Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Bakermat, Oliver Heldens en Firebeatz opgenomen in officiële soundtrack FIFA 21!Lodewijk Fluttert, beter bekend onder zijn artiestennaam Bakermat, is onder andere bekend van zijn wereldhits Vandaag (One Day), Baby en Living. Zijn meest recente, en ook grootste hit van afgelopen zomer, genaamd Baianá, die meteen internationaal werd opgepakt en onder andere platinum is gegaan in Frankrijk, is nu ook opgenomen in de officiële soundtrack van EA SPORTS FIFA 21, waardoor hij nu via de console en PC bij gamers over de hele wereld te horen zal zijn.
De afgelopen jaren heeft Bakermat veel spraakmakende momenten beleefd in zijn carrière van o.a. zijn eigen podium op Tomorrowland, eigen festivals en veel internationale tours en shows, maar toch was er nog een jongensdroom die hij wilde laten uitkomen namelijk een van zijn nummers in zijn favoriete spel. Die kwam in vervulling toen op een dag de telefoon ging bij zijn manager Thierry Klein Bluemink, waarbij EA SPORTS liet weten erg gecharmeerd te zijn van de muziek van de van origine Twentenaar en ze zijn nummer wilde gebruiken in één van de officiële soundtracks in de nieuwe editie van EA SPORTS FIFA.

Oliver Heldens & Firebeatz
Ook de Nederlandse artiesten Oliver Heldens en Firebeatz zijn opgenomen in de soundtrack van de game met hun track Lift Me Up (feat. Carla Monroe). De volledige soundtrack van de game is hier te vinden .

 


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ