de verschillende groepen geinteresseerd waren in die berichten, werd er een nieuwe groep opgericht; Party Tickets 4 Free. Een groep met leden die sowieso één gemeenschappelijke interesse hadden, namelijk uitgaan, feestjes en festivals.

Omdat Hyves zich steeds meer ontwikkelde als een geldmachine kwamen er ook meer regels en verplichtingen. Om autonoom te blijven werd op 1 januari 2010 Guestzone opgericht. Op dat moment waren er tientallen partysites actief waarvan Partyflock, DJGuide, Betribes/Clubjudge, Link2Party en Dancegids de markt domineerden.

Na vier jaar bestonden alleen Partyflock, DJGuide en Clubjudge nog. Alle overige partysites konden met de opbrengsten van de site de kosten niet dekken. In hetzelfde jaar, op 4 juni 2014 werd Guestzone op Facebook de grootste Partysite van Nederland en is dat nog steeds.

De snelle groei van Guestzone is met name te danken aan onze enthousiaste crew. Zij leveren iedere week opnieuw een groot deel van de content voor onze platforms. Daarnaast investeren wij continue om up-to-date te blijven met de laatste ontwikkelingen. Ook het persoonlijke contact dat wij hebben met heel veel partyorganisaties en persbureaus zorgt ervoor dat we goed geïnformeerd blijven.

Op die manier kunnen wij steeds het laatste Dance nieuws brengen, hebben we een complete partyagenda, doen we verslag van de beste evenementen en festivals, publiceren we blogs en columns en interviewen we interessante artiesten en organisaties.

Uiteraard verloten wij nog steeds heel veel vrijkaarten en gastenlijstplekken voor de beste feesten en festivals in Nederland. Van house tot urban, van hardcore tot Nederlandstalig en van techno tot disco. Maar je kunt bij ons ook CD's, consumpties en vip-tafels winnen.
Vrijkaarten voor de beste events


Win vrijkaarten voor de allerbeste events en festivals!

Al ruim 10 jaar verloten we meer dan 1.000 vrijkaarten en gastenlijstplekken per maand. In totaal hebben wij inmiddels 140.668 vrijkaarten verloot. De kans om te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducé aanmelden
Degene die ik graag mee neem naar event-name op event-date is:
Geef dit vóór introduce-name aan ons door!
Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen