Kingsland Festival verplaatst naar 19 september 2020

dinsdag 14 april 2020
Party nieuws: Kingsland Festival verplaatst naar 19 september 2020
Kingsland Festival, het grootste Koningsdagfestival van Nederland, wordt verplaatst naar zaterdag 19 september. In Amsterdam, Groningen en Tilburg wordt op deze dag alsnog geproost op de verjaardag van de Koning. Dat maken organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events zojuist bekend.

De regering kondigde eerder al aan dat de lopende maatregelen tegen de bestrijding van het Coronavirus langer zullen gelden en dat vergunningplichtige evenementen tot 1 juni niet zijn toegestaan. Dit betekende dus ook een streep door Kingsland Festival, dat dit jaar op 27 april voor de achtste keer gehouden zou worden. De organisatie heeft nu besloten het festival te verplaatsen naar zaterdag 19 september.

In Amsterdam verplaatst het festival eenmalig naar het Olympisch Stadion in verband met beperkte beschikbaarheid bij de RAI. De editie in Rotterdam komt, door andere evenementen in de stad die dag, te vervallen. In Groningen en Tilburg zal het festival nog steeds plaatsvinden op de oorspronkelijke locaties (Stadspark en Spoorpark).

De organisatie geeft aan dat de verschuiving van het festival nog steeds gebonden is aan de corona maatregelen en dus onder voorbehoud van eventueel nieuw aangekondigde maatregelen. Daarnaast meldt de organisatie dat er nauw contact is met de verschillende gemeentes om de verplaatsing van de vergunningen voor alle betrokken diensten mogelijk te maken.

'Dat Kingsland op 27 april niet door kan gaan is voor ons als organisatie een enorme teleurstelling, maar vooral ook voor onze trouwe Kingsland bezoekers. Maandenlang is er hard gewerkt om weer een geweldig festival neer te zetten op Koningsdag, maar de gezondheid van onze bezoekers, artiesten en medewerkers gaat uiteraard boven alles.' aldus Mitchel Bovenlander, oprichter van Kingsland Festival. 'Ondanks de onzekere tijd waarin we de komende maanden nog zitten houden we hoop en willen we, indien mogelijk, alsnog proosten op de verjaardag van onze Koning.

Collectief Koningsdag op een nieuwe dag organiseren is lastig, dat is nu ook een te zware belasting voor de diensten en gemeentes, maar wij hopen als grootste Koningsdagfestival toch het oranje-gevoel nog eenmalig terug te brengen in september. Daarom roepen we ook iedereen op om gekleed in het oranje naar het festival te komen. Het wordt een rare zomer, maar we proberen het maximale er nog uit te halen voor alle festivalliefhebbers in ons land.

'Samen zijn wij Oranje is' al jarenlang ons motto en dat is waar ons land nu, meer dan ooit, aan vast moet houden,' aldus Bovenlander.

Vanaf vrijdag 17 april 12.00 uur zijn de kaarten voor de nieuwe datum te koop. De nieuwe volledige line-up voor het festival volgt binnenkort. De organisatie probeert zoveel mogelijk van de geboekte acts ook te programmeren op 19 september.

Reeds gekochte tickets zijn geldig voor de editie op 19 september. Alle informatie over de verplaatsing en de verkoop van tickets is terug te vinden op de officiële website van Kingsland Festival.

Kingsland Festival vindt dit jaar voor de achtste keer op rij plaats in Amsterdam, voor de vijfde keer in het Stadspark in Groningen, en voor het eerst in het Spoorpark in Tilburg. Met edities in meerdere steden is Kingsland Festival niet alleen het grootste oranjespektakel van Nederland, maar tevens het grootste eendaagse muziekfestival van het land waarbij er circa 120.000 bezoekers worden verwacht. De eerste editie vond in 2013 plaats in Amsterdam en breidde daarna uit naar andere steden, verspreid over het land. Op Kingsland zijn de meest uiteenlopende dj's en stijlen vertegenwoordigd, variërend van EDM en deephouse tot hardstyle en urban.


Kingsland Festival


Foutje gezien? Let us know!Agenda Kingsland Festival
Laatste kans nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker!

Win een JBL draagbare Bluetooth Speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 134.544 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op een nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker twv €165!

De JBL Charge 5 is de ideale speaker voor buiten. Hij is waterdicht en stofbestendig. Zo neem je hem een dag mee naar het strand en gaat hij niet stuk door water of zand. Raakt de batterij van je smartphone leeg? Via de ingebouwde powerbank laad je jouw telefoon onderweg op. Hierdoor kom je niet snel zonder muziek te zitten.

Door de PartyBoost functie koppel je de speaker aan een andere JBL PartyBoost speaker voor een hoger volume. Op een volle lading gaat de speaker 20 uur mee.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in, controleer of alle gegevens zijn ingevuld en nog up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 134.544 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is ten strengste verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen