Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Flower Power tijdens het jubilerende Grotesque Indoor Festival!

Grotesque Indoor Festival #400  Rotterdam

Op zaterdag 14 december gaat PT Events de uitdaging weer aan met een Flower Power editie van het Grotesque Indoor Festival in de Maassilo. Na 2 jaar op rij uitgeroepen te zijn als Nederlandse beste indoor festival zijn de verwachtingen natuurlijk hooggespannen. Om deze wederom te overtreffen zijn de voorbereidingen al in volle gang. Om het 10-jarig bestaan te vieren zal de organisatie extra bloemetjes buiten zetten!


Grotesque Indoor Festival #400  Rotterdam

Jubileumeditie Grotesque – Volledige line-up is bekend!
De afgelopen 10 jaar van Grotesque zijn voorbijgevlogen. De bijna 50 edities in binnen- en buitenland hebben indruk gemaakt en een grote groep liefhebbers bijeengebracht. Binnen de muren van de Rotterdamse Maassilo regisseert Grotesque met een kritisch oog voor detail en een duidelijke visie, gericht op de totaalbeleving. Met al haar ervaring weet de organisatie wel waar de mensen vandaag de dag voor naar het Indoor Festival komen. “Wij willen dat het vermaak in iedere hoek van de Maassilo zichtbaar is en dat brengen we met originele en grappige acts op gang”. De jubileumeditie krijgt extra glans met nog meer entertainment, een thematisch kleurenspectrum in de licht- en lasershows en tal van leuke kraampjes op de traditionele festivalmarkt.

Drie area’s met veelzijdige topacts!
Grotesque vult de grootste zaal dit jaar met zeer gevarieerde top acts. Zo zal Giuseppe Ottaviani zal met zijn populaire Live 2.0 set aantreden. Mark Sherry toert dit jaar met zijn “Confirm Humanity” album en ze we zijn superblij ook hem te kunnen presenteren. En wat te denken van Hollands trots, Marco V? Het moge duidelijk zijn. De Grotesque stage zal boeien van de eerste tot de laatste beat! Hieronder de volledige line-up:

Grotesque Indoor Festival #400  Rotterdam

Giuseppe Ottaviani Live 2.0 – Mark Sherry – Marco V – Reorder – Daniel Wanrooy – VirtuEthics - Hosted by Da Silva

Kings of Clubbing was een verademing tijdens de vorige editie. Om daar overheen te gaan had de organisatie slechts één grote wens. De heren van Housequake toevoegen aan de line-up. En dat is gelukt! Het illustere duo, bestaande uit Roog en Erick E, draait de laatste tijd iedere stage aan gort met hun opzwepende house en dat zien wij natuurlijk wel zitten  Dat aan deze line-up ook cultheld DJ Jean en Rene Amesz konden worden toegevoegd maakt dat de organisatie trots en enthousiast uitkijkt naar december.

Grotesque Indoor Festival #400  Rotterdam

Housequake – Roog b2b Erick E – Dj Jean feat. Mc Maron Hill – Rene Amesz – Renji – Des Santos – Santito – Cor Forman b2b Tony da Groove – Hosted by Mc Flavours

BeatFabrique biedt een waanzinnig welkom voor de liefhebbers van de stevigere beats. Voor het eerst op het Indoor Festival en daarom heeft de organisatie een bizarre line-up met exclusieve sets voor je geprogrammeerd. Zo zal niemand minder dan Johan Gielen speciaal voor BeatFabrique een nu al legendarische Past&Present set doen en zullen de Nederlandse Trance pioniers Signum en Misja Helsloot in een exclusieve B2B sessie een stevig staaltje Hard Classics de zaal in pompen. Prepareer jezelf dus goed voor deze speciale area. Hieronder volgen alle acts uit de BeatFabrique:

Grotesque Indoor Festival #400  Rotterdam

Johan Gielen (Past & Present Set) – Misja Helsloot b2b Signum (Hard Classic Set) – Proteus – Fausto – Toyax – Hosted by Mc da Silva

Tickets
Natuurlijk gaat het erg goed met de kaartverkoop! Er zijn nog een kleine 200 Summer Phase tickets beschikbaar voor de prijs van €38,= (ex fee). Koop je tickets en blijf op de hoogte van alle updates via de PT Events website of de Facebook Eventpagina .  

Grotesque Indoor Festival #400  Rotterdam 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ