Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Mad House, The Reunion 11 september Beachclub Klein Scheveningen

Mad House The Reunion   Lopikerkapel

DJ Jean en CBF Dance events hebben de handen in 1 geslagen en presenteren hierbij Mad House The Reunion!

Kennen jullie nog die goede oude tijden waarbij Mad House zo enorm populair was dat je klaar moest zitten om erbij te kunnen zijn? We gaan het gewoon weer terug halen! Bij deze presenteren we jullie Mad House The Reunion en wat hebben we weer zin in een lekker te dansen en los te gaan. Dat kan bij Mad House The Reunion. Na lang wachten is het moment bijna daar!    

Tickets
Er zijn maar een beperkt aantal tickets verkrijgbaar dus scoor ze snel! Klik hier om jouw kaart(en) te kopen.

Dit festival wil je toch niet missen?! Heerlijk aan het strand genieten van het zonnetje, hapjes en drankjes en daarbij heerlijk beats van geweldige dj’s! Niet te vergeten zijn er ook geweldige danseressen en gaat het wederom een top feest worden. Locatie is goed met de auto de bereiken en de eigenaar van de Beachclub zorgt voor voldoende parkeergelegenheid direct gelegen aan het festival terrein. Parkeren kost 10 euro en kan ter plaatse alleen contant betaald worden.

Op het festival terrein zullen lockers aanwezig zijn te verkrijgen voor 10 euro per locker en dient contant betaald te worden.

Er zijn voldoende toilet gelegenheden aanwezig en een bandje kan gekocht worden voor 1 muntje. Deze voorzieningen worden geregeld door Beachclub Klein Scheveningen. Muntjes kunnen gekocht worden bij de beachclub voor 3,25 per stuk.  

Let op bij dit event is het alleen mogelijk om contant te betalen, geen pinbetaling dus.

De artiesten zijn bekend zie flyer de timetable volgt later.

Let op!! Er zijn bij dit mini festival waar maar 750 bezoekers toegelaten worden maatregelen van kracht vanuit de overheid om ervoor te zorgen dat we veilig kunnen feesten zonder dat de 1,5 m gehandhaafd hoeft te worden. Dit betekent dat je in het bezit moet zijn van een geldige qr code waarmee je aantoont dat je gevaccineerd bent, corona hebt gehad, of bent getest. Zonder deze QR code krijg je geen toegang tot het festival.

Geld wordt ook niet terug betaald als je dit niet hebt omdat het door ons duidelijk beschreven staat. Wil je je laten testen maak dan een afspraak op www.testenvoortoegang.nl


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ