Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Mystic Garden Festival ADE is terugNa een jaar rust breekt er een sprankje hoop door de wolken. We draaien onze muziekhongerige gezichten naar Amsterdam Dance Event in oktober 2021, verlangend naar de opwinding van het publiek en het kloppen van de bas; de elektrische tinteling langs je ruggengraat als de hoge hoed rapt, de drums die dreunen en een daverende klap!

In 2021 bundelt Mystic Garden Festival ADE opnieuw de krachten met haar zus, Dockyard Festival, in een ongekend huwelijk van licht en donker; sprookjesland vs. industrieel! Dwaal door het betoverde rijk van Mystic Garden en sluit je op dezelfde dag aan bij Dockyard's brutale dystopie!

Het is meer dan een jaar geleden dat we elkaar hebben kunnen ontmoeten op een echt dansfestival en we begrijpen dat onze gasten graag kaartjes voor onze evenementen willen kopen. We verwachten dit jaar nog sneller uit te verkopen vanwege de hoge verwachtingen van ons ADE-evenement, maar we zijn nog steeds van mening dat iedereen een eerlijke kans op tickets nodig heeft, dus we raden gasten aan zich vooraf te registreren om als eerste op de hoogte te zijn van tickets beschikbaarheid en speciale aanbiedingen.

We hebben al meer vooraf geregistreerde gasten voor het evenement van dit jaar dan ooit tevoren, dus we verwachten zeer snel uitverkocht te zijn. Als je je nog niet vooraf hebt geregistreerd, zorg er dan voor dat je dit doet om teleurstelling te voorkomen wanneer de ticketshop opent. De voorinschrijving eindigt op 30 juni om 23:59 uur. Dat is over minder dan 2 weken, dus wees er snel bij!

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ