Mysteryland onthult line-up en programma voor 2024

dinsdag 27 februari 2024

Party nieuws: Mysteryland onthult line-up en programma voor 2024

Charlotte de Witte, Sefa, Oliver Heldens, Franky Rizardo, Adam Beyer, Brennan Heart, Yellow Claw en vele anderen zullen het podium betreden tijdens het iconische dance festival

Mysteryland vindt plaats van vrijdag 30 augustus t/m zondag 1 september op het Floriadeterrein in Haarlemmermeer

Mysteryland, het langstlopende dance festival ter wereld, maakt zich op voor een onvergetelijk weekend vol creativiteit, diverse muziekgenres, een wereldse foodcourt en talloze uiteenlopende activiteiten. Door voortdurend grenzen te verleggen en een meeslepende ervaring te creëren, trekt Mysteryland met haar 29e editie festivalgangers van over de hele wereld aan voor een magisch weekend.

Zoals voorgaande jaren keert Mysteryland terug naar het schitterende Floriadeterrein, dat tot leven wordt gebracht met indrukwekkende kunstinstallaties en spectaculaire stages. Van de geliefde Peepshow Bingo van vorig jaar tot een extra dosis opwinding tijdens het Midnight Bingo spektakel op vrijdag, legt het festival dit jaar extra nadruk op creativiteit.

Het dance festival staat bekend om haar diverse muzikale programmering en ook deze editie is daar geen uitzondering op. Niemand minder dan techno koningin Charlotte de Witte zal de mainstage afsluiten met een ongekende closing act. Daarnaast kunnen liefhebbers van het techno genre het hele weekend genieten van de cutting-edge sounds van onder andere HI-LO, I Hate Models, Lilly Palmer, ARTBAT en 999999999. Dit jaar verwelkomt Mysteryland opnieuw verschillende hostingpartijen, waaronder Elrow met een langverwacht 3-daags spektakel, terwijl Joy haar debuut maakt als de nieuwe stagehost. Andere opvallende namen die de line-up zullen versterken zijn onder meer Nic Fanciulli, WADE, Sam Divine, Chelina Manuhutu, Franky Rizardo, Ilario Alicante, Archie Hamilton en nog veel meer.

Met een breed scala aan muziekstijlen, waaronder Techno (inclusief Hardtechno en Melodic Techno), House, Hardstyle, Trance, EDM, R&B, Hip Hop en Afrobeats, heeft het festival voor ieder wat wils. Speciale back-to-back optredens worden verzorgd door Fedde le Grand b2b Mark Knight, Chelina Manuhutu b2b Fleur Shore, De Sluwe Vos b2b Michel de Hey, Max Dean b2b Luke Dean, Yellow Claw b2b Natte Visstick en vele anderen.

Ook dit jaar neemt het hardere stijlen genre een prominente plek in op het festivalterrein, met als hoogtepunt de meest indrukwekkende indoor hardstyle stage die Mysteryland ooit heeft gehad. Bezoekers kunnen uitzonderlijke showcases met state-of-the-art LED-schermen en audiovisuele elementen verwachten, die samen  een ongeëvenaarde ervaring zullen creëren.

Op de Mysteryland camping valt nog veel meer te ontdekken, zoals de Healing Garden, waar campinggasten tot rust kunnen komen om daarna volop te genieten van de diverse afterparties. Voor bezoekers zijn er talloze accommodatietypen, van de reguliere ‘bring your own tent’ tickets en camperplekken tot het ‘Friends Camp’ en ‘Comfort Camp’ voor degene die op zoek zijn naar meer luxe. De laatste twee opties zijn volledig uitgerust met een zwembad, wellnessruimte, restaurant en een luxe ontbijtbuffet. Bovendien is de camping deze editie dichter bij het festivalterrein, waardoor lange wandelingen overbodig zijn. 

Voortbouwend op het succes van vorig jaar is duurzaamheid wederom een belangrijke pijler voor Mysteryland. Initiatieven zoals het vaste, lokaal opgewekte groene stroomnetwerk, dat vorig jaar werd geïntroduceerd, blijven een essentieel onderdeel van de inspanningen om de milieu-impact te verminderen. Tijdens de 22e viering van Mysteryland op het Floriadeterrein zal de line-up worden versterkt met meer dan 250 artiesten. Kortom, Mysteryland belooft een magisch hoogtepunt te worden voor liefhebbers van elektronische muziek die op zoek zijn naar een unieke festivalervaring.

Tickets zijn vanaf dinsdag 27 februari verkrijgbaar via www.mysteryland.

Over Mysteryland

Mysteryland wordt georganiseerd door ID&T en is al jaren een toonaangevend elektronisch dance festival in Nederland. De eerste editie van Mysteryland vond plaats in 1993 en daarmee is het festival het langstlopende elektronische dance festival ter wereld. Elk jaar trekt het festival meer dan 100.000 bezoekers met meer dan 100 nationaliteiten. Het festival heeft grote artiesten zoals Tiësto, Martin Garrix, Armin van Buuren, Carl Cox, Nervo en Avicii verwelkomd en omvat alle genres binnen het spectrum van elektronische muziek: Techno (inclusief Hardtechno en Melodic Techno), House, Hardstyle, Trance, EDM, R&B, Hip Hop en Afrobeats. Mysteryland zet zich in voor duurzaamheid en draait bijna volledig op vaste, lokaal opgewekte, groene stroom.


Mysteryland

deephouse EDM electronic hardstyle house techno


Meer info evenementen

Foutje gezien? Let us know!
Guestzone is weer terug aan de top!

Members nemen soms de moeite om ons te bedanken voor de gewonnen gastenlijstplekken en/of vrijkaarten, wat wij natuurlijk erg leuk vinden.

Check een aantal van de reacties.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 140.897 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 140.897 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducé aanmelden
Degene die ik graag mee neem naar event-name op event-date is:
Geef dit vóór introduce-name aan ons door!
Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen