WiSH Outdoor 2015 – Laatste nieuws

zondag 28 juni 2015
Over slechts een paar dagen is het eindelijk zover. Gedurende het weekend van 3 tot en met 5 juli gaat  de 9e editie van WiSH Outdoor van start. Met ruim 200 artiesten verdeeld over vele prachtige podia, een tropische weersverwachting en een (bijna) volledig uitverkocht festival belooft het weer een fantastisch zomerweekend te worden. Dit jaar is er tevens flink geïnvesteerd in service waaronder extra kassa-units, grote toiletgroepen en een grotere entree. In dit bericht vind je alle belangrijke informatie om volledig voorbereid aan een onvergetelijk weekend WiSH Outdoor te beginnen.

Weer
De weersverwachting  voor komend weekend ziet er fantastisch uit dus het belooft een heerlijk festivalweekend te worden. Er worden voldoende maatregelen getroffen voor het warme weer zodat je optimaal van je weekend kunt genieten. 

Bezoekers kunnen zichzelf dit jaar voorzien van gratis kraanwater via de speciale watertappunten die verspreid over het terrein zullen worden geplaatst. Tevens zullen er een aantal ‘cooling zones’ worden ingericht op het festivalterrein, waar speciale sproeiers aanwezig zijn zodat festivalgangers op tijd de verkoeling op kunnen zoeken. Er zijn shelters geregeld voor extra schaduwplekken en ook worden de verschillende tenten voorzien van speciale airco’s om de temperatuur aangenaam te houden. 

Tweede Mainstage open op zondag
Voor het eerst in zes jaar zal de tweede mainstage (Dedicated Stage) van het festival ook op zondag geopend zijn. In verband met de verwachte warmte, heeft de organisatie besloten om het programma van de Delicious Dutch tent te verplaatsen naar het imposante buitenpodium. Met namen als the Partysquad, Mental Theo, The Prophet en Dyna, belooft ook de Dedicated Stage een prachtig programma!    

Zonnebrandcrème
Naast alle facilitaire maatregelen, heeft de organisatie ook haar entreebeleid aangepast. Zo is het verbod op zonnebrandcrème opgeheven en is het bezoekers toegestaan om kleine tubes en sprays mee te nemen naar het festivalterrein. In verband met veiligheidsmaatregelen is een maximum van 100 ml toegestaan. Daarnaast zal er ook zonnebrandcrème verkrijgbaar zijn op het festivalterrein en verzorgt het KWF zelfs een complete insmeerbalie, waar bezoekers gratis worden voorzien van een beschermende laag.

Zaterdag dagtickets uitverkocht, zondag bijna uitverkocht en info zwartverkoop
Inmiddels zijn alle dagtickets van de zaterdag uitverkocht. Ook wordt er verwacht dat de weekend- en zondagtickets voordat het festival aanvangt zullen uitverkopen. Wees er dus zeer snel bij, want op is op! 

Helaas bestaat er nog steeds een levendige zwarthandel in festivaltickets, waar liefhebbers valse tickets krijgen voorgeschoteld of voor woekerprijzen worden opgelicht. De organisatie heeft inmiddels verschillende ‘zwarte’ tickets geblokkeerd. Meer info over deze tickets is te vinden via: http://www.wishoutdoor.com/en/news/id-2876/cancelled-barcodes-for-wish-outdoor-2015/  Koop je tickets dan ook uitsluitend via www.wishoutdoor.com  of via een van de Primera vestigingen in Nederland en dus niet via sites als Marktplaats en Ticketswap, om te voorkomen dat je wordt opgelicht. Voor meer informatie, kijk op www.weetwaarjekoopt.nl.  

Camp WOW!
Gedurende vrijdagmiddag tot en met maandagochtend hebben bezoekers tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van Camp WOW!, de officiële WiSH Outdoor camping boordevol faciliteiten. Op slechts een steenworp afstand van het festivalterrein, is het voor veel bezoekers uit binnen- en buitenland een ideale plek om te overnachten.
Zo biedt de camping o.a. uitstekende sanitaire voorzieningen, een campingwinkel, een lounge-bar, diverse foodstands, een koffiebar, zwembadjes, een groepsdouche en talloze activiteiten. Tevens zal Healthcity een speciale bootcamp verzorgen op het campingterrein. Heb je geen zin om met een tent richting WiSH Outdoor te reizen? Dan is de (kant-en-klare) Festitent de perfecte oplossing! Tickets voor Camp WOW! zijn beschikbaar via de website van WiSH Outdoor. Wees er snel bij, want op is op! 

Bereikbaarheid
WiSH Outdoor is te bezoeken via het openbaar vervoer. Via de website www.9292ov.nl kun je eenvoudig bekijken hoe het terrein van WiSH Outdoor het gemakkelijkste te bereiken is. Voor een volledig overzicht van de bereikbaarheid per auto, pendelbus, OV en het boeken van tickets voor de pendelbus kun je kijken op http://www.wishoutdoor.com/en/info/getting-there/. 

Line-up
Kensington, Typhoon & Band, Showtek, NERVO, Coone, Noisecontrollers, Sunnery James & Ryan Marciano, W&W en D-Block & S-Te-Fan zijn slechts een paar van de grote namen die gedurende het festivalweekend hun opwachting zullen maken. Voor een volledig overzicht van alle artiesten, kun je kijken op www.wishoutdoor.com.  

WiSH Radio
Volg WiSH Outdoor 24 uur per dag via WiSH Radio! Gedurende het weekend van 3 tot en met 5 juli, zal WiSH Outdoor haar eigen radiozender presenteren: WiSH radio. Zo kun je tijdens het weekend, 24 uur per dag genieten van de beste live sets, speciale deejay sessies, interviews op het festivalterrein en natuurlijk alle informatie rondom WiSH Outdoor! Meer informatie over WiSH radio kun je vinden op www.wishoutdoor.com/radio. 

WiSH Outdoor
Foutje gezien? Let us know!

Laatste kans nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker!

Win een JBL draagbare Bluetooth Speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 134.590 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op een nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker twv €165!

De JBL Charge 5 is de ideale speaker voor buiten. Hij is waterdicht en stofbestendig. Zo neem je hem een dag mee naar het strand en gaat hij niet stuk door water of zand. Raakt de batterij van je smartphone leeg? Via de ingebouwde powerbank laad je jouw telefoon onderweg op. Hierdoor kom je niet snel zonder muziek te zitten.

Door de PartyBoost functie koppel je de speaker aan een andere JBL PartyBoost speaker voor een hoger volume. Op een volle lading gaat de speaker 20 uur mee.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in, controleer of alle gegevens zijn ingevuld en nog up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 134.590 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is ten strengste verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen