Party nieuws

Volledige line-up No Art Festival 2023

zaterdag 3 juni 2023

Party nieuws: Volledige line-up No Art Festival 2023


Nooit eerder kondigde No Art zo ver van tevoren een line-up aan, maar na het succes van de eerste editie kondigt de organisatie voor het eerst in de geschiedenis ver van tevoren de line-up aan. Naast het reguliere festival op zaterdag 24 juni, kondigt No Art ook het artistieke ‘Synergy Festival’ aan op vrijdag 23 juni.

Na de succesvolle eerste editie van het No Art Festival bij de NDSM-werf vorig jaar worden bezoekers ook dit jaar getrakteerd op een onvergetelijke en unieke ervaring, waar kunst en muziek centraal staan. Op 24 juni tovert No Art het Amsterdamse Flevopark om tot een waar house en elektronisch mecca, met een bijzondere line-up van ‘s werelds grootste artiesten en opkomende talenten die normaliter strikt geheim worden gehouden.

"Ons doel is om niet zomaar events te organiseren, maar om de bezoeker een complete muzikale en artistieke ervaring te bieden. Wij willen onze bezoekers onvergetelijke dagen bieden, waar zij het met hun vrienden of zelfs vreemden na afloop over hebben. Al onze evenementen hebben een speciale line-up en een mix van gevestigde namen en opkomend talent is voor ons belangrijk. Wij onthullen dit normaliter pas op het laatste moment, maar voor deze bijzondere editie wilden wij onze excitement alvast delen met alle fans”, aldus No Art.

No Art Festival heeft als een van de weinige Nederlandse festivalorganisatoren de internationale ster Peggy Gou weten te strikken als headliner, maar naast Gou, halen de mannen van No Art ook ANOTR, Moodymann, DJ Tennis, Carlita, tINI b2b Shonky, TOMAN, Mateo Dufour b2b Alci, Deniro en Nedda Sou naar het Amsterdamse Flevopark op 24 juni.

Naast het No Art Festival benadrukt de organisatie weer hun passie voor kunst en organiseren zij met hun eigen Stichting Synergy ook weer het Synergy Festival 23 juni. Daarmee staat vrijdag 23 juni volledig in het teken van verschillende kunstvormen en wordt er een platform geboden aan zowel opkomende, als gevestigde internationale kunstenaars samengesteld door niemand minder dan curator Bogomir Doringer. Onder anderen Yoann Bourgeois, Arno Schuitemaker, Cherella Gessel, SMACK, Dries Verhoeven, Conservatorium van Amsterdam, Leeza Pritychenko en Lena Kuzmich zullen te zien zijn. Het programma bestaat uit kunstworkshops, digitale kunstinstallaties, live art performances en een wel heel speciale onthulling vanuit No Art, daar volgt later meer over.

Het Synergy Festival is gratis te bezoeken voor kinderen tot 12 jaar, mensen die asiel hebben aangevraagd in Nederland en bezoekers met een Amsterdam City Pass. Verder zal No Art flyers uitdelen aan bewoners rondom het Flevopark, die ook gratis toegang geven tot het festival. Studenten betalen 5 euro entree en overige bezoekers 10 euro entree.

"Synergy Festival is een experimental playground voor opkomende kunstenaars en alles daar omheen. Waar ik vooral trots op ben is dat het een festival is dat voor iedereen betaalbaar is gemaakt. Met Synergy willen wij een podium bieden aan young creators en makers die uitdagen en verbinden met de bezoekers en de community middels traditionele workshops. Zij krijgen de kans om hun kunst zowel fysiek als digitaal tentoon te stellen via een 18 meter lang LED-scherm, om de geest van alle bezoekers te verruimen", aldus Synergy Festival curator Bogomir Doringer.

De reguliere kaartverkoop voor het No Art Festival is al van start gegaan, waarbij de ‘early release’, ‘first release’ en inmiddels ook second release tickets compleet zijn uitverkocht. Met een line-up vol internationale sterren, kunstzinnige activiteiten en een ongeëvenaarde sfeer belooft het een onvergetelijke ervaring te worden en zullen ook de ‘final release’ tickets binnen no-time uitverkopen, dus wacht daarom niet te lang met het aanschaffen van een kaartje. Tickets voor No Art Festival zijn via noartmusic.com en voor Synergy Festival zijn via stichtingsynergy.com verkrijgbaar. Bezoek de website voor meer informatie.


No Art

House Techno


Meer info evenement

Foutje gezien? Let us know!Agenda No Art
Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.118 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.118 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen