Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Programma compleet voor coronaproof editie van ADE 2020 in Melkweg!

Melkweg

Het coronaproof programma voor ADE 2020 in Melkweg is nu compleet! We zijn verheugd om onder de noemer 'ADE Specials' óók dit jaar een mooie reeks avonden te kunnen presenteren met audiovisuele (live)shows, dj-sets en producer workshops. Daarbij vertonen we in samenwerking met Africadelic een unieke selectie van muziekdocumentaires en short films die de invloed van zwarte cultuur op elektronische muziek belichten in onze Cinema. Hieronder een greep uit de highlights, het volledige programma bekijk je hier !

ADE SPECIALS
De aftrap van de ADE-week in Melkweg is in handen van Weval II , een nieuw project waarin het Weval duo zich weer volledig richt op een elektronisch geluid. Tijdens exclusieve audiovisuele liveshows van Artis (aka Beesmunt Soundsystem), Veryzer (aka Ferro) en Know V.A. & Leeza Pritychenko zullen audio, licht en visuals samensmelten tot een betoverend geheel. Cousin brengt zijn deconstructed popliedjes doordrenkt met ijzige soundscapes. Na het indrukwekkende ADE openingsconcert met het Metropole Orkest in 2017, keert de speelse ‘computer jazz’ van Jameszoo dit jaar samen met improvisatieduo Niels Broos & Jamie Peet terug in vernieuwde vorm en serveert ook The Mauskovic Dance Band opnieuw een portie hete funk. Verder halen we een elektronische wervelstorm in huis met de luistersessies van Tinlicker, Identified Patient & mad miran .

MELKWEG FILM X AFRODELIC
In de cinema worden muziekdocumentaires en short films vertoond die de invloed van zwarte cultuur op elektronische muziek belichten. Zo is er de première van Jeff Mills: Mind Power Mind Control , inclusief een live Q&A met de techno-pionier zelf. Ook blikken de docu’s Larry’s Garage en When House Took Over The World terug naar de oorsprong van de huidige clubcultuur, terwijl de shortdoc Black To Techno juist een prachtige momentopname laat zien van de technoscene in Detroit die de zwarte oorsprong en innovatieve geest van het genre herovert.


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ