Melkweg presenteert compleet ADE programma

woensdag 6 oktober 2021
Party nieuws: Melkweg presenteert compleet ADE programma


 
Het programma voor Amsterdam Dance Event in de Melkweg is compleet. Vanwege de plotselinge uitval van de nacht bleef de puzzel nog tot het laatste moment spannend. Toch is het gelukt om binnen de maatregelen te knallen met een vol programma. Van woensdag 13 t/m zondag 17 oktober biedt het Amsterdamse podium ruimte aan een divers palet van elektronische genres en disciplines. Verspreid over 17 events spelen er dit jaar zo'n 40 acts. Van gevestigde namen tot nieuw talent. Er wordt gedanst tijdens audiovisuele (live)shows, dj-sets, concerten en zelfs in de cinema zijn er optredens. Hieronder de highlights en een volledig overzicht.

Highlights
De ADE-week in de Melkweg begint - gelukkig óók dit jaar - met een bijzondere samenwerking in de Rabozaal. Op de openingsavond versmelten daar de hypnotiserende synthesizers van Weval met het akoestische geluid van het prijswinnende Metropole Orkest, dat voor het vijfde jaar op ADE speelt. Aan de andere kant van het pand staan nog twee indie electro duo’s klaar voor de aftrap. Het Amsterdamse CUT_ presenteert nieuwe muziek met opkomend talent The Policy in het voorprogramma.

Vaste prik is de zware techno sessie op vrijdag van Dave Clarke. Hoewel de oorspronkelijke line-up die tot het ochtendgloren zou duren is verplaatst naar 2022, knalt Dave Clarke Presents alsnog door met een flinke avondeditie. Nederlandse techno-acts Abstract Division, Mirella Kroes en Mr. Jones pakken er de spotlight. De avond is al bijna uitverkocht, maar de techno-baron heeft als dank voor mensen die werken in de zorg speciaal een stapel gratis tickets achtergehouden. Fans van compromisloze drum & bass vinden hun weg naar Critical Sound met o.a. Hyroglifics en Buunshin. In de andere hoek van het muzikale spectrum vind je een visuele hiphop-elektronica liveshow bij Lone Wolf. Dit is het nieuwe project van Delic (Opgezwolle) samen met vocalist Huda en videokunstenaar Eboman. En uiteraard presenteert ook Encore een ADE special met sets o.a. Abstract en Prime.

Dance programmeur Lévi Smulders is enthousiast dit jaar eindelijk een mooie reeks ADE programma’s te kunnen presenteren: “Het bleef lang spannend en was soms een logistieke nachtmerrie. Toch ben ik trots op wat we in korte tijd met voornamelijk talent van eigen bodem hebben kunnen neerzetten. Zo heb ik nog steeds veel zin in Tinlicker en Identified Patient met mad miran, shows die eigenlijk vorig jaar al seated hadden moeten plaatsvinden, en nu met volle bak alsnog door kunnen gaan.”Melkweg Cinema
Dit jaar zijn er maarliefst twee Nederlandse premières van muziekdocumentaires, The Rest Is History: The Early Days Of Jungle & Drum ‘n Bass (2019) en Klubkultur Berlin (2021). Naast de filmvertoningen wordt er dit jaar in de Cinema ook live gespeeld. Producers Alberta Balsam en DJ Overdose presenteren hun eigen elektronische scores bij korte sci-fi films. De waarschuwing voor zintuiglijke overprikkeling door strobe effecten gaat uit voor Epsilon, een nieuw audiovisueel project van industrial hardcore legende Dolphin in samenwerking met PRSPCT.

A Glitch Out Of The Matrix
Voor de postercampagne is dit jaar samengewerkt met Mary Ponomareva. De glitches in Mary’s surrealistische 3D universum staan voor de gefragmenteerde terugkeer naar de fysieke wereld. Na twee jaar van digitale programmering mag de Melkweg eindelijk weer open, maar is de nacht nog steeds ontoegankelijk. Een passend ontwerp voor deze buitengewone editie van ADE, waar de drang om los te gaan bij het publiek harder zal klinken dan ooit tevoren.

Meer info over de programma’s en tickets is te vinden op de Melkweg website.Foutje gezien? Let us know!Win Apple Airpods

Heb jij al een memberaccount bij ons?

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 130.811 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuweApple Airpods twv €279!

Win Apple Airpods!


Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in, controleer of alle gegevens zijn ingevuld en nog up-to-date zijn.


Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Winacties

Logo Guestzone
inloggen aanmelden
of met email
Logo Guestzone
member organisatie

Of via email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is ten strengste verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.
Telefoonnummer koppelen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen