Party Info

XXL Culemborg Grand Opening


XXL Culemborg Grand Opening

Details

Naam: XXL Culemborg Grand Opening Organisatie: XXL Culemborg Locatie: DS party- en eventcenter Type: binnen Plaats: Culemborg Datum: zaterdag 31 augustus 2013 Tijd: 20:00 uur - 03:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.xxl-culemborg.nl Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)

  Stephen

Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
XXL Culemborg Grand Opening op Zaterdag 31 Augustus

Wie kent de locatie niet waar eens de naam Happydayzz prijkte aan de buitenmuur en die de afgelopen drie jaar onder de naam Crystal Venue heeft gewerkt? Een locatie waar veel inmiddels succesvolle formules zijn opgestart en dj's naam hebben gemaakt. Deze toplocatie aan de Beesdseweg 1A in Culemborg heeft een nieuwe eigenaar gekregen en de nieuwe beleidsmakers hebben een geheel andere aanpak voor ogen. Er wordt al vanaf begin juli keihard gewerkt achter de schermen om de agenda vanaf zaterdag 31 augustus aanstaande in te vullen met geweldige superfeesten onder de nieuwe naam XXL Culemborg!

Het programma zal heel divers zijn maar veel bestaande concepten zullen blijven bestaan. Daarnaast liggen er al verschillende geweldige concepten klaar om iedereen te trakteren op een grote variatie aan evenementen, van house-music tot dikke terror en van club-concepten tot mega-events. De naamsverandering naar XXL Culemborg is niet de enige verandering. Zo kun jij je nu al verheugen op speciale avonden waar zelfs geen entree geheven wordt. In deze tijden van crisis die voor iedereen voelbaar is een aangename verrassing! Ook het interieur, de buitenkant en de zaalinvulling krijgen een grote make-over die nu in volle gang is.

XXL Culemborg heeft in totaal vier area’s, van groot tot klein, die samen klaar zijn voor de meest grootse en uiteenlopende feesten waar in totaal ruim 2600 mensen wekelijks van heerlijke feesten kunnen genieten. XXL Culemborg zal altijd proberen de entreeprijs zo laag mogelijk te houden en wil hiermee een standpunt maken. Feesten moet ook in deze tijden voor iedereen betaalbaar blijven! Het advies is om vooral de website www.xxl-culemborg.nl in de gaten te houden. Er staan al heel veel spannende thema-avonden klaar met voor elk wat wils. Zo zal de locatie die eens beroemd was om haar feesten op zondag dit vanaf oktober ook weer gaan programmeren. En ook is er een Afterparty op zondagochtend in de maak, genoeg reden op XXL Culemborg te blijven volgen.

Grand Opening
Het openingsfeest, de Grand Opening van XXL Culemborg, zal gehouden worden op zaterdag 31 augustus, en is voor iedereen geheel gratis. Er zullen twee area’s gevuld gaan worden met artiesten die een opzwepende mix van allerlei soorten dance en house ten gehore zullen brengen. In de main zullen onder meer mister Latin Village D-Rashid, en de nieuwe Nederlandse female sensation Psjiertje Boukhit (die als resident dj van niemand minder dan de Jackson familie bekend staat) hun opwachting maken. Maar ook bijvoorbeeld dj Stephen die ooit begon als resident van discotheek iT zal iedereen op zijn draaikunsten trakteren. Aangevuld zullen deze helden worden met het aanstormende talent Marvelous K en ook zal voor het eerst Sofia Valentine met haar man, de legendarische Quintin de Rozario, een unieke Back2Back set neerzetten.

De tweede area zal door DJ's Unlimted gepresenteerd worden met een selectie van hun artiesten, die alles van Urban tot House zullen draaien. In totaal biedt de Grand Opening je dertien artiesten en veel acts waaronder sexy danseressen, paaldanseressen, jacuzzi, strippers en te veel om op te noemen! En dat allemaal zonder dat je daar een cent voor neer hoeft te leggen!

Main-Room:
D-Rachid
Stephen(iT)
Psjiertje Boukhit
Sofia Valentine vs Quintin de Rozario
Marvelous K

DJs Unlimited Room:
Marvelous K
J*Me Faith
Gian Carlo
Dirtyrockers
Brandnew und Grande
Mc Vocab

Muzieksoorten: House, Club, Dirty Dutch, Urban, Latin-House, Tech-House, Progressive.

Geen dresscode

Toegang gratis
Met de zomer nog in volle gang en de vakanties zo goed als voorbij is het nu tijd voor een frisse wind! Vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus zullen de geschiedenis ingaan als het openingsweekend van de vernieuwde evenementenlocatie XXL Culemborg! Met op vrijdag voor slechts 5 euro een feest gevuld met heerlijke dubstep en house waar alle munten maar 1 euro kosten en zaterdag de gratis toegankelijke officiële opening met een sprankelend feest met house, latinhouse, eclectic en urban. Vanaf nu begint jouw feestweekend bij XXL Culemborg!

De locatie in Culemborg heeft al jarenlang faam en vermaardheid opgebouwd onder de namen HappydayZZ en, tot nu, Crystal Venue. Met een fris nieuw management en vele nieuwe concepten in het vat gaat de locatie nu verder als XXL Culemborg. Natuurlijk blijven de geslaagde concepten uit de oude doos gewoon bestaan, maar daarnaast zul je bij XXL Culemborg terecht kunnen voor een veelvoud aan geweldig lekkere feesten en zelfs, onder de naam XXL Stage, concerten!

Openingsweekend
Dit weekend zal de kick-off zijn voor de nieuwe koers. Met op vrijdag de Euroavond waar alle muntjes slechts 1 euro kosten! Dat is wel even lekker toch? De muziek zal cutting edge zijn met vernieuwende dubstep, techno en een vleugje house. De zaterdag is gereserveerd voor de officiële Grand Opening! En ook hier komt XXL Culemborg vernieuwend naar buiten met een line-up die nog nooit eerder zo in deze locatie te genieten was.

Line-up Euroavond 30/8:
Sebastian Bronk – Dastro – Motion

Line-up Grand Opening 31/8:
Main: D-Rashid – Quinten de Rozario vs Sophia Valentine – Psiertje – Stephen
Area 2: Dirtyrockers – J*me Faith – Gian Carlo – Marvelous K – Brandnew und Grande – Mc Vocab

XXL Culemborg
Vanaf aankomend weekend dus officieel XXL Culemborg! Intern is er in de zomer hard gewerkt om de locatie te vernieuwen en verfrissen. De zalen zijn onder handen genomen, de hele licht en geluidsinstallatie is gecontroleerd, opnieuw aangelegd en ingeregeld en ook buiten is het nodige vernieuwd. Het eerste dat zal opvallen is natuurlijk het nieuwe logo buiten op de muur: XXL! Wat niet zo snel zichtbaar is, zijn de nieuwe feesten en evenementen die je in de toekomst kunt verwachten. Kijk daarvoor op de nieuwe website: www.xxl-culemborg.nl! Ohja: en de muntprijs! Vanaf nu zijn de munten standaard verlaagd in prijs van € 2,75 naar € 2,50! De oude, gele, munten van Crystal Venue zullen wel voorlopig nog te gebruiken zijn, maar spaar ze niet te lang op!

Nieuw maar vertrouwd
Hoewel er veel is vernieuwd blijft er ook veel hetzelfde. Zo is XXL Culemborg nog steeds makkelijk bereikbaar vanuit alle hoeken van het land. Per auto vanuit de richting Den Bosch of Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Arnhem of Nijmegen ben je er binnen een uur. Parkeren kan voor de deur en op een groot terrein vlak om de hoek en is gratis. Ook per trein is XXL Culemborg makkelijk bereikbaar: het station ligt op nog geen 5 minuten loopafstand.Foutje gezien? Let us know!Agenda XXL Culemborg


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.265 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.265 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen