Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

LatinVillage Festival mogelijk naar september 2021 
Onderstaand bericht (in het Engels) heeft LatinVillage vanmiddag op hun Facebookpagina gepost.

Onze harten zijn opnieuw zwaar na de persconferentie van vandaag. We hebben ons best gedaan om het te laten gebeuren, maar LatinVillage Festival zal helaas worden uitgesteld vanwege de nieuwe maatregelen die de overheid heeft opgelegd aan de sector. Dit doet vooral pijn omdat we al begonnen zijn met het bouwen van het festival ter plaatse. We doen ons uiterste best om een ​​datum in september 2021 vast te leggen, zodat we je nog steeds het festival kunnen geven waar je van houdt en verdient.

Dank aan de LatinVillage Family die kaartjes kocht en door dit alles in ons bleef geloven. We weten dat jullie op dit moment allemaal veel vragen hebben.   Jullie krijgen deze week allemaal een e-mail over jullie tickets. Alle andere vragen die u heeft, worden daarna beantwoord.

Ook een dikke pluim voor alle artiesten die hebben ingestemd en dit jaar hoopten op te treden voor de familie. Deze tijden zijn niet gemakkelijk voor je geweest. Weet dat we van je houden en alles waarderen wat je al die jaren voor ons hebt gedaan.

We zullen hard blijven werken aan de dagen dat de familie niet alleen ons festival kan bezoeken en/of optreden, maar ook die van onze dierbare collega's die ook hun evenementen moesten uitstellen. We kunnen niet wachten om je weer te zien, wanneer we dat veilig kunnen doen #hanginthere.

We houden van jullie allemaal,
LatinVillage Family

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ