Tomorrowland lanceert virtuele weekender Tomorrowland

zondag 14 juni 2020

Party nieuws: Tomorrowland lanceert virtuele weekender TomorrowlandTomorrowland komt met een spectaculaire tweedaagse digitale muziekfestivalervaring die de grootste namen ter wereld in elektronische dansmuziek en 's werelds beste technologieën op het gebied van 3D-design, videoproductie en special effects samenbrengt.

Beeld je in. de afgelopen maanden werd er een nieuwe oogverblindende Tomorrowland locatie gebouwd, op een plek ver weg van iedereen, een plek waar je normaal nooit komt... maar die voor één weekend toegankelijk zal zijn voor iedereen uit alle hoeken van de wereld.

Tomorrowland organiseert op zaterdag 25 en zondag 26 juli '
Tomorrowland Around The World', de eerste 3D digitale festival editie met 8 verschillende stages. Een spectaculaire entertainmentervaring die toegankelijk is voor mensen van alle leeftijden, waar dan ook ter wereld, ongeacht grenzen – een wereldpremière en een grote stap in de toekomst van digitale muziekfestivals.

De afgelopen maanden heeft Tomorrowland veel vragen gekregen van de wereldwijde community om iets speciaals te doen tijdens de twee uitverkochte weekenden van Tomorrowland België. Deze wereldwijde verbondenheid heeft Tomorrowland geïnspireerd om een spectaculaire wereldprimeur te introduceren. Tomorrowland presenteert een gloednieuw 3D-platform waarmee bezoekers kunnen deelnemen aan 's werelds eerste tweedaagse interactieve 3D festivalervaring.

Festivalbezoekers kunnen eenvoudig navigeren door een magische en nieuw gecreëerde Tomorrowland wereld met een PC, laptop, smartphone of tablet – je hebt geen speciale VR-bril nodig – en zo het volledige festivalterrein op een interactieve manier te ontdekken met vrienden. Het tweedaagse festival weekend zal bezoekers een goedgevuld programma bieden, boordevol activiteiten om te doen, zien en beleven.


Zoals bij eerdere edities van Tomorrowland, zullen muziek en spectaculaire shows centraal staan tijdens het event. 's Werelds beste technologieën in gaming, 3D design, special effects en videoproductie, brengen 8 verschillende stages samen, waaronder Atmosphere, Core, Freedom Stage en Elixir, aangevuld met 3 nieuwe podia speciaal gecreëerd en ontworpen door het creatieve team en de 3D-artiesten achter Tomorrowland. Elke stage zal muziek bieden van 's werelds beste artiesten uit de elektronische dansmuziek met gloednieuwe content– uit alle genres – en een groot deel van de vuurwerk- en lasershows die kenmerkend zijn voor Tomorrowland. Als kers op de taart wordt de iconische mainstage van dit jaar, volledig in het thema van 2020 'The Reflection of Love – Chapter 1' tijdens Tomorrowland Around The World aan de wereld onthuld.

Naast de muziek shows staan er heel wat andere interactieve ervaringen gepland, waaronder inspirerende webinars, games en workshops gekoppeld aan lifestyle, food, fashion en de Tomorrowland Foundation. Samen met de muzikale optredens wordt Tomorrowland Around The World een volledige dag/weekend ervaring tussen 15h00–01h00 CEST. Er zal ook een 'time-zone-friendly' optie beschikbaar zijn voor bezoekers uit Azië en Noord- of Zuid-Amerika.Michiel Beers, mede-oprichter van Tomorrowland: "Tomorrowland Around The World is het resultaat van een gigantische teamprestatie van honderden mensen die dag en nacht aan het werk zijn om een nooit eerder geziene interactieve entertainment ervaring neer te zetten. Sinds we met dit project gestart zijn en alle ideëen bij elkaar kwamen, voelden we meteen enorme energie en veel positiviteit van iedereen die erbij betrokken is. Voor ons is het een beetje de festival ervaring heruitvinden, maar we geloven echt dat we de spirit van Tomorrowland en entertainment op het hoogste niveau kunnen brengen naar mensen thuis over de hele wereld. We hopen dat honderdduizenden mensen zich op een verantwoorde manier zullen verenigen en dat er kleine Tomorrowland bijeenkomsten bij mensen thuis – van Canada tot Australië, van Japan tot Brazilië en alles daartussenin – zullen worden georganiseerd. Vooral tijdens het weekend waar normaal Tomorrowland België zou plaatsvinden, hebben we echt de kracht om de wereld te verenigen."

De People of Tomorrow worden uitgenodigd om dit unieke event samen met vrienden te beleven: jezelf verkleden met je beste festivaloutfit, een tentje opzetten in je achtertuin, een groot scherm klaarzetten, je geliefden uitnodigen voor een barbecue met muziek en een geweldige festivalervaring, je balkon versieren of een feestje bouwen in je woonkamer – dit weekend draait allemaal om het verenigen door de kracht van muziek op een verantwoorde en veilige manier.


TomorrowlandFoutje gezien? Let us know!
Guestzone is weer terug aan de top!

Members nemen soms de moeite om ons te bedanken voor de gewonnen gastenlijstplekken en/of vrijkaarten, wat wij natuurlijk erg leuk vinden.

Check een aantal van de reacties.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.868 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.868 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducé aanmelden
Degene die ik graag mee neem naar event-name op event-date is:
Geef dit vóór introduce-name aan ons door!
Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen