Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Win vrijkaarten voor Indian Summer Festival!

Zaterdag 18 juni vindt alweer de elfde editie plaats van Indian Summer Festival. Na de uitverkochte editie van 2010, kan het niet anders dan dat het dit jaar opnieuw een groot succes wordt op recreatiegebied Geestmerambacht in Broek op Langedijk. Het evenement beslecht de hokjes die zouden bestaan tussen pop/ rock- en dancefestivals. Maar Indian Summer Festival is meer dan dat: wat te denken van een 3FM Serious Talent Stage, veel ruimte voor kunstenaars om het terrein extra kleur te geven met hun creaties, theater en cabaretacts die allen deel uitmaken van een festival in een verantwoorde ‘groene’ setting.

Voor de elfde keer presenteert Indian Summer Festival zich als een uniek eendaags evenement, dat werkelijk van alle markten thuis is en uniek is in zijn soort. Een vooruitblik op Indian Summer Festival 2011, dat zich heeft weten te ontwikkelen tot één van de mooiste en gezelligste evenementen van Nederland.

Guestzone verloot onder haar Members een aantal vrijkaarten voor dit unieke Festival!
Stuur hiervoor een SMS naar 7111 met de tekst GZ  2513

http://www.youtube.com/v/C3cbiTbq20Y%26hl=en%26fs=1%26rel=0%26ap=%2526fmt=18 " width="640" height="390" play="true" loop="true" scale="noborder">

Meer informatie:
www.indiansummerfestival.nl

  18-06-2011
Indian Summer Festival @ Recreatiegebied Geestmerambacht, Broek op Langedijk
 


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ