Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Op pinksterdag trapt Loveland af met het nieuwe festival

Op Pinksterzondag   12 juni trapt Loveland af met het nieuwe festival Revolution909. Dit jaar start de Amsterdamse organisatie met een intieme editie voor 1909 man met één stage helemaal gefocust op techno. Het betekent het startschot voor een evenement dat zal uitgroeien tot een jaarlijks terugkerend concept gericht op technoliefhebbers.

Op de bühne zullen dj’s en live-acts uit binnen- en buitenland sets verzorgen. De artiesten Umek, Gregor Tresher, Christian Smith , Ramon Tapia, Vince Watson, Bart Skils en Remy zullen op de Kleine Speelweide in het Amsterdamse Bos alle ruimte krijgen om het publiek in vuur en vlam te zetten. Met een evenement op deze prachtige locatie - die tevens goed bereikbaar is van binnen en buiten de stad – zal voor Loveland een lang gekoesterde wens in vervulling gaan.

Het festivalterrein biedt een betoverend uitzicht over de kanovijver die uitmondt op een mooie heuvelrug. De weide is daarmee niet alleen perfect geschikt voor een urenlange danssessie maar biedt tevens fijne chill area’s. Het is een omgeving die de sfeer van het aangeplante bos perfect verbeeldt en een mooi contrast oplevert met de mechanische beats van heren DJ’s.

Revolution909 dankt haar naam aan de Japanse box van Roland, de TR-909. Een apparaat waar muzikanten in eerste instantie geen raad mee wisten, maar later werd opgepikt door de eerste technoproducers. Zij wisten er het kenmerkende technogeluid uit te trekken dat vele dansvloeren over heel de wereld zou veroveren.
Om liefhebbers kennis te laten maken met het iconische instrument staat op de Revolution909 website ( www.R909.nl ) een uit pixels getrokken versie. Waar voor de meeste huidige muzieksoftware een handleiding zo dik als de bijbel moet worden doorlezen om er geluid uit te krijgen, bouw je via deze unieke applicatie binnen no-time een compleet technoritme. Deze eigen creaties kunnen vervolgens gemakkelijk worden opgeslagen en worden gedeeld via Facebook.

Tickets voor Revolution909 zullen in drie verschillende vormen te verkrijgen zijn. Bezitters van een Loveland Festival ticket betalen een bedrag van slechts €9,09. Reguliere tickets zullen €29,09 gaan kosten. Wie snel beslist kan voor €19,09 een early bird ticket bemachtigen.
Algemeen
Evenement:  Revolution909
Datum:  12 juni 2011 (Pinksterzondag)
Tijden:    12.00uur - 23.00uur
Locatie:  Kleine Speelweide, Amsterdamse Bos
Tickets:    Loveland Festival Ticketholders €9,09 / Early Bird €19,09 / Regulier €29,09 (ex fee)
 Voorverkoop:   www.r909.nl , www.loveland.nl , Paylogic en de Primera Shops
 


12-06-11 909 Festival

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ