Party nieuws

Eerste bevestigingen Down the Rabbit Hole 2022

woensdag 24 november 2021

Party nieuws: Eerste bevestigingen Down the Rabbit Hole 2022


 
Down The Rabbit Hole keert in 2022 terug naar de Groene Heuvels in Beuningen. Er is tenslotte geen betere plek dan ons geliefde natuurparadijs aan het meer om je ziel en zaligheid eindelijk weer de vrije loop te laten. Parkeer je slaapzak, neem een frisse duik en dwaal door het bos, langs velden en wegen waar headliners, heetkomers en verscholen festivaljuweeltjes wachten.

Hotspots als Hotot, Teddy Widder en Fuzzy Lop zijn natuurlijk present, net als Avant Garden, Surf Shack, het Idyllische Veldje, het Vuige Veld en The Swamp. Maar er is ook veel nieuws te ontdekken: Tramontana vind je nu bij het kersverse openluchttheater en daar om de hoek verdwaal je in Bermuda in een nooit eerder vertoonde kunstcollectie. Als je goed kijkt, zie je in de verte tegen de bosrand Rex staan; een nieuwe broeierige buzzclub waar grensverleggende dj’s en producers van ’s middags tot diep in de nacht elektronische knallers om je oren schieten. En dat is nog maar het begin, want we hebben met zijn allen iets in te halen!

Get ready to tumble: vandaag vliegen we uit de startblokken met de eerste 32 bevestigingen:Disclosure: Brits danceduo aan de wereldtop met een onweerstaanbare mashup van house, garage, bass en pop – voortgestuwd door een eindeloze rij gastvocalisten, van Lorde tot The Weeknd.

Gorillaz: Apenkooien in een konijnenhol? Damon Albarn en Jamie Hewlett laten hun vier virtuele vrijbuiters weer ontsnappen voor hun meest sensationele show tot nu toe.

The War on Drugs: De steeds klassieker rockende indieband uit Philadelphia komt in De Groene Heuvels hun publieksfavorieten weids over heuvel en water laten schallen.

BICEP (Live): Deze energieke Noord-Ierse dj’s/producers hebben vier handen vol aan hun even huiskamer- als dansvloervriendelijke mix van synthpop, techno en house.

HAIM: Deze drie Californische gezusters tillen hun zorgeloze 70’s-meet-90’s-poprock met speels gemak en swagger live een paar sprankelende en spannende levels hoger.

Moderat: Hijs de vlag en juich het uit: het Berlijnse dancedroomcombo Apparat + Modeselektor duikt na een pauze van vier jaar weer op met een nieuwe plaat en show.

Celeste: Tijdloze soul, R&B en pop van een Brits-Jamaicaanse singer/songwriter met een stem als een geborsteld gouden klok. Geheid kippenvel.

Clairo: Amerikaanse singer/songwriter, die je net zo makkelijk beeldschone midzomernachtsdroompop als behaaglijk warme seventiesnostalgie voorschotelt.

girl in red: Deze ontwapenende singer/songwriter uit Noorwegen rockt op het podium met haar stevig dansbare droompop de veren uit je slaapzak met een veelkoppige liveband.

Kae Tempest: Een bloedintense mix van spoken word en rauwe soundscapes, waarin deze Brit met wonderschoon poëtisch omhaal voor je voeten legt wat er allemaal in hen omgaat.

Little Simz: Deze Londense rapper, actrice en dromenvanger leverde met haar meest recente album een moderne, even stoere als kwetsbare hiphopklassieker.

Phoebe Bridgers: Alsof er een engeltje in je oor fluistert, zo intiem klinkt deze Californische singer/songwriter. Live komt ze steviger en gelaagder uit de hoek, mede met dank aan haar ruim bezette begeleidingsband.

St. Vincent: Dit Texaanse showbeest bouwt al sinds 2006 aan een oeuvre waarin artrock en indiepop samenhokken, maar kan ook drommels goed overweg met dikke funk- en discogrooves. 

Two Door Cinema Club: De archetypische moderne rockband: opzwepende indiegitaren, vloervullende elektronica en glorieuze meezingzang, samen goed voor een ballroombrede sound.

Wilco: Een van de meest veelzijdige, fenomenaal op elkaar ingespeelde indie- en countryrockbands van de afgelopen 25 jaar. Kenners weten, beginners zijn gewaarschuwd.

Verder komen ook naar Beuningen: Dry Cleaning, Easy Life, Gabriels, Gang of Youths, Goldband, Hang Youth, Joy Crookes, Jungle by Night, L'Impératrice, Molchat Doma, MY  BABY, S10, Spinvis, Squid, Stikstof, Viagra Boys en Whispering Sons.

Op www.downtherabbithole.nl lees je alles over de aangekondigde acts en via de officiële DTRH22 Spotify-playlist zijn de acts te beluisteren. Binnenkort worden meer namen bekendgemaakt.

PRESALE
In 2020 en 2021 kon Down The Rabbit Hole wegens COVID-19 niet doorgaan. De verkochte tickets voor deze edities zijn geannuleerd en het aankoopbedrag is teruggestort naar de kaartkopers.

Op zaterdag 27 november om 11:00 uur start voor deze kaartkopers een presale waarbij ze maximaal het aantal festivaltickets dat ze in 2020/2021 hebben aangeschaft kunnen kopen. De betreffende kaartkopers ontvangen hierover later vandaag van Ticketmaster een mail met alle gedetailleerde informatie. 

KAARTVERKOOP
Kaarten die na afloop van de presale over zijn, komen op zaterdag 4 december om 11:00 uur via Ticketmaster beschikbaar voor de verkoop. In totaal zijn er dit jaar 40.000 tickets beschikbaar. Als blijkt dat Down The Rabbit Hole 2022 vanwege corona onverhoopt toch niet kan doorgaan, stellen we uiteraard weer een ticketregeling op.

TICKETPRIJZEN
Regulier festivalticket. 3 dagen festival, 4 overnachtingen op de festivalcamping, pendelbus van/naar treinstation Wijchen: €210,- + €10,- servicekosten.

Groepsticket. 10 reguliere festivaltickets tegen een gereduceerd tarief van €189,- + €10,- servicekosten per ticket. 

Parkeerticket. €19,50 in de voorverkoop, €29,- ter plekke.

Campercampingticket. Regulier: €129,- + €10,- servicekosten. Met stroomaansluiting: €189,- + €10,- servicekosten.

Groepscampingplek. afgezet gebied van 10x10 meter op de camping + picknicktafel/bank en stevige partytent: €575,- + €10,- servicekosten.

Rabbit Resort. Diverse accommodaties op het Rabbit Resort. Diverse prijzen, zie www.rabbitresort.nl


Down The Rabbit HoleFoutje gezien? Let us know!Agenda Down The Rabbit Hole

Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.098 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.098 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Nieuws


Meedoen met de winacties?


Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten! De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Populaire Winacties

Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen