Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

ID&T schrapt 40% van de arbeidsplaatsen vanwege crisis

ID&T

ID&T heeft vandaag het personeel ingelicht over de plannen voor een ingrijpende reorganisatie. In het plan voor advies aan het personeel zal 40% van de arbeidsplaatsen komen te vervallen.

Ritty van Straalen, CEO van ID&T: “ID&T is ontstaan vanuit een groep hechte vrienden met dezelfde passie om mensen bij elkaar te brengen. Deze cultuur is bijna 30 jaar later nog steeds het fundament onder het bedrijf. Dit zijn daarom voor ID&T en uiteraard alle werknemers zeer zware en emotionele tijden. De impact van deze crisis op onze branche is ongekend. Ondanks dat wij ook gebruik maken van de overheidsregelingen, zoals de NOW en TVL, en wij inmiddels met drie van de vier verzekeraars tot een schikking zijn gekomen, nemen de verliezen enorme proporties aan en is er geen duidelijke stip aan de horizon. Helaas ontkomen ook wij er hierdoor inmiddels niet meer aan om voor te sorteren op een slechter scenario, waarin het mogelijk nog een aanzienlijke tijd zal duren voor we weer volledig operationeel zullen zijn.“

Sinds maart staat de core business van ID&T, het organiseren van grootschalige dance evenementen, volledig stil.

ID&T, opgericht in 1992, organiseert circa 80 evenementen per jaar. Onder de ID&T-groep vallen onder meer de bedrijven b2s, ID&T Events, Q-dance, Monumental (Awakenings), Air Events, Art of Dance en VD Events en evenementen als Mysteryland, Amsterdam Open Air, Milkshake, Vunzige Deuntjes Festival, Thunderdome, Defqon.1 Weekend Festival, Awakenings, Decibel Outdoor en Masters of Hardcore.

Bron: Entertainmentbusiness.nl


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ