Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Dancecode verovert Nederland

Vanaf 10 mei om 00:00 uur op RTL 5 smijt Dance Code je iedere week in een wereld waarin dance en DJ’s centraal staan. Elke dinsdag- en donderdagavond voelen dan weer even aan als jouw weekend vol muziek, gezelligheid en events. In iedere aflevering wordt een bekende Nederlandse DJ uitgelicht. Zij laten je niet alleen zien wat er in de clubs gebeurt maar ook wat er op de andere dagen van de week allemaal reilt en zeilt in hun soms toch wel gestoorde leven! Niet alleen de nieuwe helden van vandaag komen aan het woord, maar ook de DJ’s die al 20 jaar aan de top staan. De diversiteit aan DJ’s geeft het programma iedere week weer een totaal andere inhoud. Gaby Blaaser die de presentatie voor haar rekening neemt gaat met de top dj's op stap in binnen en buitenland.

De producers van het programma, Garrelt Schuil en Norman Soares lichten 'Dancecode' toe: "We hebben elkaar ontmoet tijdens Manumansion, een event die Garrelt organiseerde en waar ik moest optreden, aldus Norman Soares.

Toen ik hoorde dat hij buiten promoter ook regisseur en cameraman was, heb ik hem op mijn beurt uitgenodigd om naar Star Beach te komen waar ik met mijn bedrijf de marketing voor verzorg en de events (mede) organiseer. Garrelt maakte geweldige registraties van onze events en al snel begonnen we onder de Griekse zon te brainen of er geen mogelijkheden bestonden om iets met TV te gaan doen. We vonden het eigenlijk maar raar dat dance wereldwijd door zoveel mensen wordt omarmt, maar dat er op grote commerciele zenders niets over te zien valt." Garrelt Schuil: "Natuurlijk speelt geld daarin een grote rol, en hebben ook echt heel hard moeten boksen om het rond te krijgen financieel, want ons idee was soms best moeilijk te verkopen aan sponsoren, omdat we in eerste instantie weinig konden laten zien als referentie."

Onze eerste aflevering op 10 mei met Afrojack, die we hebben gevolgd van Miami tot Birmingham en Perth werd 52.000 keer bekeken, terwijl we op het laatste moment door RTL naar 00:30 werden gezet omdat 'the ultimate dance battle' uitliep. 52.000 kijkers om 00:30 is hartstikke goed voor een nieuw programma, dus we zijn nu al super blij!"

Norman Soares: "Vanavond gaat Gaby met Vato Gonzalez mee, en ik kan nu al zeggen dat het lachen wordt, het mooie van Bjorn (Vato) vind ik zijn openheid, en dat hij zegt wat hij denkt. Misschien hebben sommige mensen daar moeite mee, maar ik vind het persoonlijk een verademing voor de dancescene en een heerlijk kleurrijk persoon die met zware passie keihard werkt, dus kijken vanavond en volg ons op @dancecodetv !!!

Wil je Afrojack zien in aflevering 1 van DanceCode? Ga dan naar
www.dancecode.nl

DanceCode iedere dinsdag op RTL5 om 00:00 en elke donderdag de herhaling om 00:30.


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ