Party Info

Wooferland 2012


Wooferland 2012

Details

Naam: Wooferland 2012 Organisatie: Wooferland Locatie: Spaarnwoude Park Type: buiten Plaats: Velsen-Zuid Datum: zaterdag 1 september 2012 Tijd: 12:00 uur - 21:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.wooferland.com Facebook: eventpagina

Genre's

Style: pop house

Artiesten (a-z)

  Angelo
  Pavo
  Per
  Remy
  Spider

Prijzen

Regular Normal: 28,95 Deurprijs: 37,50

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
Een seizoen zonder Wooferland is een seizoen niet gefeest! Daarom heeft Wooferland een Pre-Party ingelast in mei. Een 'spring edition' dus. En springen mag, want voor trouwe Woofers hebben ze bovenop dit mooie nieuws ook nog eens een niet te versmaden aanbieding:

Als je nu je ticket haalt voor het festival in september, krijg je er als bonus een free ticket bij voor de Wooferland Pre-party. Twee feesten dus, voor de prijs van één!

Wooferland Pre-Party
Op vrijdag 11 mei aanstaande vindt er een extra, intieme editie van Wooferland plaats in Club Undercurrent. Deze bijzondere, tijdelijke locatie drijft midden in het IJ in Amsterdam. Het feest zal ouderwets lang doorgaan tot 7 uur 's ochtends!
Een grote verrassing achter de decks is Groovemaster Johnson, voor velen een oude bekende, maar voor Wooferland een nieuw gezicht. Daarbij staan, naast een aantal bekende residents, ook JP en Rossi weer te trappelen en is Edgarito uitgenodigd na zijn fijne set op de afgelopen wintereditie in Paradiso.

Wooferland Festival 2012
De datum voor het festival dit jaar staat vast. Op zaterdag 1 september sluit Wooferland de festivalzomer van 2012 weer in stijl af. Wie de programmering zullen sieren, blijft nog even een verrassing, maar het is geen geheim dat deze eigenlijk nooit en te nimmer teleurstelt. Op Wooferland hoor je traditiegetrouw alleen de beste house, techno en oldschool classics van '88 tot halverwege de 00's, en dat op de gezelligste en meest knusse vierkante meters van festivalland. Voor velen al jaren hét festival waar naar wordt uitgekeken - dit mag je niet missen!

Mocht je nog helemaal niet willen of kunnen beslissen of je naar de zomereditie komt, er zijn voor de Wooferland Pre-Party uiteraard ook gewoon tickets los verkrijgbaar voor een ouderwets lekker prijsje van
€ 12,50. En wees gewaarschuwd, het nieuws gaat al als een razende rond en er is een gelimiteerd aantal kaarten beschikbaar voor dit feest.

Kaarten
Kaarten voor de Pre-Party kosten € 12,50 (excl. fee). Kaarten voor het festival kosten € 32,50 (excl. fee)
Speciale aanbieding Combi Tickets Wooferland Festival & Pre-Party: € 32,50 (ex fee).

Tickets bestel je bij: Easytcket.­com.
Traditiegetrouw vindt Wooferland weer plaats op de eerste zaterdag van september, op het vertrouwde recreatieterrein Houtrak in Spaarnwoude. Wooferland is elke zomer met stip het gezelligste festival, lekker intiem met alleen maar lachende gezichten. De meeste bezoekers kunnen zich nog levendig herinneren hoe zij begin jaren negentig deel waren van een revolutie op muzikaal en partygebied. Wooferland is dé plek bij uitstek om het allemaal nog eens dik over te doen. In het verleden behaalde resultaten bieden - in het geval van de op Wooferland te horen klassiekers - zeker een garantie voor de toekomst, dat kan menig trouwe bezoeker bevestigen. Het figuurlijke dak gaat er op dit house classics festival steevast af.

Klassiekers
Wooferland heeft dit jaar weer een flink aantal klassiekers weten te boeken. DJ's die acte de présence geven zijn onder anderen Per, Remy, Luciën Foort, Spider Willem, Miss Djax, Angelo en Pavo. Deze editie kent een aantal speciale momenten. Miss Monica maakte zich onsterfelijk met haar legendarische sets op Wooferland, maar zij heeft aangekondigd zich binnenkort alleen nog maar te richten op de toekomst en geen classics meer te draaien. Haar allerlaatste classics set op Wooferland dit jaar? Hierover later meer.

Alexander Koning
Een verrassing op de line-up is de uit Haarlem afkomstige Alexander Koning, die na een paar jaar sabbatical weer eens zijn opwachting maakt. Samen met zijn partner in crime Michel Becks draaide hij op Wooferland een paar jaar terug de technotent en menig paar voeten aan gort. Dit jaar staan ze er weer, back to back, classic! Ook aanwezig op Wooferland dit jaar is Steve Rachmad. De Amsterdamse koning van de hoogwaardige techno heeft onlangs zijn album 'The Secret Life Of Machines' opnieuw uitgebracht. Een album dat 17 jaar na dato weer een hele nieuwe generatie kennis laat maken met zijn authentieke sound. DJ Promo - de ongekroonde koning van de hardcore - zal een unieke set neerzetten op Wooferland. Hij kan putten uit een indrukwekkende verzameling vinyl vanaf begin jaren negentig, toen house nog house was en zelfs Promo nog geen hardcore draaide. Expect the unexpected!

Chill-out
De chill-out wordt dit jaar onder handen genomen door Namasté, de creatieve organisatie die voortvloeide uit het legendarische ISP, voor jullie allen bekend van de beruchte feesten in Sporthallen Zuid. Uiteraard worden de smaakpapillen ook weer getrakteerd op allemaal heerlijks van Pompoen & Speck en de andere cateraars die op Wooferland de food area tot een hotspot maken. Dit wordt weer een editie die de boeken in gaat, dus houd zaterdag 1 september vrij!

Tickets
Tickets: € 28,95 (ex fee)
Verkoop tickets: Ticketscript.nl & Easyticket.nlFoutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.233 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.233 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen