Party Info

Xtra Large


Xtra Large

Details

Naam: Xtra Large Organisatie: Nachtboetiek Locatie: Taets Art and Event Park Type: binnen Plaats: Zaandam Datum: zaterdag 27 december 2014 Tijd: 20:00 uur - 04:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.nachtboetiek.nl Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)

  MEM
  Marco V
  RAM
  Signum
  Spider

Prijzen

Early Bird Normal: 27,50 Regular Normal: 39,50 Regular VIP: 49,50

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
  • Bericht 3
  • Bericht 4
Na het grote succes van Xtra Large op zaterdag 28 december 2013 met een geweldige 3D Boombox, komt de organisatie weer met een spectaculaire editie van Xtra Large op zaterdag 27 december 2014 @ The Sand!

Grote artiesten zoals Marco V, Richard Durand, Omnia, Lange, Leon Bolier, Sied van Riel, Johan Gielen, Artento Divini, RAM, Spider hebben op de vorige edities van Xtra Large gedraaid.

Tickets:
Early Bird: 20,00 euro
Early Bird VIP: 30,00 euro
Regular: 39,50 euro
VIP: 49,50 euro

KOOP NU MET FLINKE KORTING JE EARLY BIRD TICKET!!

Tickets via: www.nachtboetiek.nl/tickets

Line up in 2 area's: to be confirmed soon..!
Xtra large viert twaalfjarig bestaan in één van de mooiste authentieke locaties van Nederland - Het jaarlijkse trance evenement met de grootste line-up ooit

Het twaalfjarig bestaan van Xtra Large zal xtra large gevierd worden in de allergrootste en allermooiste locatie ooit, met een super line-up van een kaliber zoals nog nooit vertoond bij Xtra Large. Dj's uit de hele wereld zijn zorgvuldig geselecteerd door Nachtboetiek, die er lang over heeft gedaan om de publiekslievelingen en de superstar dj's speciaal voor jullie uit te zoeken. Natuurlijk luistert Xtra Large ernaar wie het het publiek wil horen! De line-up is al overweldigend en groeit nog steeds. Xtra Large is nog bezig om de grootse headliner toe te voegen!

Het decor & de techniek
Zoals jullie al in eerdere edities hebben meegemaakt zit Nachtboetiek nooit stil qua productie. Zij waren bijvoorbeeld de eerste in Nederland die kwam met de Boombox, een groot object van 10 meter hoog bij bijna 30 meter breed, gevuld met 3d mapping beelden en dat alles zonder bril.

Vanwege een split-productie kan Xtra Large zulke grote mooie objecten zoals de Boombox of de 40 meter brede leliebloem plaatsen, ook weer gevuld met 3d mapping visuals en een mooi led hart! Alles ook nog eens omlijst met honderden Sharpy-lampen en moving-heads om het geheel af te maken.

Dit jaar zal in het teken staan van de led- en lasershows en zal Xtra Large qua led schermen en lasers meer richting Nachtboetiek's geweldige house feest Full Moon gaan. Binnenkort komt Xtra Large met een mooi stageplan zodat jullie ongeveer gaan weten wat een dikke show zij dit jaar zullen gaan neerzetten. Ze zijn dit jaar weer bezig met een nieuw object vol techniek zoals nog nooit vertoond is in Nederland!

Xtra Large: de dj's
Deze keer zal Xtra Large in het teken staan van de grote DJ namen en bij de onderstaande line-up zullen nog meer top namen van groot kaliber uit het buitenland bij komen.

Line up:
Richard Durand
Alex M.O.R.P.H.
Super8 & Tab
Sied van Riel
Menno de Jong
RAM
Spider
Signum
MEM
Adam Seller
Chris Cortez

More dj's to be announced soon..

De locatie.
Deze locatie Taets Art & Event Park is niet normaal zo mooi en de meest geschikte locatie die Xtra Large ooit heeft gehad. Het is gelijkwaardig aan de grotere feesten in Nederland zoals jullie kennen. Bijna was Xtra Large net als andere feesten uit The Sand in de Amsterdam Studio's terecht gekomen, maar deze locatie is veel en veel beter voor Xtra Large! Twee volwaardige blackboxen in een heel mooi authentiek oud pand met veel karakter. Twee grote, ruime en hoge zalen met een goede airco, lekker warm maar niet heet, samen meer dan 6000 m2 oppervlakte en mooie vlakke vloeren waar je perfect op loopt en danst! In deze locatie zijn al jaren een paar grote techno evenementen die altijd uitverkocht zijn vanwege deze mooie locatie. Ook is het niet voor niets de 'place of choice' voor grote beurzen van bijvoorbeeld de grote chique automerken.

Kermisattracties
Xtra Large is bezig met een mooie kermisattractie voor binnen in de locatie zodat je op de beste beats van 1 van de headliner dj's kan genieten van een space-attractie voor een minimale vergoeding.

Parkeren
Er zijn bij de Taets Event Park twee zeer grote parkeerterreinen aanwezig zodat je auto veilig en dicht bij de locatie staat en je dus niet ver hoeft te lopen. Parkeren is gratis en bewaakt: no stress, just party!

Een grote evenementenhal met een superchique, authentieke uitstraling, zeer hoge plafonds en een hele mooie industriële look waar alles bij de hand is en het parkeren gewoon naast de deur kan.

Het Xtra Large 12 jarig bestaan wat maar 1x per jaar groots gevierd word mag je niet missen. De deuren gaan zelfs al om 21 uur open ipv 22 uur!

Laatste kans Early Bird kaarten voor € 22.50 wees er dus snel bij, dit scheelt je maar liefst 17.50 per ticket: Ticketscript & Paylogic of See dance.
Zoals iedereen weet moest Xtra Large net als bijvoorbeeld Full Moon uitwijken van de vaste locatie. Veel feesten gingen naar de Amsterdam Studio's maar na de ervaringen bij Full Moon op 15 november is Xtra Large erg blij dat zij niet naar die locatie zijn verhuisd! Gelukkig heeft Xtra Large Taets Event Park gevonden! Met twee grote en gratis bewaakte parkeerterreinen direct naast de deur en twee mooie ruime en hoge authentiek industriële zalen met goede airco, en nette vlakke vloeren waar je goed op kunt dansen en lopen. Ze hebben daar tenminste niet de vervelende dingen waar mensen op afknapten bij de Amsterdam Studio's. No stress, alleen maar feesten!

Wie uitgaat, en zeker aan het eind van het jaar, wil natuurlijk maar één ding, en dat is zonder meer een topweekend hebben op een geweldig feest, zonder je ergens zorgen over te hoeven maken. Dat is waar je voor kiest als je naar Xtra Large gaat. Parkeren? Gratis, bewaakt en naast de deur, super geregeld. De zalen? Mooi, hoog en ruim met een warme authentieke uitstraling waar je je meteen in thuis voelt, met een goede airco, goede vloeren en een ruime ervaring met uitverkochte dancefeesten. Taets Event Park is de mooiste en grootste locatie die Xtra Large ooit heeft gehad, beter kun je niet hebben voor het 12 jarig bestaan van dit super trance feest.

Laatste 100 voordeelkaarten nu verkrijgbaar voor € 25,- tot 1 december!
Het is even wennen, een nieuwe locatie, maar in Taets heeft Xtra Large de allerbeste vervanging gevonden die je maar kunt bedenken. Daarom heeft Xtra Large de voordeel acties ook zo lang laten doorlopen. Wie zaterdag 27 december het meeste en beste waar voor zijn geld wil, komt het beste uit bij Xtra Large. Wacht niet langer maar haal ze nu, de allerlaatste 100 voordeelkaarten zijn nu nog verkrijgbaar voor maar € 25,- tot 1 december! Koop nu jouw ticket via: http://xtralarge.nl/xtralarge-tickets/ ; op=op!.

Introducing the DJ's
De laatste keer Richard Durand in Nederland is ook alweer een half jaar geleden toen hij Ultrasonic uit zijn dak liet gaan. Ook Alex M.O.R.P.H stond alleen op grote festivals in Nederland deze zomer. Super8 & Tab uit het verre Finland verovert stormachtig de wereld en dit jonge trance duo weet iedereen los te krijgen met hun heel eigen sound. Sied van Riel die je eigenlijk alleen op de grote festivals ziet en zelden op een indoor trance event als Xtra Large. Menno de Jong heeft dit jaar goed van zich laten horen en heeft een hele schare trouwe fans opgedaan op mooie trancefeesten in Nederland en over de hele wereld. Op Full Moon was hij de held van de trance area! Ook Ram is momenteel superpopulair in binnen en buitenland en stond onlangs nog op Grotesque waar iedereen geweldig op reageerde. Maar natuurlijk zijn ook Spider, Signum, Adam Seller, Chris Cortez en MEM al jaren publiekslievelingen die weten hoe je een feest op zijn kop moet zetten. En er komt meer... Xtra Large is nog in onderhandeling met een aantal moeilijk te krijgen maar waanzinnig goede DJ's uit het buitenland!

Line up tot nu toe in 2 big area’s:
Richard Durand
Alex M.O.R.P.H.
Super8 & Tab
Sied van Riel
Menno de Jong
Ram
Spider
Signum
MEM
Adam Seller
Chris Cortez
More dj’s to be announced soon…

Hosted by mc UB

Mooiste feest met eigen VIP-tafel
Wil je met je vrienden de allermooiste ervaring hebben op Xtra Large? Wat dacht je van een eigen tafel op het mooie grote VIP-deck met het allermooiste uitzicht over het feest, de shows en de optredens? Met zes personen of meer genieten van een fles sterke drank naar keus, een fles champagne, bijbehorende softdrinks en natuurlijk alle service die daar bij hoort: Vip-ingang, persoonlijke begeleiding naar jouw tafel op de mooiste plekken op het VIP-deck, tableservice, hapjes en aparte toiletten. Voor informeren en reserveren mail je nu naar: info@nachtboetiek.nl, onder vermelding van 'VIP Tafel Xtra Large'.

Xtra Large voor wie het jaar goed wil afsluiten
Xtra Large staat garant voor een superfeest om het jaar mee af te sluiten, daar staan zij bekend om. Alle voorgaande jaren heeft Xtra Large de mooiste techniek en shows met impact gecombineerd met een super line-up vol DJ's die weten hoe ze het publiek een topavond moeten bezorgen. De beste Nederlandse DJ's die je anders alleen ziet op de grote zomerfestivals en een selecte groep internationaal grote namen die de avond een speciaal tintje meegeven. Shows boordevol met de nieuwste technieken, virtuele 3D projecties, LED visuals en natuurlijk heel veel geweldige full-color lasers en speciale effectlampen die samen een daverende show opleveren.

Wil jij een geweldig topfeest meemaken en het jaar risicoloos en waanzinnig goed afsluiten met je vrienden? Dan is Xtra Large voor jou de allerbeste keus die je kunt maken. Het 12 jarig bestaan zal Xtra Large gevierd worden in het mooie grote industrial zalencomplex Taets op het Hembrugterrein in Zaandam!
Wie kent Xtra Large niet, waar Armin van Buuren begon met zijn Armada Night en daarnaast regelmatig gast dj was, waar vele superstar dj's die nu en in de voorgaande jaren bij XL hebben gestaan. Namen zoals Armin van Buuren, Marco V, Marcus Schulz, Ferry Corsten, Judge Jules, Eddie Halliwell en ook dj's zoals Ummet Ozcan, Bas & Ram, Jochen Miller, Darren Price (Underworld), Randy Katana, Cosmic Gate, Mark Norman, Mojado, Johan Gielen, Matt Hardwick, Rank 1, Marcel Woods en vele meer kwamen naar XL. Geweldige avonden vond en vind je bij Xtra Large. Van Armada Nights tot Black Hole events en Magic Muzik avonden, alle grote labels kwamen naar XL dat je nu kent als Xtra Large.

Twee grote nieuwe namen toegevoegd:
Andy Moor (UK) & Marco V

Dj’s in 2 big area’s:
Adam Seller
Alex M.O.R.P.H.
Chris Cortez
MEM
Menno de Jong
RAM
Richard Durand
Sied van Riel
Signum
Spider favoriet
Super8 & Tab

Laatste kans op voordeelkaarten nu voor € 27,50 wees snel!
Wacht niet langer maar haal ze nu, de allerlaatste voordeelkaarten zijn nu nog verkrijgbaar voor maar € 27,50! Haal ze snel via WWW.XTRALARGE.NL

Introducing the Dj's
Nieuw toegevoegd aan de line-up zijn Andy Moor en Marco V, twee geweldige grote namen. Andy Moor kent iedereen van zijn recente tophit 'Not Afraid' die wereldwijd goed scoort en Marco V is natuurlijk wel een van de legendes in de trance wereld.

De laatste keer liet Richard Durand in Nederland 6 maanden geleden Ultrasonic uit zijn dak gaan. Ook de Duitse Alex M.O.R.P.H. stond alleen op grote festivals deze zomer. Super8 & Tab uit Finland veroveren nu de wereld en weet iedereen los te krijgen. Sied van Riel zie je eigenlijk alleen op de grote festivals en zelden op een indoor trance event als Xtra Large. Menno de Jong heeft dit jaar goed van zich laten horen en een schare trouwe fans opgedaan over de hele wereld. Bij Full Moon was hij de held van de trance area! Ook RAM is momenteel superpopulair en stond onlangs nog op Grotesque waar iedereen geweldig op reageerde. Natuurlijk is Xtra Large founder en resident DJ Spider present en ook Signum, Adam Seller, Chris Cortez en MEM al jaren favorieten die weten hoe je een feest op zijn kop moet zetten.

VIP-tafel op Xtra Large!
Er zijn maar een beperkt aantal viptafels op Xtra Large. Reserveer nu jouw viptafel via info@nachtboetiek.nl ovv Viptafel Xtra Large.

Viptafel voor 6 personen (of meer) op Xtra Large houdt in:
• eigen tafel op het mooie grote VIP-deck met het allermooiste uitzicht over het feest
• fles sterke drank met bijbehorende softdrinks
• fles champagne
• Aparte VIP-ingang
• Persoonlijke begeleiding naar jouw viptafel
• Tableservice
• Vers fruit, snoep
• Aparte toilettenFoutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.283 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.283 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen